TÜNAYDIN HATUNLAR amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi ama beni dün soran olmamış :1no2:

aylincim 9 gün gerçekten uzun napalım hayırlısı böyleymiş benimde bir defasında 37.gün geldi bende çok heveslenmiştim ama maalesef hüsran dr git iistersen canım
ayşem maşallah alperenimize canm bak gördün işte iyiyim ben anne diyor sende rahat et rabbim onu koruyorbiz geldikkkkkkkkhihoyyyt
doktorumuz oğluşumun herbişeyine baktı kalbini odacıklarını kalp duvarını omurgası parmakları topuğu aklınıza ne gelirseee ben heyecandan hepsini hatırlamıyorum şimdiiii hepsi normalmişşş şu anda hiçbir sorun yok inşallah hep böyle devam ederrrrrrrr:teytey::teytey::teytey:

hoşgeldin badegül evet uğramıyorsun hadi ara sıra gel arayı çok açmakaydirigubbakcemileslm kızlar uzun bir aradan sonra yeni uğradım geçmişi okuyorumda neler olmuş neler...........hamişlere allah sağlıkla kucağına almayı,,,,,,,,,,doğum yapanlara sağlıkla büyütmeyi hamiş olmayanlaarada inşallah olmayı nasip etsin allahım inşallah...........
hoşgeldin aslıcım aşkolsun seni unuturmuyuz ama merak ediyoruz az kaldı bitanem rabbim bir solukta kurtarsın inşallah sağsalim:Saruboceq::ecrin_bebek:merhabalar kızlar biliyorum bayadır yoktum unuttunuz beni ama evdeki pc hala düzelmedi bende eşimede izin vermişlerken gidip çanakkalede anneannemde kaldık kafa dinledim anca geldim şimdide annemden yazıyorum pek geçmişi okuyamadım emelle konuşmuştum yiğitine maşallah diyorum darısı başıma kızlar gülşenden haber yokmu diğer kızlar doğurmadımı acaba neyse biz iyiyiz oğlumla bebeğim 2 hafta önce 2 kilo olmuştuk artık 1haftada 300 gr almaya başladı bakalım nisanda gidicez kaç kilo olmuş tosunum tüm hazırlıklarım tamam mobilyamızda 2 haftaya kadar hazır olucak sonra oğlumu beklicem sizleri özledim
sinemcim sen de ara sırada cee diyorsun ne güzel topiğimiz kalabalıklaşsın eskisi gibi canımkızlar herkese günaydın bi ara dün girdim ama öğretmenler odasına müdür gelince kapamak zorunda kaldım...
bugün tatil hava çok güzel ...herkese güzel bi haftasonu diliyorum.
maşallah mervecim oğluşuna allah nazarlardan saklasın sonuna kadar hep böle olsun canım:1hug:kızlar biz de dün dr teyzemize gittik...oğluşum 385 gr 25 cm.olmuş...kuzucuğum çok keyifliydi..başını sol kasığıma yaslamış yatıyodu...herşeyi normal...allahım hep böyle daim etsin inş...darısı da hepinize olsun canlarım....
gülsümcüm napalım herşeyde bir hayır vardır nasibimizde ne varsa o olacak canım rabbim ne eylerse hayırlsını versin sabırla bekleyeceğiz :teselli:mrb herkese benim kırmızı kart geldi dediğim gibi.inşallah nisanda hepimiz hamiş oluruz.
ben az önce kırmızı kart gördüm! inanamıyorum! hiç bu kadar ümitlenmemiştim!!! senağlamasenağlamasenağlama
aylincim 9 gün gerçekten uzun napalım hayırlısı böyleymiş benimde bir defasında 37.gün geldi bende çok heveslenmiştim ama maalesef hüsran dr git iistersen canım