Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıpayı benim için bi ısır beeeebebek ıyı dr.den geldık 1 aylık oldu sıpamız 4800 kg asısınıda vuruldu geldı ayyyy ben yınemı kaçırdım olayları
di mi... çok erken. ya çok takıyoz bizim asıl sorunumuz bu....aylincim bencede çatlama olduğu için olabilir canım yerleşme için çok erken
moderatör tarafından yazılanlar silindi sanırsam, özgürce tartışma ortamına burda da sansür geldi sonunda. bakar mısınız yazılanları silenin konuşma tarzına... olur kına yakalım, sabah sabah nelere maruz kaldık...![]()
aaaaaaaa olmaz ama böyle çocuk azarlar gibi! kendinizi nasıl bir statüde görüyorsunuz kuzum? moderatör diilsiniz, diktatör olmaya da yeltenmeyin lütfen.....Üzerinize alındıysanız seve seve yakabilirsiniz ayrıca ben moderator değilim.Olay hoşunuza gitti sanırım ki silinen mesajlardan rahatsız olmuşsunuz. Önce yazılanların uslubuna bakacaksınız sonra beni eleştireceksiniz. Görende sabah falakasına yattınız sanacak....