- 17 Aralık 2015
- 27.099
- 49.553
- 598
- Konu Sahibi goncammm48
ozeldemi muayene oluyorsunuz ???görünürde problem yok pek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozeldemi muayene oluyorsunuz ???görünürde problem yok pek
valla bir bebeğin rahmime tutunduğunu çift çizgiyi görmeyi hayal bile edemiyorum artık tüp de denemedim daha korkuyorum duanın gücüne bıraktım kendimi4 yıl sonra tüp bebek
sonrasını anlattım işte cnaım,
insan korku doluyor bu defa tutar mı devam eder mi gebeliğim vs vs ,
kafa 1500
buna da şükür
mucizeler hepimiz için var canım
evet canım özel ama hepsi ticarete dökmüşler tüp bebek yapalım çok dediler biraz daha bekleyeyim bakalım değerlerimiz iyi ama olmayınca olmuyor zamanı gelmedi sanırımozeldemi muayene oluyorsunuz ???
kaç yıldır istiyorusnvalla bir bebeğin rahmime tutunduğunu çift çizgiyi görmeyi hayal bile edemiyorum artık tüp de denemedim daha korkuyorum duanın gücüne bıraktım kendimi
bende oyuzden sordum bu isler ozelde pek sirasinda yurumuyor bence bir tip fakultesine ozellikle tup bebek merkezi olan bi yere gidinevet canım özel ama hepsi ticarete dökmüşler tüp bebek yapalım çok dediler biraz daha bekleyeyim bakalım değerlerimiz iyi ama olmayınca olmuyor zamanı gelmedi sanırım
Ben de böyle konu açacaktım dedim deli demesinlerArkadaşlar umut dolu hikayelere çok ihtiyacım var keşke anne olmak bu kadar zor olmasaydı
ağutosta 2 yıl olacak 3 sene korundum öncesinde bilsem korunmazdım ama imkansız gibi geliyor biliyorum çok uzun zaman olmadı ama bana asır gibi geldi inan herkesin evini evlatla dolduran rabbim bize de nasip eder inşkaç yıldır istiyorusn
delirdik zaten bu gidişle :) sen ne kadar zamandır istiyorsunBen de böyle konu açacaktım dedim deli demesinler
Ben bu ay ilk kez beklemedim ama bugğn yine regl oldum
İki sene olucak Benin de artık inceldiği yerden kopsun napıyım yani sene SOnuna kadar 8 ay verdin kendimedelirdik zaten bu gidişle :) sen ne kadar zamandır istiyorsun
benim de böyle şeylere ihtiyacım var tam beynimizde bitiyor herşey o kadar imkansıza inandırmışım ki belki de ondan olmuyor hipnoz fln iyi gelir mi ki:) ben de artık ümidi kesmiştim bu ay ilk defa acaba mı dedim çünkü lekelenme oldu adet öncesi ve kasıkta batmalar ve kramplar içim huzurla doldu bir anda ama bugün adet oldum yıkıldımEvlendiğim gümden beri korunmadım
Ben de de eşimde de problem yok şükür ama takmaktan olmadı Benim
Bilinçaltını temizleme ve Umut kesme
Hatta beyinde bitirme videosu izlicem buna karar verdim
Evet ya hep boş işler tövbe tövbebenim de böyle şeylere ihtiyacım var tam beynimizde bitiyor herşey o kadar imkansıza inandırmışım ki belki de ondan olmuyor hipnoz fln iyi gelir mi ki:) ben de artık ümidi kesmiştim bu ay ilk defa acaba mı dedim çünkü lekelenme oldu adet öncesi ve kasıkta batmalar ve kramplar içim huzurla doldu bir anda ama bugün adet oldum yıkıldım![]()
en az 10 kere baktırdım hormon artı vitamin kan değerlerine yumutlamay bir sorun yok ama bebek de yokPco luyum.. Evlendim 1 sene istemedik, 1 sene de denedik olmadı. Sonra 2 yıl boyunca çeşitli tedaviler denedik. Klomen, aşılama ve en son tup bebek.. Yine olmaz nasıl olsa derken ilk denemede hamile kaldım çok şükür. Şimdi 3 yaşına girmek üzere.
İkincisi ise tamamen supriz oldu. Regl düzensizliği başlamıştı yine.. Tam 3 ay regl olmadım. Tatilden geldim doktoruma gittim adet söktürücü verdi. Meğer yeni hamile kalmışım Dr a gittigimde. Söktürücü kullandım yine regl olmadım ve test yapayım bari dedim. Sonuç pozitif çıktı. Allah dileyen herkese nasip etsin. Olmaz diye birsey yok. Sadece zamanı var.
Ayrıca ben kanda vitaminleri e baktirmistim. D vitamini ve b12 baya eksik çıktı iğne ilaç kullandım vitamin için. Hamile kalmada vitaminlerin, hele ki D vitamininin çok önemi var. İhmal etmeyin baktirin derim..
hangi topik o geleyim ben de
size de hiçbir zaman anne olamayacakmışsınız gibi geliyormuydu peki ..allah evlatlarınızı bağışlasın hep güzel günlerini göstersin sizlereSebebi bilinmeyen infertiliteydim. Tam 22 yıl öncesini söylüyorum. Doktorum en zor vaka olduğumu söyledi ve unut bu işi git keyfine bak dedi.
Biz de çocuktan umudumuzu kestik. Sonuç 21 yaşında bir oğlum 15 yaşında bir kızım var.
İlk hamileliğimde inanmamız haftaları bulmuştu.
Her şeyin bir zamanı var.