Buyu meselesi mi ?? Yasak icerik ne ?? Gecmise donuk konulara bakmak pek huyum degil malesef
On yargili insanlardan nefret ediyorum.. durumunu sartlarini aile yapini bilmedigim icin birsey diyemeyecegim. Ins hakkinda hayirlisi olsunCanım canı sevdiğim adam.. diğer yandan ailem ve mezhep farkliligi.. bu içerik yasak olduğu için yazmadim diğer konumda var detaylıca ama o konuya giremiyorum
Tek temennim bu ve sabretmek..Şuan okulum var öyle evde oturup depresyonda olmasamda geleceği düşününce içim yanıyor bir anda gözyaşlarına boğuluyorum sürekli sürekli..Konu ne bilmiyorum ama hep hatırlayın; çaresizseniz çare "sizsiniz". Umudunuzu kaybetmeyin.
Ben onların yanında bulundum yani ailesinin farklı yaptığı bir durum yok bu mezhebi inançtan çok görüş olarak benimsemiş bir insan o yüzden bir cekincem de yok ama önyargıyı kiramamaktan korkuyorum çünkü dünya iyisi bir insan beni çok seviyor bende onu çok seviyorumSunu soyleyeyim ben ve esimde oyle. Severseniz cozersiniz. Ama ayaklarinizin yere saglam basmasi lazim. Yemin ediyorum bazi seyleri duymuyor ve gormuyorum.
Ve gercekten kultur farkli. Yoruluyormuyum hem de deli gibi. Normalinden 5kat efor harciyorum.
Siz bilirsiniz. Yapabiliriz sevdigimle dersen, Yol senin, ask senin, hayat senin.
Yok hayır müslüman tabiki sadece ailesinin mezhebine mensup değil yani bizimle aynı mezhepten yani kendi düşüncesi bana uydurabilecek bir insan tam not yazamıyorum karışmış olabilirAteist mi anlamadım?
Tabiki öyle ama ailem bana mutluluguma çok değer verir o yüzden onlarında rızası olsun istiyorumSeviyorsan sevilmeye layıksa oda seviyorsa gerisi teferuat bana göre
Bundan tabiki emin olamam ama o çocukluğundan beri hep sıkıntılarla uğraşmış bir insan bi ses yükselmesine bile tahammül etmez hep mutlu olalım ister kuracağımız yuvada da böyle onun açısından hiç bir sorunum yok kendisininde kabul ettiği yanlışlar var ama şuan hep değiştirmeye uğraşıyor onun çabasının karşısında ben onu nasıl bırakayımKapını kapatınca evine hiçbir ailevi sorun taşımayacağına eminsen, kendinde ve erkek arkadaşında bunu görüyorsandevam et. Kültür mezhep farkı ne yazık ki bizim toplumumuzda hala daha mesele oluyor.
İşte ben bu durumdan eminim tek dert ailemin inanması erkek arkadaşım zaten o mezhebe mensup değil ve ona göre yaşamıyor bir sorunum olmayacağını düşünüyorum ben biliyorum ama ailem çocuğun beni kandırdığını öyle şey olmayacağını sanıyorCevabı tamamen sen ve sevgilinde. Eğer siz bu farklılığı ailenize yansitmayacaksaniz bence bir sıkıntı yok. Tam bilgim yok benim ama bi arkadaşımın başına gelmişti. Bana demişti ki beraber sahur yapamicakmiyiz tuttuğumuz oruçlar bile farklı demişti. Sanırım bazısı ramazanda da tutuyor ama bazısı sadece başka bir dönemde olan oruçlarını tutuyor. Önemli olan anlasabilmeniz ve iki aileyide kulturlerinide evinizden uzak tutabilmeniz
Ailen doğru söylüyor olablir. Bazı erkekler yapıyor bunu evlenene kadar herşeye okey evlendikten sonra pirrrr değişiyorİşte ben bu durumdan eminim tek dert ailemin inanması erkek arkadaşım zaten o mezhebe mensup değil ve ona göre yaşamıyor bir sorunum olmayacağını düşünüyorum ben biliyorum ama ailem çocuğun beni kandırdığını öyle şey olmayacağını sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?