Umudunuz hiç bitmesin...%0 Morfoloji,geçen 7 yıl ve alınan güzel haber

Merhabalar, bu ilk mesajım. Açıkçası buraya bu yazıyı yazabilmek amacıyla bu siteye üye oldum. Benim de zor zamanlarımda bu sayfa imdadıma yetişmişti. Ben de kısaca hikayemi burada paylaşmak ve ayrıca mlkpinar a da eğer görürse teşekkür etmek istedim. Hastanede yapılan tahliller sonrası duyduğumuz ‘’normal yolla çocuğunuz olamayacak’’ sözlerinden sonra insan bir umut her yerde araştırma yapıyor. Bizim de sonucumuz %100 pinhead gelmişti. Normal morfolojide hiç sperm yoktu. Tüp bebekle bile gebe kalmanız zor denmişti. Daha bir sürü şey söylediler, tüp bebek tutsa bile düşük olabilir vs… Acaba hiç gebe kalabilecek miyim, çocuğum olacak mı stresiyle boğuşurken bu sayfada okuduklarım bana hem umut oldu, hem de yol gösterdi. Hangi hastane nedir, ne değildir o dönem hiçbir fikrim yoktu ve buradan benimle neredeyse tamamen aynı durumda olan biri olduğunu öğrendim ve o kişi Memorial Hastanesi Semra Kahraman ve ekibiyle başarılı olduğunu yazmıştı. Hiç vakit kaybetmeden müsait olabildiğimiz ilk tarihe randevu aldık. Böylece tedavilerin, İstanbul’a gidiş gelişlerin başladığı, maddi ve manevi yıpratıcı yaklaşık 2 yıl süren, zorlu bir sürece girdik. Hormon tedavileri, genetik taramalar, eşimin tedavisi, işlerimizin farklı şehirde oluşu derken ilk denemeyi ancak 1 yılın sonunda yapabildik. İlk tedavide denememiz maalesef başarısız oldu ama en azından embriyo oluştu diye içimizde buruk bir sevinç ve hala ufak da olsa bir umudumuz vardı. Yıkılan hayallerin ardından yaptığımız 2. denememizde, idrar testinde gördüğüm pozitif sonuçla hayatımın en mutlu gününü yaşadım diyebilirim bu süreci yaşayan herkesin aynı sonucu alabilmesi dileğiyle..

Back