- 1 Aralık 2008
- 250
- 4
- 96
canım merabalar öncelikle hayırlı olsun bebegin,seni bulduguma okadar sevindimki okuldan yeni geldim ve hemen nete girdim ve burdasın yaşasın:)siz rapor çıkarttınız mı ve memorıala nasıl karar vermıstın neler yasadın bu süreçte hepsini merak ediyorum dün hemen senden mutlu haberi alınca aradım fiyatları randevu sistemini ögrendım ancak yaşayan sensin ve senden duymak gözlemlerini daha önemli benim için:)
İnan ben de seni bulduğuma sevindim

Memorial hastanesini burdaki sayfasından takip ediyordum ve erkek infertilitesi hakkında başarılı olduklarını biliyordum.Ben de üçüncü denememizi orda yaptırdğımda kimyasal gebelik yaşamıştım.Adı gebelikti ya bu bile sevindirmişti bizi...Sonra üç yıl ara verdik tedavliere,ben anca topaladım kendimi,psikolojimi...Sonra yine genart macerası ve döllenemeyen yumurtalar,boşa giden umutlar.Ondan sonra kesin kararimi verdim zaten bu iş burda olmayacak diye...Allah da yürü ya kulum diyo galiba...Bi gazla gittik ramazanda İstanbul'a.Benim ailem orda yaşadığı için birz da şanslıydım aslında,kalacak yer sorun olamayacaktı çünkü.
Sanırım rapor orda geçerli olmuyo,ben rapor hakkımı bitirmiştim zaten,ondan tam emin değilim.telefonla öğrenebilirsin.2000 euro ve ilaç masrafları oluyo.Biz eski hastaları olduğumuz için biraz da indirim yapmışlardı,500 tl gibi bi indirim.
Hastalığın ikinci ya da üçüncü gününe randevu alabilirsin.genelde nur hanım tercih ediliyor.biz ilk randevuyu semra hanım'dan almıştık.Ama o herzaman takip etmiyo,işlemlere de girmiyo .Şöyle yapın,böyle yapın diye karar veriyo.Laboratuara özel direktifler falan veriyo,şunları şunları yapın diye...Bi de ben erkek dr istememiştim,onu belirtince hastaneye erkek dr bakmıyo randevularda ya da toplama ve transfer işlemlerinde.
Şimdilik bunları söyleyebilirim...
Başka soruların varsa sen sor,ben ona göre yanıtlayayım...