- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
kızlar birçoğumuz hamile kalmak için uğraşıyoruz olmuyor umutsuzluğa kapılıyoruz bebek isteyen bizler adetimizin gçmesi için dualar ettik tüm hamilelik belirtilerini hissttik işte bu ay tamam dediğimiz bu aya belirtiler farklı dediğimiz kaç adet dönemi geçirdik yaptığımız testlerin haddi hesabı yok belkide yaptığımız tstleri toplayıp bir araya getirsek bir hastane satın alabilecek parayı bulurduk her ay çaba sarfettik yumurta takibi aşılama tüp bebek olmadı olmuyor günlerce ağladık kahrolduk her belirtiyi hamileliğe yormayı huy edindik her ay bu sefer üzülmüyeceğim ağlamayacağım deyip günlerle göz yaşı döktük kafamdan attım unuttum dediğimiz dönemde bile hep içimizde bir acaba belirdi niye bunları yaşıyoruz çünkü anne olmak istiyoruz doğamızda yapımızda anne olma duygusu annelik duygusu var o yüzden hep umutla umutsuzluk arasında gidip geldik
bugün evden çıktım işe giderken gördüğüm bir manzara beni çok etkiledi sizlerle paylaşmak istedim ylda giderken bir bir bahçe duvarı gördüm aslında bu duvarı her seferinde görüyordum ama bu kadar ilgimi çekmemişti bildiğimiz betondan yapılmış duvarın içinden küçücük bir incir ağacı yeşermiş öyle küçükki bu duvarı nasıl deldi ordan nasıl çıktı hayret bir de küçük küçük otlar duvarın arasından çıkmış yani arkadaşlar kendini üzen sıkıntıya sokan anne olmak isteyen anne adayları bir beton yığının arasından küçücük bir ağaç yeşeriyorsa rabbim buna izin veriyorsa bizim içimizden neden bir melek varetmesin
biz taşmıyız duvarmıyız ki bizim temelimizde bebk için varolan herşey mevcut iken rabbim niye vermesin o yüzden lütfen sabırlı olun azimli olun allahtan ümit kesmeyin
SABIRLA VE ŞÜKÜRLE DUA EDİN RABBİM HERŞEYİ GÖREN VE BİLENDİR OLMAZI OLDURAN ODUR ÖYLYSE BİZE DÜŞEN UMUD ETMEKa.s.
bugün evden çıktım işe giderken gördüğüm bir manzara beni çok etkiledi sizlerle paylaşmak istedim ylda giderken bir bir bahçe duvarı gördüm aslında bu duvarı her seferinde görüyordum ama bu kadar ilgimi çekmemişti bildiğimiz betondan yapılmış duvarın içinden küçücük bir incir ağacı yeşermiş öyle küçükki bu duvarı nasıl deldi ordan nasıl çıktı hayret bir de küçük küçük otlar duvarın arasından çıkmış yani arkadaşlar kendini üzen sıkıntıya sokan anne olmak isteyen anne adayları bir beton yığının arasından küçücük bir ağaç yeşeriyorsa rabbim buna izin veriyorsa bizim içimizden neden bir melek varetmesin
biz taşmıyız duvarmıyız ki bizim temelimizde bebk için varolan herşey mevcut iken rabbim niye vermesin o yüzden lütfen sabırlı olun azimli olun allahtan ümit kesmeyin
SABIRLA VE ŞÜKÜRLE DUA EDİN RABBİM HERŞEYİ GÖREN VE BİLENDİR OLMAZI OLDURAN ODUR ÖYLYSE BİZE DÜŞEN UMUD ETMEKa.s.