Umudunuzu kestikten veya bosverdikten kac ay sonra surpriz yasadiniz?😍

Izlerim canim Allah razi olsun evet birbirimize ettigimiz dualar cok onemli sadece kendine istenilmemeli nende hem kendime hem isteyen herkese bol bol ediyorum insAllah rabbim kisa surede nasip eder bu stresi cekmek insani yipratiyor kac aydir sinirlerim cok bozuk esimede yansitiyorum ister istemez kotu wtkiliyor biz

Izlerim canim Allah razi olsun evet birbirimize ettigimiz dualar cok onemli sadece kendine istenilmemeli nende hem kendime hem isteyen herkese bol bol ediyorum insAllah rabbim kisa surede nasip eder bu stresi cekmek insani yipratiyor kac aydir sinirlerim cok bozuk esimede yansitiyorum ister istemez kotu wtkiliyor bizi
Bende ister istemez yansıtıyordum ama eşim anlayışlıydı bu konuda Allah'a şükür kavgamız olmadı

Bende ilk kez gebe kalmaya çalıştığımda neler yapmadım ki kürler ovulasyon takibi kaç doktor gezdim sonrasında umudu kestim bari kredi banka işlerim filan vardı ve de şehir disindaydik değerlendiremedik bile o ay doğru dürüst o ay hamile kalmışim.megerse şimdi yine aynı düşünmemeye çalışıyorum ama haklısın çok zor
Bende ilk kez gebe kalmaya çalıştığımda neler yapmadım ki kürler ovulasyon takibi kaç doktor gezdim sonrasında umudu kestim bari kredi banka işlerim filan vardı ve de şehir disindaydik değerlendiremedik bile o ay doğru dürüst o ay hamile kalmışim.megerse şimdi yine aynı düşünmemeye çalışıyorum ama haklısın çok zor
Masallah Allah bagislasin❤️ hepsini yapiyorum bu ay yapmayacam ama icten yine dusuncegime eminim neyle ugrassamda aklimdan cikmiyor ama bu ay ovulasyon takibi kesin yapmayacam bide iliski sikligini azaltacam fazlasida engelmis onuda bu form sayesinde ogrendim gerisi Allahin taktiri insAllah bu ay olur artik

Benim de endometriozis hastalığım var ameliyat da geçirdim amh düştü falan doğal yoldan olmasına doktorlar hep çok zor gözüyle bakıyordu 2 yıl civarı denedik arada ilaç kullanmam gereken dönemler de oldu son 8 aydır düzenli deniyoduk olmuyodu rahim filmi de cektirmistim eşim de ben de artık iyice umudu kesmiştik tüp bebek için para biriktirmeye başlamıştık gecikmem oldu test yapmaya bile korktum pazartesi günü tüp bebek doktoruna randevum vardı artık tedaviye başlayacaktık cuma günü hamile olduğumu öğrendim buradaki bir arkadaşımın test yap demesi üstüne cesaret alıp yaptım pozitifi gördüm şok oldum Allah gerçekten tüm isteyenlere versin inşallah çikolata kistin varsa sana da rahim filmi öneririm benim tuplerimde az bir tıkanıklık vardı onlar açılınca 2 ay sonra hamile kaldım

Back
X