bu duyarsız çıktı maalesefBaşak erkekleri genelde duyarlı olur ama yay olmasın o :)
Ben ne dedim ? unut demeyin bana , yazdıgımı gormediniz mi ? Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ama ben yöntem istiyorumgerçekten dünya üzerindeki bütün insanların 12 tane burç tipine ayrılabiliceğine inanıyor musunuz? 30'una gelmiş insansınız bence bu gereksiz kini de bir tarafa bırakın siz mutlu olamazsınız.adam istememiş bitmiş unutmayıp napıcaksın hep beraber adamı burdan lanetleyelim mi?bu takıntıyı bırakıp hayatınıza devam edip mutlu olun.
Ya size ne hanfendi ? Niye yargılıyorsunuz beni ? Ben sadece yöntem istiyorum, bu eleştiriniz sorunumu çözmüyor. Okudugunuzu anlamıyor musunuz ? Neden polemik yaratmak istiyorsunuz ?derdim falancı burcun erkeği bla bla bla
işiniz mi yok
burca göre mi adam seçeceğiz
burcu tutmadı yükseşeni tuttu
ya burçla ilgili kaçıncı konuYa size ne hanfendi ? Niye yargılıyorsunuz beni ? Ben sadece yöntem istiyorum, bu eleştiriniz sorunumu çözmüyor. Okudugunuzu anlamıyor musunuz ? Neden polemik yaratmak istiyorsunuz ?
4 ay konuşmuştuk.Sonra ara verdik. Çok umursamaz bir tip.
Unut demeyin, onu üzmek istiyorum. Ne yapabilirim ? Bu başak erkeklerinin zayıf noktası nedir ? Ne yapmalıyım üzmek için ? Tavsiye istiyorum sizden .
Astrolojiden anlayan arkadaslar lütfen yardım edin. Yükseleni akrep. Burcu da başak bu kişinin. Ne üzer bunu ? 32 yaşında
Eleştiri yapanlar lütfen uzak dursun ? Konu hakkında taktik verecek olanlar yazsın sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?