Umursamaz eş :(((

Batu85

75 ➡️66.9➡️65.2✅
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.200
2.339
133
9 yıllık evliyiz bugüne kadar kırıldığım anlarda vs surat assam, sitem etsem gönül almayı hicbirzaman bilemedi...tartışırız tlfnu kapatırız beklerim msj vs tepki yok..gayet aciklayici birsekilde ne olup bittigini ,olmasi gerekeni açıkça anlatırım.bunu demen gerekirdi..gonlumu alman gerekirdi..vs vs.. msja bile karşılık vermez .hicmi insan hatali olmaz ..bekleerim tepki yok tlfn başında catlarim dkklar gecmez yok taş olsa catlar bizimki catlamaz.simdi diyeceksinizki hayatını ona endekslemissin ..hiç umursamadigimdada hicbisey olmamis gibi normal hayata döner ..kusemezsin trip atamazsın biktimya beni umursayan sahip çıkan seven onemseyen biri olmasini istiyorum.yok yok olmuyor olmuyor

O iletisime gecene kadar geçmeyin. Hatasını kabul edene kadar uzak durun. Anlamıyorsa da kendi okuzlugu, hayat boyle gecmez diyerek birseyler yapmalısınız

Üzüldüm . Gerçekten evlilik buyuk kumar. Ve ne yazık ki sonuç çoğunlukla hüsran.
9 yıl oldu iyi yonleride var ama bu beni sevmeyi bilmeyen bir insanı cekmeye yetmiyor.mesleğim yok ev hanimiyim geçenlerde isebasvurdum 10 saat ayakta çok zorlandım meslek olmayınca cocuklubirine işte zor.iki çocuk gitsem eminim o rahat bir şekilde bekar gibi yaşar ben mücadele edemeyecek kadar yorgunum ve özgürlük anlamında babamın evinde çok daha mutsuz olacağımı biliyorum onun için hayat standardı ve özgürlüğüm için bosanamiyorumda .psikolojim gerçekten bozuk gitmek istiyorum ama çocuklarımla tek başıma mücadele edemem .o okadar rahat bir insanki 34 yaşında ama gören 25 der genç bir kızla evlenir Buda sinir bozucu... bazen başkasıyla evlenip mutlu olmasın diyeni gidemiyorum acaba diyorum

Eğer durumun müsaitse o güç varsa kendini özgür bırak o da ne halt ederse etsin .

Ben
Eğer durumun müsaitse o güç varsa kendini özgür bırak o da ne halt ederse etsin .
Mesleğim olsaydı arkama bakmadan kaçardım eminim.ama günümüz şartları baba evinde daha çok zorlanırım babam şu zaman oldu hala gündüz bile dışarı çıkmama karışır.herseye müdahale eder .ama eşim hicbiseyime karışmaz araba altımda çocuklarla gece gündüz gezerim ama sevilmeyi sevmeyi istemiceksin birey beklemiceksin evin hem erkeği hem kadını olacaksın tek başına yaşayacaksın ..ondan ilgi beklemezsem herşey yolunda iki çocukla gez toz gece gündüz nereye gittin ne yaptın demez .ama ilgi beklersem vay halimize .bir insan kocasının omzuna yatar dimi benimki benim göğsüme yatar geceleri bile hem kadın hem erkeğim evin erkek işlerinde ben hallederim o sadece para getirir .sevildiğini hissettirmedikten sonra ben seninle neden evliyimki diyorum.ama bu süre içinde karı koca ilişkisinde iltifatlar vs onda değişiyor o kadar ...yinede o benden devamlı ilgi bekliyor gibi .hem kadın hem erkek olmaktan yoruldum .baba evine gitsem de bogulurum ..Bursa en azından karisanim yok .ama ben sevilmek istiuorum

Eşin seni çok iyi tanımış olabilir mi acaba? Mesela gönül almak için bişey yapmama gerek yok zaten uzatmaz trip atsada bir süre sonra geçer vb gibi düşünüyor bu yüzden rahat davranıyor olabilir mi?

Valla bunun çözümü yok arkadaşım. Kocanın huyunu değiştiremezsin. Adama beni umursa diyecek halin yok. Sen değişmelisin umursamaz ol onun gibi bakalım o zaman noluyor

9 sene geçmiş evleneli hala aynı şekilde tartışma sonrası beklentilerin olması bana ümidinin olduğunu gösterdi. Çünkü 4 senelik evliyim ama eşimin sevmediğim ve düzeltemediğim huylarını büyük oranda kabullendim. Eskiden tartışma sonrası kıvranıp duran mümkün değil konuyu çözmeden konuşmadan rahat edemeyen ben artık biliyorum ki tartışma sonrası yapacağımız her konuşma muhakkak eşimin konu daha fazla uzamasın diye kuracağı cümlelerden oluşacak ve aslında hiçbirinde samimi olmayacak. Ben zorla özür dile dersem dileyecek , bir daha yapma dersem yapmam diyecek ama hiçbiri gerçek düşünceleri olmayacak.

Artık tartıştıktan sonra (eğer çok büyük bir konu değilse ) hiç konuşmadan ilk fırsatta bir öpücükle barışıyoruz. Sorun çözmeye çalışmıyoruz yani..

Gercekten konu uzamasin diye devamli gecistiriyor ..zaten bizim kusme gunlerce saatlerce konusmadigimiz olmuyor gonul alnada olmuyor cunku bagirip cagirsamda iki dk sonra ayniyiz hicbisey olmamis gibi

Hic umursamadigim da bile hayatina devam ediyor demissiniz esiniz icin.
Anladigim kadariyla umursamiyor rolu yaptiniz ve ise yaramadi...
Onemli olan nokta su ; gercekten umuramamak gerekiyor ozaman sizdeki farkliligi fark eder ve geridonus alabilirsiniz.
Belki cok zor ama onu oyle Kabul edip ona gore davranmak gerekiyor , yoksa bazi cabalar insani sadece uzer.

Üzme canını bu kadar ya niye üzüyorsun ki hayat bu bir varız bir yokuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…