Umursamaz Eş

Tamamda sana zaten sayfalarca yazıldı yani kim kime bu kadar akıl verir, sen gökten yağmur gibi fikir yağarken şemsiye açıyosun sonra yine aynı konu. Elindeki parayıda verirsin sen bu kafayla. Bi adam karısını bu kadar merak etmiyorsa sevmiyodur, hani kızgınlık falan değil güvenlik söz konusuysa gece vakti dışarda olmasına müsade etmez.
Zorla sevdiremem kendimi önüme bakar çıkarılm hayatından sevgi de kalmadıysa zaten tutunacak ne kalır ki ?

Ne yapsaydım ki sen ben olmaz dedim evlilikte başka çarem yoktu satmayacağım deyip bir kenara oturmak istemedim. Satılan şey de önemini kaybetti benimle gelip iki çift laf etmedi
Siz öyle düşünün ama eşiniz baya sen ben muhabbeti yapıyor. Sizi kaybetmekten korkmuyor. Bu kadar verici olmayın.

. O da sayemde bir sürü iş görüşmesine gittin dedi. Çok zoruma gitti.

O kadar maddi yardımda bulunduğunuz halde nankör eşiniz bir kaç basit iş görüşmesi desteğini bile çok bir şey yapmış gibi başınız kakıyor. Bu saatten sonra bir kuruşu bile karşılıksız vermeniz lazım.

Merhaba kızlar,
Daha önceki konumu bilen bilir eşimin askerliği sebebiyle arabayı sattık. Zaten onun için aramız kötüydü. Sürekli kavgalar ediyoruz huzurumuz yok. Dün akşam arkadaşlarımla buluşmaya çıktım. Eve geldiğimde uyuyordu sonra uyandı tekrar kavga etmeye başladık. O kadar umursamaz konuşuyor ki bana karşı ben ne yaptım ne ettim merak bile yok. Tartıştık konular konuları açtı benim iş bulma sürecimle ilgili sen dedi çalışmadığın sürede özgüvensiz oldun benden çıkarıyorsun dedi . Bende sen bana bununla ilgili hiç destek oldun mu dedim. O da sayemde bir sürü iş görüşmesine gittin dedi. Çok zoruma gitti. Sonra evden çıkmak hava almak istedim . Gece saat kaç olmuş. Anahtarını yanına al umurumda bile değil dedi . Beni arama mesaj atma bana dedi . Paran da var tabi gidersin dedi . O kadar üzüldüm ki böyle şeyler söylemesine. Sokaklarda yürüdüm saat geç olmuştu ve hava soğuktu . Mecbur dönmek zorunda kaldım. Eve geldiğimde uyuyordu. Sabah oldu şu an işte . Ne bir arama ne bir mesaj . En önemlisi de sevgisini değerini hissetmiyorum artık.
Alma verme dengesi diye bir şey duydunuz mu?Sokaklarda yürümekle ilgi kazanamazsınız

O kadar maddi yardımda bulunduğunuz halde nankör eşiniz bir kaç basit iş görüşmesi desteğini bile çok bir şey yapmış gibi başınız kakıyor. Bu saatten sonra bir kuruşu bile karşılıksız vermeniz lazım.
Dün görmüş oldum eşin bile olsa zayıflıklarını göstermemek gerektiğini

Maddi yardım olarak algıladığını düşünmüyorum. Yapmam gerekenlar olarak düşündüğüne eminim çünkü gelip de bak böyle fedakarlıklar yaptın farkındayım gibi cümleler hiç kullanmadı

Maddi yardım olarak algıladığını düşünmüyorum. Yapmam gerekenlar olarak düşündüğüne eminim çünkü gelip de bak böyle fedakarlıklar yaptın farkındayım gibi cümleler hiç kullanmadı

Onun gibi yüzüne vurmadığınız sürece kullanmaz. Zaten neden kullansın ki kaybetmekten zerre korkmuyor

Gece yarısı dışarda olan karısını merak etmeyip uyuyan adama koca demem ben.Ortalık sapık manyak dolu adam fosur fosur uyuyor.Değer görmediğiniz yerde kalmayın derim.

Zaten şu andan başladı kalan parayla ilgili planlar yapmaya motor mu alsak yok oraya yatıralım yok buraya yatıralım
bilezik al koluna tak verme kalanı da piç etmesin üzüldüm yanı benim kalbim kırıldı burada ne biçim adammış ayıp ya kadın parası yemek nedir ahlaksız

Back
X