Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlız başınıza bir yerlerde oturup ne yapacaksınız??? Eninde sonunda o eve gitmeyecek misiniz??Evde olmak istemiyorum dışarıya çıkacağım yine gece gelirim bir yerlerde otururum diye düşündüm
Zaten sona yaklaştığımı hissediyorumBu kadar sıkıntıyı neden üstleniyorsunuz , bitirseniz keşke bu evliliği , sonra bir bakmışsınız ki yıllar geçmiş mutsuzlukla . Değersiz hissettirilmek psikolojik bir şiddet.
Bunu yapmayın kendinize
Konuşulmuyor ki dün de bağırıp çağırdığı için evden çıktım zaten evdenYanlız başınıza bir yerlerde oturup ne yapacaksınız??? Eninde sonunda o eve gitmeyecek misiniz??
Bir şeylerle yüzleşmenin zamanı geldi açık açık sorun derdi neymiş herkes eteğindeki taşları döksün .Olmuyorsa yolları ayırın....
Suçlu ya bağırıp sizi bastırıyor. Bugüne kadar tüm açıklarını siz kapattınız her türlü kusurunu örttünüz,evim eşim dediniz değdi mi ??? Bu adama değmez çünkü bencil ve nankör gözünüz açılmasın diye sözde sizi böyle eğitiyor ceza veriyor....Konuşulmuyor ki dün de bağırıp çağırdığı için evden çıktım zaten evden
Zaten şu andan başladı kalan parayla ilgili planlar yapmaya motor mu alsak yok oraya yatıralım yok buraya yatıralımArabayı satmayın dedik dinlemediniz bari kalan parayı eşinize ileride vermeyin. Hıı bence yine vereceksiniz ve yaranabileceğinizi sanacaksınız o adama da ne yaparsanız yapın olmaz. Bu adam sizi sevmiyor dolayısıyla ne yaparsanız yapın bu adama yaranamazsınız.
Ben her şeyini verip, büyük fedakarlıklar yapıp erkeğe yaranabileni henüz görmedim.. Tam tersine vermeyen, fedakar olmayan daha kıymetli oluyor. Bir laf vardır ya deveye diken insana bilmem ne diye devam eden gerçekten öyle.
Şaşmaz zaten ister. Bende %100 eminim siz o parayı vereceksiniz eşinize.. Ne diyelim ki daha size? Tavsiye versek de dinlemeyeceksiniz.Zaten şu andan başladı kalan parayla ilgili planlar yapmaya motor mu alsak yok oraya yatıralım yok buraya yatıralım
Aynada kendime bakınca bu hale düştüğüm için bende üzülüyorum. Gerçekten değmemiş yaptıklarımın kıymeti olmamış ona sorsanız hiç aklına böyle şeyler gelmez düşünmezSuçlu ya bağırıp sizi bastırıyor. Bugüne kadar tüm açıklarını siz kapattınız her türlü kusurunu örttünüz,evim eşim dediniz değdi mi ??? Bu adama değmez çünkü bencil ve nankör gözünüz açılmasın diye sözde sizi böyle eğitiyor ceza veriyor....
Sizde koyun önüne boşanma kartını verdiklerinizi geri isteyin bakın bakalım ne yapıyor ( boşanma niyetiniz hiç yoksa bunu denemeyin)
Çok güzel seviyormuş gibi yaptı zamanındaArabayı satmayın dedik dinlemediniz bari kalan parayı eşinize ileride vermeyin. Hıı bence yine vereceksiniz ve yaranabileceğinizi sanacaksınız o adama da ne yaparsanız yapın olmaz. Bu adam sizi sevmiyor dolayısıyla ne yaparsanız yapın bu adama yaranamazsınız.
Ben her şeyini verip, büyük fedakarlıklar yapıp erkeğe yaranabileni henüz görmedim.. Tam tersine vermeyen, fedakar olmayan daha kıymetli oluyor. Bir laf vardır ya deveye diken insana bilmem ne diye devam eden gerçekten öyle.
askerlik gökten mi indi ? zoruna gidiyorsa askerlikten sonra evlenseydiniz , araba satılmış giden gitmiş kavganın anlamı ne ?Merhaba kızlar,
Daha önceki konumu bilen bilir eşimin askerliği sebebiyle arabayı sattık. Zaten onun için aramız kötüydü. Sürekli kavgalar ediyoruz huzurumuz yok. Dün akşam arkadaşlarımla buluşmaya çıktım. Eve geldiğimde uyuyordu sonra uyandı tekrar kavga etmeye başladık. O kadar umursamaz konuşuyor ki bana karşı ben ne yaptım ne ettim merak bile yok. Tartıştık konular konuları açtı benim iş bulma sürecimle ilgili sen dedi çalışmadığın sürede özgüvensiz oldun benden çıkarıyorsun dedi . Bende sen bana bununla ilgili hiç destek oldun mu dedim. O da sayemde bir sürü iş görüşmesine gittin dedi. Çok zoruma gitti. Sonra evden çıkmak hava almak istedim . Gece saat kaç olmuş. Anahtarını yanına al umurumda bile değil dedi . Beni arama mesaj atma bana dedi . Paran da var tabi gidersin dedi . O kadar üzüldüm ki böyle şeyler söylemesine. Sokaklarda yürüdüm saat geç olmuştu ve hava soğuktu . Mecbur dönmek zorunda kaldım. Eve geldiğimde uyuyordu. Sabah oldu şu an işte . Ne bir arama ne bir mesaj . En önemlisi de sevgisini değerini hissetmiyorum artık.
Zamanında seviyormuş gibi yaptı tamam ama şuan sevmediğini gördünüz işte. Neden hala adamın askerliği için arabayı satmasına izin verdiniz? Burada erkekleri suçluyoruz sürekli de buna izin veren de sizsiniz. Araba neden sizin üzerinize değil mesela? Adamın para hesabı yapamadığını, burnunun borçtan kurtulmadığını biliyorsunuz..Çok güzel seviyormuş gibi yaptı zamanında
Evlilikte sen ben olmaz dedim benim varsa onundur dedim ama patlak verdi işte en sonundaZamanında seviyormuş gibi yaptı tamam ama şuan sevmediğini gördünüz işte. Neden hala adamın askerliği için arabayı satmasına izin verdiniz? Burada erkekleri suçluyoruz sürekli de buna izin veren de sizsiniz. Araba neden sizin üzerinize değil mesela? Adamın para hesabı yapamadığını, burnunun borçtan kurtulmadığını biliyorsunuz..
Önce çuvaldızı kendinize batıracaksınız. Adam sizi, siz izin verdiğiniz sürece kullanabilir.
Evde olmak istemiyorum dışarıya çıkacağım yine gece gelirim bir yerlerde otururum diye düşündüm
Değere mi bineceginizi sanmistiniz öğrenmiş oldunuzNe yapsaydım ki sen ben olmaz dedim evlilikte başka çarem yoktu satmayacağım deyip bir kenara oturmak istemedim. Satılan şey de önemini kaybetti benimle gelip iki çift laf etmedi
Valla bacım paranla koca almışsın, ala ala da bunu almışsın.
Evlilikte sen ben olmazı da çok yanlış anlamışsın.
İnsanız ya hani başımıza gelebilir bişeylerKendi düşen ağlamaz demişler sizde ağlamayın boşuna
Tamamda sana zaten sayfalarca yazıldı yani kim kime bu kadar akıl verir, sen gökten yağmur gibi fikir yağarken şemsiye açıyosun sonra yine aynı konu. Elindeki parayıda verirsin sen bu kafayla. Bi adam karısını bu kadar merak etmiyorsa sevmiyodur, hani kızgınlık falan değil güvenlik söz konusuysa gece vakti dışarda olmasına müsade etmez.İnsanız ya hani başımıza gelebilir bişeyler