Umursamaz eşim

muhendiss97

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
6
1
6
28
Merhaba arkadaşlar eşim komser yardımcısı bende memurum 10 aylık evliyiz evlenmeden önce eşim hep arayıp sorardı evlendiğimizden beri gün içinde ne arar ne sorar ben 3 günde bir nöbete kalıyorum o zaman bile bir kere ya arar ya aramaz çok üzülüyorum bu duruma beni hiç mi merak etmiyor hiç mi sevmiyor, kavga ederiz küslüğümüz yeri geliyor 1 hafta sürüyor evde ikimizde konuşmayız ben ondan adım beklerim ama doğru düzgün adım atmaz bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba?Lütfen bir akıl verin🙁

Evet arıyorum ama eskisi gibi değil beni aramıyor diye bende doğru düzgün aramıyorum artık
Anladım. Bende umursamaz değilim. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Ama bence eşinize beni özlemiyor musun işte arada arasana beni o yoğun çalışma anında beni arasan bir sesini duysam ne iyi gelir falan deyin. Hatta arayınca hemen ses tonunuzu yükseltip ay valla sesini duymak bile enerji verdi falan deyin. Benim eşimde böyle şeyler çok işe yarar.

Anladım. Bende umursamaz değilim. Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Ama bence eşinize beni özlemiyor musun işte arada arasana beni o yoğun çalışma anında beni arasan bir sesini duysam ne iyi gelir falan deyin. Hatta arayınca hemen ses tonunuzu yükseltip ay valla sesini duymak bile enerji verdi falan deyin. Benim eşimde böyle şeyler çok işe yarar.
Bunları da denedim ama yok bi ise yaramıyor bir iki gün arıyor sonra yine ayni

Hiçbir şey söylemeden özledim vs gibi ve söylenmeden beni aramıyorsun vs gibi 1 ay her gün siz arayın. "Seni merak ettim, nasılsın, günün nasıl geçiyor?" diyin ve kapatın böyle birkaç dakikalık konuşmalar yapın. 1 ay dayanın ve sonra gün içi aramaları kesin. Bence kesin işe yarar, direnin 🤭 Evlenince bi ayar vermek gerekiyo demek 🤷🏼‍♀️

Hiçbir şey söylemeden özledim vs gibi ve söylenmeden beni aramıyorsun vs gibi 1 ay her gün siz arayın. "Seni merak ettim, nasılsın, günün nasıl geçiyor?" diyin ve kapatın böyle birkaç dakikalık konuşmalar yapın. 1 ay dayanın ve sonra gün içi aramaları kesin. Bence kesin işe yarar, direnin 🤭 Evlenince bi ayar vermek gerekiyo demek 🤷🏼‍♀️
Bende katılıyorum, bu şekilde bi değişim gözlemleyebilirsiniz bence

Allah başka dert vermesin inşallah. 3 vakte kadar akşama alınacak bir şey var mı diye arar sadece 😆 benim eşim lüzumlu lüzumsuz arar dururdu , pek hoşlanmazdım . Bence açıkça konuşun . Ben öğlen arasında üzülmesin diye arıyordum , zamanla aramaya da alışıyor insan . Zaten akşam aynı evdeyiz , yatıncaya kadar bir sürü konuşma fırsatı olmalı diye düşünüyorum.

Böyle arayınca ne konusuyorsunuz peki gun içinde? Ya da gun içinde konuşunca aksam ne konuşuyorsunuz?

Yani ben her gün aranmak istemem, arada bi mesaj atsın yeter bana. Gerci oyle biri yok şu an ama yeterdi zağar. :KK70:

Bunları da denedim ama yok bi ise yaramıyor bir iki gün arıyor sonra yine ayni
Siz de aramayın, nasıl olsa siz arıyorsunuz. Msj atın şunu al bunu al eve gelirken diye. Lafı söylemişsiniz, aramıyor işte, alışın bence. 10 aylık evlilikte aramayan 2 yıllık evlilikte adinizi unutur

evlisiniz belki her akşam zaten sizi görüyor akşama konu kalsın diye gün içinde konuşmayı tercih etmiyordur önemli bir konu olmadıkça. siz yukarıdaki üyenin dediği gibi söylenmeden ne yaptın nasılsın canım gibi normal şeyler yazın isterseniz

Ama çalışan koşuşturan insanlarsiniz.
Gün icinde "ne haber,nasılsın" şeklinde maksimum 2 kez aransa yeterli bence.
Ayrıca evlenince bazı şeyler değişir.
Yani flört döneminizdeki davranışlar (telefonla konuşmalar vs..) evlilikten sonra devam etmez bana kalırsa.
Esiniz eve geldiğinde de sizinle konusmadan köşesine çekilip oturuyorsa o zaman bir sorun var demektir.

Merhaba arkadaşlar eşim komser yardımcısı bende memurum 10 aylık evliyiz evlenmeden önce eşim hep arayıp sorardı evlendiğimizden beri gün içinde ne arar ne sorar ben 3 günde bir nöbete kalıyorum o zaman bile bir kere ya arar ya aramaz çok üzülüyorum bu duruma beni hiç mi merak etmiyor hiç mi sevmiyor, kavga ederiz küslüğümüz yeri geliyor 1 hafta sürüyor evde ikimizde konuşmayız ben ondan adım beklerim ama doğru düzgün adım atmaz bende onun gibi umursamaz olmak istiyorum nasıl yapabilirim acaba?Lütfen bir akıl verin🙁
Sizi sevmiyor. Size değer vermiyor. Bir insan sevdiği insana dayanamaz. Adım atar illaki. Üzgünüm ama bu iş gitmez. Ben yaşadım bunları. Çok yıpratıcı bir süreç. Umarım baş edebilirsiniz. Size sadece su tavsiyeyi verebilirim. O adım atmadan kesinlikle adım atmayın. Aramadan aramayın. Başka türlü anlamaz. Sizi cepte görüyor. Bazıları ne yazık ki evliliği psikolojik savaşa dönüştürüyor. Ama bu sizden kaynakli değil. Ondan kaynaklı ise ona onun gibi davranmak zorundasınız. Buna ne kadar tahammül edersiniz onu bilemem.

Sevgiliyken aramadan duramayan adam evlendikten sonra aramamaya başlamıştı tatlı dille çok konuştum ama dediğiniz gibi 2 gün sürüyordu arkadaş ortamıma sokmaya başladım eşimi ve arkadaşlarımdan böyle bir konu açmalarnı istedim dinledi eşimde 1 değil 2 değil devamlı tekrarlandı bu olay daha sonra aramalara başladı :) bu arada artık arama diye ben söylenmeye başladım🤦🏼‍♀️

Back
X