umursamaz sevgili

sezarsalataa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2014
2.782
1.406
158
merhaba arkadaşlar, umursamaz sevgiliye nasıl davranılır? ona sorduğumda bi sorun yok diyo, ama resmen ilişkiyi saldı çayıra mevlam kayıra.. ve uzak mesafe ilişkisi.. konuşmaları az tutuyo, gün içinde mesaj yazmıyo nerdeyse.. ve whatsappa sürekli giriyor yani iş yoğunluğu o kadar yok..ve girdiği halde bana yazmıyor.. ve 2 gündür günaydın mesajı bile çekmiyor, unutmuş! bu arada yanıma geldiğinde inanılmaz güzel oluyor herşey, ama gidince böyle.. nasıl davranmalıyım şaşırdım kaldım

Son düzenleme:
Orda birini bulmuştur diyesim geldi

Ben anladım sıkıntısını arkadaşın da neyse söylemeyeyim. 2 aya kalmaz çıkar kokusu. Sizde salın çayıra..

ben sevgilimle aynı yerdeyim . en kötü 2 günde bir görüşüyoruz. yanyana herşey süper asla sorun yok . gülmekten çenemiz ağrıyor ..
ama evlere gidince ya da 1 gün görüşmeyelim hemen kavgalar başlıyor :))
uzaktayken ( biz buna uzaklık diyoruz) olmuyor ya yan yana olduğu gibi ...

biz aslında tartışmıyoruz ama o mesafeli bana.. sebebini soruyyorum bişey yok olsa söylerim diyo..

Bir önceki konunuza da yazmıştım. Uzak mesafede olunca bir de üstüne iş güç telaşı binince (çalıştığını yazmıştınız diğer tarafta) kimi zaman unutabiliyor beyefendiler mesajı da aramayı da. O yazmadığı gün siz yazın. Her sabah o yazmak zorunda diye bir şey yok. Ha ama günaydın mesajı dışında adam tamamen umursamaz biriyse, size asla ilgi göstermiyorsa bir süre siz de kendinizi geri çekip gözlemleyin. Baktınız hala aynı. O zaman yapacak şey bu ilişkiyi daha fazla zorlamamak sanırım.

çok haklısınız aynen dediğiniz gibi yapıcam.. o mesaj atmadan aramadan aramayayım dimi? kendimi böyle mi çekeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…