- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi sezarsalataa
-
Orda birini bulmuştur diyesim geldimerhaba arkadaşlar, umursamaz sevgiliye nasıl davranılır? ona sorduğumda bi sorun yok diyo, ama resmen ilişkiyi saldı çayıra mevlam kayıra.. ve uzak mesafe ilişkisi.. konuşmaları az tutuyo, gün içinde mesaj yazmıyo nerdeyse.. ve 2 gündür günaydın mesajı bile çekmiyor, unutmuş! bu arada yanıma geldiğinde inanılmaz güzel oluyor herşey, ama gidince böyle.. nasıl davranmalıyım şaşırdım kaldım
olabilir mi kiOrda birini bulmuştur diyesim geldi
ya da başka bi yerde, içine daha çok sinen biriniOrda birini bulmuştur diyesim geldi
Al benden de o kadar ,seni unutturacak bi şeyler olmuş demekki...Orda birini bulmuştur diyesim geldi
çok seviyorum nasıl ayrılcamAdamın bir derdi,sıkıntısı yoksa ve günaydın demeyi unutuyorsa kapının yerini gösterme vakti gelmiştir bence.
ya da artık benden soğudu..Al benden de o kadar ,seni unutturacak bi şeyler olmuş demekki...
Bilmem.çok seviyorum nasıl ayrılcam
neden ayrılmıyor ozamanOrda birini bulmuştur diyesim geldi
nolur söyleyin nolurBen anladım sıkıntısını arkadaşın da neyse söylemeyeyim. 2 aya kalmaz çıkar kokusu. Sizde salın çayıra..
biz aslında tartışmıyoruz ama o mesafeli bana.. sebebini soruyyorum bişey yok olsa söylerim diyo..ben sevgilimle aynı yerdeyim . en kötü 2 günde bir görüşüyoruz. yanyana herşey süper asla sorun yok . gülmekten çenemiz ağrıyor ..
ama evlere gidince ya da 1 gün görüşmeyelim hemen kavgalar başlıyor :))
uzaktayken ( biz buna uzaklık diyoruz) olmuyor ya yan yana olduğu gibi ...
çünkü seviyorum.. ilk kez aşık oldum..Bence neden böyle yapıyor'u düşüneceğinize - Ben neden kendime bunu yapıyorum? Neden vaktimi harcıyorum? diye sormalısınız.......
Yüksek ihtimalle başka biri var kuzucuk.nolur söyleyin nolurgözüm açılsın
çok haklısınız aynen dediğiniz gibi yapıcam.. o mesaj atmadan aramadan aramayayım dimi? kendimi böyle mi çekeyim?Bir önceki konunuza da yazmıştım. Uzak mesafede olunca bir de üstüne iş güç telaşı binince (çalıştığını yazmıştınız diğer tarafta) kimi zaman unutabiliyor beyefendiler mesajı da aramayı da. O yazmadığı gün siz yazın. Her sabah o yazmak zorunda diye bir şey yok. Ha ama günaydın mesajı dışında adam tamamen umursamaz biriyse, size asla ilgi göstermiyorsa bir süre siz de kendinizi geri çekip gözlemleyin. Baktınız hala aynı. O zaman yapacak şey bu ilişkiyi daha fazla zorlamamak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?