umursamaz sevgili

Kafasını kurcalayan kendince bi durum vardır belki...
Belki de nasılsa cepte mantığı devrededir
Kendi açınızdan kaçan kovalanır olayını deneyebilirsiniz isterseniz

merhaba arkadaşlar, umursamaz sevgiliye nasıl davranılır? ona sorduğumda bi sorun yok diyo, ama resmen ilişkiyi saldı çayıra mevlam kayıra.. ve uzak mesafe ilişkisi.. konuşmaları az tutuyo, gün içinde mesaj yazmıyo nerdeyse.. ve whatsappa sürekli giriyor yani iş yoğunluğu o kadar yok.. ve 2 gündür günaydın mesajı bile çekmiyor, unutmuş! bu arada yanıma geldiğinde inanılmaz güzel oluyor herşey, ama gidince böyle.. nasıl davranmalıyım şaşırdım kaldım :KK43:
Niye sizi umursamayanı umursuyorsunuz sizde hiçbir şey yazmayın hatta bitirin çünkü sizi istemiyor,gayet net

Kafasını kurcalayan kendince bi durum vardır belki...
Belki de nasılsa cepte mantığı devrededir
Kendi açınızdan kaçan kovalanır olayını deneyebilirsiniz isterseniz
kaçan kovalanır taktiği nasıl uygulanır bunu bile tam bilmiyorum, elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum :(

Yanına geldiğinde herşey iyi olur tabi çünkü o an tek seçeneksin
Buluştuğunuzda dakikan var mı ya bi annemi aramam gerekiyor de kilidi varsa açsın versin konuşur gibi yapıp 1 dk çok gürültü var diyip gözden uzaklaş hatta wcye git whatsappına bak zaten ne karıştırıyor görürsün

merhaba arkadaşlar, umursamaz sevgiliye nasıl davranılır? ona sorduğumda bi sorun yok diyo, ama resmen ilişkiyi saldı çayıra mevlam kayıra.. ve uzak mesafe ilişkisi.. konuşmaları az tutuyo, gün içinde mesaj yazmıyo nerdeyse.. ve whatsappa sürekli giriyor yani iş yoğunluğu o kadar yok.. ve 2 gündür günaydın mesajı bile çekmiyor, unutmuş! bu arada yanıma geldiğinde inanılmaz güzel oluyor herşey, ama gidince böyle.. nasıl davranmalıyım şaşırdım kaldım :KK43:
Kendini geri çek. O mesaj yazmadan yazma. Yazınca hemen cevap verme işin çokmuş yoğunmuşsun da mesaja geç cevap vermişsin gibi davran. Ararsa hemen açma biraz çalsın ve açınca yine bir işin varmışta ondan geç açmışsın gibi konuş. İşm vardı kusura bakma yemek yapıyordum, temizlik yapıyordum, arkadaşımla cafedeydim tel çantadaydı duymamışım gibi gibi bahaneler. Burada ki amacımız seni odak noktamdan çıkardım kendi hayatıma işime gücüme bakıyorum, sensiz de yapabilirim mesajı vermek :KK24:ceptelikten çıkmış olursun.

merhaba arkadaşlar, umursamaz sevgiliye nasıl davranılır? ona sorduğumda bi sorun yok diyo, ama resmen ilişkiyi saldı çayıra mevlam kayıra.. ve uzak mesafe ilişkisi.. konuşmaları az tutuyo, gün içinde mesaj yazmıyo nerdeyse.. ve whatsappa sürekli giriyor yani iş yoğunluğu o kadar yok..ve girdiği halde bana yazmıyor.. ve 2 gündür günaydın mesajı bile çekmiyor, unutmuş! bu arada yanıma geldiğinde inanılmaz güzel oluyor herşey, ama gidince böyle.. nasıl davranmalıyım şaşırdım kaldım :KK43:
Sende ona o şekilde davran.

Kendini geri çek. O mesaj yazmadan yazma. Yazınca hemen cevap verme işin çokmuş yoğunmuşsun da mesaja geç cevap vermişsin gibi davran. Ararsa hemen açma biraz çalsın ve açınca yine bir işin varmışta ondan geç açmışsın gibi konuş. İşm vardı kusura bakma yemek yapıyordum, temizlik yapıyordum, arkadaşımla cafedeydim tel çantadaydı duymamışım gibi gibi bahaneler. Burada ki amacımız seni odak noktamdan çıkardım kendi hayatıma işime gücüme bakıyorum, sensiz de yapabilirim mesajı vermek :KK24:ceptelikten çıkmış olursun.
yaaa çok teşekkür ederim Allah senden razı olsun :)) tamam böyle davranıcam bundan sonra :))

kaçan kovalanır taktiği nasıl uygulanır bunu bile tam bilmiyorum, elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum :KK43:
Aklıma kendim geldim farklı şehirlerdeydik eski erkek arkadaşım işinden ayrılmıştı bunalımdaydı senin dediğin şeyleri o ara yaşamıştım çok ihmal etmişti o dönem sabrettim iş buldu düzeldi ama maalesef bende bişe kalmadı sevgi adına ayrıldım hattımı falan değişmiştim
Ayrıldıktan sonra neler neler yaptı ulaşmak için önceki kız arkadaşını mı devreye sokmadı kız bir de evliydi vs engelini kaldırdığımda zınk diye yazıyordu ama maalesef ben kafamda çabuk bitiririm
evlenmeyeceğim diyordu sanırım eski nişanlımla olan fotoğrafımı görmüş nişan attığımda evlendiğini görmüştüm
Aman nerden nereye geldim kaçan kovalanır olayı kendiliğinden olmuştu o zamanlar işte

Back
X