umursamaz sevgili

Bu yazılanları okuyunca kendi ilişkimi sorguladım biz aynı sehirdeyiz tanistigimizdan beri ilgi eksikliği var kaç kez ayrılalım dedim ayrildikta ama tekrar barıştık adamın huyu bu

Umursamaz sevgiliye soyle davranilir boyle davranilir degil, yol verilir. Daha bu sabah tv de bir programda izledim,iliski kocu bir adam anlatiyordu, erkek ciddi dusunmedigi iliskide aynen boyle davraniyor diye. Yaziklarinizin birebirini soyledi.

Ne zamandır sevgilisiniz? Belki hergün günaydın yazmak sıkıcı gelmeye başlamıştır.Mesajlaşmayı bende çok sevmiyorum.

Ayrılmayı istediğini söylemene bile gerek yok. Sen de yazma, arama sorma sessiz kal bakalım ne tepki verecek? Bazen taktiksel gitmekte fayda var;)

merhaba arkadaşlar, umursamaz sevgiliye nasıl davranılır? ona sorduğumda bi sorun yok diyo, ama resmen ilişkiyi saldı çayıra mevlam kayıra.. ve uzak mesafe ilişkisi.. konuşmaları az tutuyo, gün içinde mesaj yazmıyo nerdeyse.. ve whatsappa sürekli giriyor yani iş yoğunluğu o kadar yok..ve girdiği halde bana yazmıyor.. ve 2 gündür günaydın mesajı bile çekmiyor, unutmuş! bu arada yanıma geldiğinde inanılmaz güzel oluyor herşey, ama gidince böyle.. nasıl davranmalıyım şaşırdım kaldım :KK43:
Klişe olacak ama seni umursamıyorsa umursadığı başka biri vardır.

Back
X