- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi sezarsalataa
Karşıdan emin değildir.peki neden hala ayrılmıyo olabilir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşıdan emin değildir.peki neden hala ayrılmıyo olabilir?
olabilir evetKarşıdan emin değildir.
belki de huyu budur diye düşünüyorum ben deBu yazılanları okuyunca kendi ilişkimi sorguladım biz aynı sehirdeyiz tanistigimizdan beri ilgi eksikliği var kaç kez ayrılalım dedim ayrildikta ama tekrar barıştık adamın huyu bu
Sen bence hiç öyle düşünmebelki de huyu budur diye düşünüyorum ben denapacağımı şaşırdım..
uzaklık yaramıyo demek ki ozamanSen bence hiç öyle düşünme
Sonuçta yanındayken herşey mükemmelmiş
Yani adamın huyu umursamaz degil
ya o benden önce davranıp ayrılmak istediğini söylerse?Ayrılmayı istediğini söylemene bile gerek yok. Sen de yazma, arama sorma sessiz kal bakalım ne tepki verecek? Bazen taktiksel gitmekte fayda var![]()
Amaan ayrılırsa ayrılsın. Zaten ayrı gibisiniz.ya o benden önce davranıp ayrılmak istediğini söylerse?
Klişe olacak ama seni umursamıyorsa umursadığı başka biri vardır.merhaba arkadaşlar, umursamaz sevgiliye nasıl davranılır? ona sorduğumda bi sorun yok diyo, ama resmen ilişkiyi saldı çayıra mevlam kayıra.. ve uzak mesafe ilişkisi.. konuşmaları az tutuyo, gün içinde mesaj yazmıyo nerdeyse.. ve whatsappa sürekli giriyor yani iş yoğunluğu o kadar yok..ve girdiği halde bana yazmıyor.. ve 2 gündür günaydın mesajı bile çekmiyor, unutmuş! bu arada yanıma geldiğinde inanılmaz güzel oluyor herşey, ama gidince böyle.. nasıl davranmalıyım şaşırdım kaldım![]()
Ay acaba ne yaptınız?ya o benden önce davranıp ayrılmak istediğini söylerse?