- Konu Sahibi lipstickkk
lipstickkk kullanıcısından alıntı
o beni bıraksa kusura bakmayın ama köpek oluyorum peşinde ben bıraksam umrunda değil konuşmak istemiyorum desem beni bi daha arama diyor.bire bin karşılık verir.hep sana bi daha iyi davranmiycam sana dönersem VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsim bi daha seni ararsam sülalem ölsün bilmem ne bir kere de demedi seni bırakırsam şöyle böyle olsun.ben ayrılsam umrunda değilim ve o takmayınca ben kendim pişman olup dönüyorum ve barışmak için ikna etmeye çalışıyorum.kısacası ben ayrılmayı bilmiyorum.hata %60 ondaysa %40 bende .annem babam bana bağıramaz gözünün üstünde ksş var diyemez ben buna öyle yüz verdim ki yapmadığı kalmnadı...
O TAKMAYINCA SEN GERİ DÖNÜYORSUN ÇÜNKÜ SEN BLÖF YAPIYORSUN AYRILIK KARARINI VERİRKEN.O DA BUNU BİLİYOR VE NASILSA DÖNECEK DİYOR..O DA SANA BLÖF YAPIYOR AMA SEN SABIRLA ONUN PİŞMAN OLUP DÖNMESİNİ BEKLEMİYORSUN,BLÖFÜNÜ YİYORSUN..SONUÇTA EGOSUNU ŞİŞİRİP DURUYORSUN :26:
ağzın bal yesin ya...o kadar doğru söyledin ki...o kadar emin ki onsuz olamiycağımdan nasıl olsa arar diye o kadar emin ki...ama ayın 17si doğumgünü birsürü şey aldım ona arkadaşlarıyla beraber bir fırsat sitesinden bir otel bulup rezervasyon yaptırdık.bunları ayarlayan bendim.o güne kadar devam edicem ama doğumgününden birkaç gün sonra kavga gürültü etmeden karşıma alıp sakin sakin konuşup kalkıp gidicem ve bi daha bu hattımı da kullanmiycam.bu gidişim öncekilere benzemiycek.belki de şuan mantıksız düşünüyorum ama şuan içimden bu geliyor