• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut Anneleri

canım ben aradım öğlene kadar acıkmış ben yanlış mı bilgi aldım ?

slm nihan ben kan testi yaptırdım sonuç 12 çıktı çok üzüldüm agladım tutmadı diye. doktorumu aradım doktorum ilaçlarını kullan şuan için pozitif 2.gün sonra terar test yaptır beni ara dedi.sen ne yaptın senin kaç çıktı doktorun ne söyledi.yaa meraktan ölücem acaba degerler yükselirmi aynımı kalır.

tabi inşallah deyildir ama negatif olursa kullanmıyorsun ama ben iyi haber bekliyorum pazartesi sende hadi bakalım canım

slm umut nsl cnm benim 12 çıktı iyimi kötümü bilmiyorum doktorum 2.sonra tekrar test istedi senin ne çıkmıştı hatırlayabiliyormusun.artık bu 48 saat hiç geçmez.

slm umut nsl cnm benim 12 çıktı iyimi kötümü bilmiyorum doktorum 2.sonra tekrar test istedi senin ne çıkmıştı hatırlayabiliyormusun.artık bu 48 saat hiç geçmez.

benimki 185 çıkmıştı ama benimki ilk önce ikizdi canım hadi hayırlısı inşallah bayramı rahat geçir iyi düşün iyi olsun

benimki 185 çıkmıştı ama benimki ilk önce ikizdi canım hadi hayırlısı inşallah bayramı rahat geçir iyi düşün iyi olsun

sagol canım ben doktorumu aradım negatif dedim doktor hayır ilaçlarını kullan bayramın 2.günü kan testi yaptır beni ara dedi.degerler yükselirse pozitif yükselmezse negatif olucak sanırım artık bekleyip görücem.

slm nihan ben kan testi yaptırdım sonuç 12 çıktı çok üzüldüm agladım tutmadı diye. doktorumu aradım doktorum ilaçlarını kullan şuan için pozitif 2.gün sonra terar test yaptır beni ara dedi.sen ne yaptın senin kaç çıktı doktorun ne söyledi.yaa meraktan ölücem acaba degerler yükselirmi aynımı kalır.

hakkında hayırlısı deryacım inşallah değerin artar
bizlere buradan o müjdeli haberi verirsin :49:

hakkında hayırlısı deryacım inşallah değerin artar
bizlere buradan o müjdeli haberi verirsin :49:
[/QU

teşekkür ederim dünyadaki en zor şey olsa gerek diye düşünüyorum o kadar kötü bir duyguki hayal kırıklıgı yaşamak tarifi imkansız. allah kimseye yaşatmasın isteyen herkezin kucagını doldursun. ben yarın tekrar test yapıcam degerler yükselirse güzel yoksa kimyasal gebelik olucak yazarm buradan.

bence hiç farketmez hepsi çok iyi benim dr süleyman beydi hayırlısı olsun canım:emir_bebek:
şimdi topigim içerde yatıyor

allah bağışlasın
ben biraz pinpirikliyim o yüzden her aradığımda konuşabilceğim bir doktor istiyorum ulun bey ile görüşmemi yaptım gecenlerde soru sormak için kendisini klinikten aradım ve not bıraktım ve kısa sürede dönüş yaptılar bu beni çok mutlu etti

inşallah herşey yolunda gider

yok canım ulun bey bi dahiliye uzmanına görünmem gerektiğini söyledi yarın gideceğim ona göre düştüğü zaman başlayacağım tedaviye sen nasılsın

deryacıgım neyaptın merak etim birşeyde yazmamışsın

teşekkür ederim canım hamileyim şükürler olsun bugün ögrendim. ama daha bitmedi 12.gün sonra keseyi görmeye gidecegim sonra kalp atışlarını duyuncaya kadar rahat edemeyecegim.bunlara ragmen çook mutluyum allah herkeze kısmet etsin bu duyguyu.

yok canım ulun bey bi dahiliye uzmanına görünmem gerektiğini söyledi yarın gideceğim ona göre düştüğü zaman başlayacağım tedaviye sen nasılsın

bende çook mutluyum canm hamileyim. sende doktora gidersin düşünce başalarsın tedavine hayırlısıyla k.i.b.

teşekkür ederim canım hamileyim şükürler olsun bugün ögrendim. ama daha bitmedi 12.gün sonra keseyi görmeye gidecegim sonra kalp atışlarını duyuncaya kadar rahat edemeyecegim.bunlara ragmen çook mutluyum allah herkeze kısmet etsin bu duyguyu.

alah gönlüne göre versin canım allahım düşmanımda olsa kimsenin kucagını boş bırakmasın

çok ama çok sevindim allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder bu arada bende hamileyim canım

Back
X