Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kacinci tedavin olacak?Bende cem beye gitmeyi düşünüyorum ..
Merhaba sorun nedir sizde?merhaba ben de kısmetse ocak ayında Cem hocayla tedaviye başlayacağım.2. denemem
Eşimde varikosel nedeniyle sperm sayısızı az ve dna hasarı var.Ameliyat oldu ama sayıda artmadı azaldı.Dna hasarı düştü sadece.Sizin sorun ne?Merhaba sorun nedir sizde?
Ameliyat olali ne kadar oldu?bazen belirli bir zamandan sonra sperm artisi oluyorEşimde varikosel nedeniyle sperm sayısızı az ve dna hasarı var.Ameliyat oldu ama sayıda artmadı azaldı.Dna hasarı düştü sadece.Sizin sorun ne?
Bizim 6.deneme olacak.sperm sayisi 1 milyonEşimde varikosel nedeniyle sperm sayısızı az ve dna hasarı var.Ameliyat oldu ama sayıda artmadı azaldı.Dna hasarı düştü sadece.Sizin sorun ne?
Geçen sene araşıkta 1.denememiz negatif sonuçlanınca dna hasarına baktırdıl %98.7 çıkınca nisanda ameliyat oldu.yani 8 ay önce şuan en son2 hafta önce baktırdık düzen lab. 1.1milyon çıktı mlde.dna hasar sonucumuz çıkmadı.ağustosta yüzde 37ye düşmültü 3 ay klomen kullandı eşim bakalım inşallh düşmüştr.düşmedyse tesa ile alınacak sperm.temmuzda doğal gebelik oldu ama 6+2de kaldı gelişmedi.sixin cem beyde ilk denemeniz miBizim 6.deneme olacak.sperm sayisi 1 milyon
Anladim cnmGeçen sene araşıkta 1.denememiz negatif sonuçlanınca dna hasarına baktırdıl %98.7 çıkınca nisanda ameliyat oldu.yani 8 ay önce şuan en son2 hafta önce baktırdık düzen lab. 1.1milyon çıktı mlde.dna hasar sonucumuz çıkmadı.ağustosta yüzde 37ye düşmültü 3 ay klomen kullandı eşim bakalım inşallh düşmüştr.düşmedyse tesa ile alınacak sperm.temmuzda doğal gebelik oldu ama 6+2de kaldı gelişmedi.sixin cem beyde ilk denemeniz mi
Evet cnm nedense yazmiyorlarCem beyin hastası çok ama buraya yazan yok nedense
1milyonla hamilemi kaldin?Geçen sene araşıkta 1.denememiz negatif sonuçlanınca dna hasarına baktırdıl %98.7 çıkınca nisanda ameliyat oldu.yani 8 ay önce şuan en son2 hafta önce baktırdık düzen lab. 1.1milyon çıktı mlde.dna hasar sonucumuz çıkmadı.ağustosta yüzde 37ye düşmültü 3 ay klomen kullandı eşim bakalım inşallh düşmüştr.düşmedyse tesa ile alınacak sperm.temmuzda doğal gebelik oldu ama 6+2de kaldı gelişmedi.sixin cem beyde ilk denemeniz mi
Bizim de 2. deneme. ilkinde 5.güne bi tane gitti kalitesi düşüktü ama transfer oldu yine de tutmadı.şimdi acgh ye gidecek 5. hüne gelen embriyo olursa.Dna hasar sonucu bekliyoruz düşmediyse sperm bu sefer tesa ile alınacakAnladim cnm
Cok zor surecler.yok bizim cem beyde 2 olacak ama.ilkinde embiryo genetige gidecekti 2 tane ama 5.gunde durdu o yuzden olmadi
Ins tese ye gerek kalmaz cnm.tesede cok iyi bisi degil.Bizim de 2. deneme. ilkinde 5.güne bi tane gitti kalitesi düşüktü ama transfer oldu yine de tutmadı.şimdi acgh ye gidecek 5. hüne gelen embriyo olursa.Dna hasar sonucu bekliyoruz düşmediyse sperm bu sefer tesa ile alınacak
Canim mrb bisey sorucam benimde 3.tedavim olacak cem beyde ilk.yarin opum var.opudan sonra bilgi veriyolarmi kac yumurta toplandi kaci isleme alindi dolllendi diye bir gun sonrami ariyilarAnladim cnm
Cok zor surecler.yok bizim cem beyde 2 olacak ama.ilkinde embiryo genetige gidecekti 2 tane ama 5.gunde durdu o yuzden olmadi
Ayni gun yumurta sayisini soyluyorlar cnm.dolenmeyi 1.gun 3 gun falan ariolar.yarin sana bilgi verirler hayirlisi olsun insllahCanim mrb bisey sorucam benimde 3.tedavim olacak cem beyde ilk.yarin opum var.opudan sonra bilgi veriyolarmi kac yumurta toplandi kaci isleme alindi dolllendi diye bir gun sonrami ariyilar
Mrb saglik olsun ins 2.de.olur.sorun neydi sizde?Merhaba, Ben de Cem Hoca'nin hastasıyım. İlk transferim olumsuz sonuçlandı 2. yi 1,5 ay sonra deneyeceğiz.