umut diye bişey yok,hayatın anlamı da yok

geçicek mutlaka canım.. seni üzen her ne warsa mutlaka uzaklaş.. ben hep üzüldüğüm olayların üstüne gittim değiştirebilmek için ama daha çok yıprandım.. sanki hayallerini başkaları çalmış..ewet böle oluo.. sen senaryo yazıosun onlar oynuyo.. we uzaktan bakıosun sadece herşeye.. emin ol isteklerin bi gün gerçekleşir.. dua etmekten wazgeçme.. bi gün sende mutlu olucaksın.. buna inan.. hep o günü beklemiyomuyuz zaten hayatta.. herşeyin güzel olduğu mutlu huzurlu olduğumuz.. bunun için çaba harcıyosak nasıl wazgeçeriz...

Olmuyor olmuyor dersen olmaz bi de bu var.
Nasıl düşünürsek öyle yaşıyoruz. Kelimelerimiz çok etkili ve hayatımıza yön verebiliyorlar.
Her şeyin bir zamanı vardır. :)

çaba harcıyorum gerçekten harcıyorum ama olmuyorsa yapacak birşey yok,mükemmel yapıyorum demiyorum ama benim harcadığım çabanın 10da 1ini bile harcamayanlar elde ediyor,üstelik benim çok istediğim şeyleri,sanki herkes benim hayallerimi görüyormuş da hemen ona koşuyormuş gibiler,okulda nerdeyse hiç bi arkadaşımla konuşmuyorum,geçse keşke bu durum

hayallerinden ayrıntılı şekilde bahsediyor musun onlara?
bazen insanların hayal dünyası geniş olmayabiliyor ve anlatılanlardan etkilenip onları uygulayabiliyorlar.
ben bi arkadaşıma evlendiğimde şu renk koltuklarım olsun isterim derdim.
evlendi ve aynısından aldı mesela.

bunu herkes anlayamabilir çok sinir bozucu bir durum.
yapmak istediklerinden çok da bahsetme eğer bahsediyorsan. :)

iyiyi çağır iyi gelsin canım oluyor böyle talihsizlikler malesef

ewet hayallerimizi başkaları çalıosa eğer paylaşmamalıyız.. babanem hep der taş uzaktan gelmez die.. hep yakın arkadaşlarımız yapar bunu zaten.. bunu yapacaklarına bizden fikir alsalar hiçte fena olmaz...bende bi kazağı çok beğenmiştim we bu nasıl die sordum.. yok yok dedi ii deil. ertesi gün içine yatmış..o kazağı giymiş bide...çok ilginç gelmişti bana..bölelerinden hep uzak durmak lazım demekk..

ewet hayallerimizi başkaları çalıosa eğer paylaşmamalıyız.. babanem hep der taş uzaktan gelmez die.. hep yakın arkadaşlarımız yapar bunu zaten.. bunu yapacaklarına bizden fikir alsalar hiçte fena olmaz...bende bi kazağı çok beğenmiştim we bu nasıl die sordum.. yok yok dedi ii deil. ertesi gün içine yatmış..o kazağı giymiş bide...çok ilginç gelmişti bana..bölelerinden hep uzak durmak lazım demekk..

yok yok kesinlikle kimseye ağzımı bile açmıyorum,dedim ya hiç kimseyle konuşmuyorum yüz yüze,sadece meraba der geçer giderim yanlarından,değil hayallerimden bahsetmek,başıma gelen herhangi sevinçli,komik veya üzücü olayları bile paylaşmam,çünkü onlar daha bu samimiyetimi hak etmiyolar,ama her nedense benim isteklerim bir anda onlarda oluveriyor.geçicek geçicek inanıyorum,geçmeli yaa,geçsin inşallah:çok üzgünüm:

canım,
ben, "hep dua ediyorum kabul etmiyor" kısmına takıldım mesajının.şahsen ben dua etmekten vazgeçtim.
dua etmiyorum artık ki ben dua etmeden yatmayan bir insandım ama artık vazgeçtim ya.yıllardır istediğim ve dua ettiğim şeyler var.hiçbiri olmadı.sonra kendi kendime Allaha kızmaktansa, hiç etmem böylece kimseye kızasım gelmez diye bir karar aldım.tek başınasın bu dünyada bence.gerçekten biçare olmadıkça Allahın yüzümüze baktığını düşünmüyorum ben.yazılmış kaderimizi yaşadığımızı düşünüyorum.

selam canım ben de senin mesajının tamamına takıldım böyle düşünmen çok üzücübilmiyorumkismile
dua etmek bu dünyada yaptığımız her şeyden daha değerli ve daha rahatlatıcı
şunu unutma ki ALLAH bizi çok seviyor bizim tahminimizden de çok:) o bize bir dert sıkıntı verdiği zaman bil ki bizimle ilgileniyor bizim daha olgun ve duyarlı olmamızı sağlıyor şutarafagitti ALLAH yAr ve yardımcın olsuna.s.

istediğin şeyler gerçekleştiğinde mutlu olacağını biliyor musun, bunun bir garantisi var mı?
belki şu anda gerçekleşmiyor oluşu senin için daha hayırlıdır.

Back
X