• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

umut hiç tükenmiyor aslında

turkuaz_turkuaz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2007
148
1
96
İstanbul
belki bazılarınız benim hikayemi hatırlar burdan okuduğu kadarı ile. başımdan bir düşük 4 sene önce de bir dış gebelik geçmiş olan ve 3 yıldır da heray bebek çalışmalarını sürdüren 38 yaşında bir kadınım. ekim ayında acıbadem hastanesinde tek embiryo ile şansımı denedim ve başarısız oldum. bu arada malesef tek tüpüm kapalı. etrafımda sürekli koca karı tarifeleri veren üzülme canım herşey kısmet diyen insanlarla dolu oldu. şansımı deneyip incir kürü yaptım 2 kür şeklinde ve çok güvendiğim bir akupuntur doktoruna gittim tam yumurtlama ve çatlama aşamasında. döllenme döneminde ise çok ta planlı olmayarak evden ve bu sıkıntılardan uzaklaşııp bitanecik yeğenimi sevmeye gittim 15 gün. hiç ummuyordum ama reglim gecikince gebelik testi yaptım ve 14 yıl aradan sonra o çift çizgiyi gördüm.kan tahlillerime göre şuan normal bir gebelik başlangıcım var. 5 haftalık anne adayıyım. ancak bir hafta sonra ultrasonda görülebilicek ve kesin sonuç olarak burdan hislerimi paylaşacağım. şuan biraz endişe hakim bende görmediğim için. hepinizin duasına ihtiyacım var.

Dualarım seninle :Saruboceq:
Rabbim yardımcın olsun inşallah sağ salim bebeğini kollarına alırsın...

Son düzenleme:
Masallah ne kadar guzel ve bizlere de umut olan bir haber. senin icin oyle sevindilki kirkbirkere Masallah. Allah kucagina da almayi nasip etsin, her sey gonlunce olsun. :nazar:

belki bazılarınız benim hikayemi hatırlar burdan okuduğu kadarı ile. başımdan bir düşük 4 sene önce de bir dış gebelik geçmiş olan ve 3 yıldır da heray bebek çalışmalarını sürdüren 38 yaşında bir kadınım. ekim ayında acıbadem hastanesinde tek embiryo ile şansımı denedim ve başarısız oldum. bu arada malesef tek tüpüm kapalı. etrafımda sürekli koca karı tarifeleri veren üzülme canım herşey kısmet diyen insanlarla dolu oldu. şansımı deneyip incir kürü yaptım 2 kür şeklinde ve çok güvendiğim bir akupuntur doktoruna gittim tam yumurtlama ve çatlama aşamasında. döllenme döneminde ise çok ta planlı olmayarak evden ve bu sıkıntılardan uzaklaşııp bitanecik yeğenimi sevmeye gittim 15 gün. hiç ummuyordum ama reglim gecikince gebelik testi yaptım ve 14 yıl aradan sonra o çift çizgiyi gördüm.kan tahlillerime göre şuan normal bir gebelik başlangıcım var. 5 haftalık anne adayıyım. ancak bir hafta sonra ultrasonda görülebilicek ve kesin sonuç olarak burdan hislerimi paylaşacağım. şuan biraz endişe hakim bende görmediğim için. hepinizin duasına ihtiyacım var.

gittiğiniz akupunktur merkezin ismini verebilir misiniz

yazıyı okurken baslarda ıcım yanark okudum azcok aynı seylerı yasamıs bırı olarak
sonlara dogru ıcım rahatladı
her yokusun bır ınısı varmıs bunu bende gordum sukurler olsun
tebrık ederım arkadasım Rabbım saglıkla kucagınada almayı mıs kokusunu koklamayı nasıp etsın:)

yazıyı okurken baslarda ıcım yanark okudum azcok aynı seylerı yasamıs bırı olarak
sonlara dogru ıcım rahatladı
her yokusun bır ınısı varmıs bunu bende gordum sukurler olsun
tebrık ederım arkadasım Rabbım saglıkla kucagınada almayı mıs kokusunu koklamayı nasıp etsın:)

amin ipek amin. çok uğraştım çok ağladım çok pes ettim.çok geceler sabahı sabah ettim pencerinin önünde. bebeğime hergün sayfa sayfa hasret yazıları yazdım ben. artık okumasının zamanı geldi. artık hem onları hem güzel şeyleri okumasının zamanıdır. burdaki bütün kadınlar gibi artık bu acının üzerine bebeğimi kucağıma almanın zamanı geldi.hepimiz mucizemizi kucaklarız umarım. rabbim duyar artık seslerimizi.

allahım yüzünü güldürsün dualarım seninle.benim eşimde azospermi bebeksizliğin ne oldugunu biliyorum allahım son versin acılarına acılarımıza.

rabbim yeterki ol desin işte tedavilerimiz hep bir bahane canım inşallah o güzel mercimeğini göreceksin canım benim içini ferah tut gözün aydın bitanem

benide duygulandırdın turkuaz onca yılın hasreti son bumuş ne güzel allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebeğine ben de bazen kabuğuna çekilen pes eden bazen inatla devam diğen vazgeçmeyen gelgitleri olan biriyim sen hepimize umut ol inşallah gelişmelerden hep haberdar et bizi
tekrar tebrikleeeer

benim yanımda olan duasını iyi dileğini esirgemeyen herkese çok teşükkür ediyorum. tüm kalbimle içinizden geçen bütün dileklerin duaların hayata geçmesini yürekten diliyorum. allah mucizemi bana göndermeden önce ettiğim duayı hepinize ediyorum . aklı fikri ruhu sağlığı yerinde evlat nasip etsin. edecek herkese biliyorum. umut hiç bitmesin. çünkü eminim çoğunuzun yaşı benden epey ufak. zamanınız çok pes etmek, kötü düşünmek yok hiçbirimize

Back
X