- Konu Sahibi turkuaz_turkuaz9
belki bazılarınız benim hikayemi hatırlar burdan okuduğu kadarı ile. başımdan bir düşük 4 sene önce de bir dış gebelik geçmiş olan ve 3 yıldır da heray bebek çalışmalarını sürdüren 38 yaşında bir kadınım. ekim ayında acıbadem hastanesinde tek embiryo ile şansımı denedim ve başarısız oldum. bu arada malesef tek tüpüm kapalı. etrafımda sürekli koca karı tarifeleri veren üzülme canım herşey kısmet diyen insanlarla dolu oldu. şansımı deneyip incir kürü yaptım 2 kür şeklinde ve çok güvendiğim bir akupuntur doktoruna gittim tam yumurtlama ve çatlama aşamasında. döllenme döneminde ise çok ta planlı olmayarak evden ve bu sıkıntılardan uzaklaşııp bitanecik yeğenimi sevmeye gittim 15 gün. hiç ummuyordum ama reglim gecikince gebelik testi yaptım ve 14 yıl aradan sonra o çift çizgiyi gördüm.kan tahlillerime göre şuan normal bir gebelik başlangıcım var. 5 haftalık anne adayıyım. ancak bir hafta sonra ultrasonda görülebilicek ve kesin sonuç olarak burdan hislerimi paylaşacağım. şuan biraz endişe hakim bende görmediğim için. hepinizin duasına ihtiyacım var.