Umut olacak kimse yok mu

Gln-21

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
89
13
13
35
Arkadaşlar düşükten sonra hamile kalan var mı bize umut olun şimdiden teşekkürler

Bnm skntı olmadı subatta bebegımı kaybettım marttta dr um bı dahakı ay dusunur musun dedı. Bn bıras bklemk ıstedım eylulde dusunduk ve sukur hemen hmıle kaldım mslesef aynı sey yıne basıma geldı ama:( ptesı bebegım alındı sımdı genetık arastrma yaptrcam kan pıhtılasma testı falan ve hıc beklemeyı dusunmuyorum Rabbım nasıp ederse hemen bebegıme kavusmak ıstyorum

Geçmiş olsun bende geçen sene düşük Yaptım doktor beklemene gerek yok dedi fakat biz bazı sebeplerden dolayı erteledik. Sonra korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra tekrar hamile kaldım. Bazı doktorlar biraz bekleyin diyebiliyor benimki gerek yok istiyorsan devam et ve kendini üzme ilk düşükten sonra yüksek ihtimal sağlıklı bir gebeliğin olur dedi. Erken düşüklerin sebebi çoğunlukla sakat gebelik olduğundan vücut Hatalı genleri atıyormuş ama bebek sağlıklı ise hamileliğin devam ediyormuş bunu da doktor söylemişti. Insan ister istemez kendini üzüyor. Ama ümidini yitirme inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur Allah'ın izniyle hiç sıkıntı etme.

COTE="Gln-21, post: 37645873, member: 623893"]Arkadaşlar düşükten sonra hamile kalan var mı bize umut olun şimdiden teşekkürler[/QUOTE]
Canım öncelikle geçmiş olsun. ben 2013 Mayıs ayında hamile kaldım haziranda 8 haftalikken kalbi durdu bebeğimin.3 ay sonra tekrar hamile kaldım yani kurtajdan sonra 2 adet bekledim vücut toparlansin diye.simdi 5 aylık bebeğim kucagimda uyuyor. Allah sana da en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Ay canlarım Allah bebişlerinizi kısmetinizden çıkarmasın bizlerede nasip etsin inşallah bende düşükyen 2 ay sonra hastalandım şimdi tekrar deniyorum inşallah kalırım

Arkadaşlar düşükten sonra hamile kalan var mı bize umut olun şimdiden teşekkürler
kalınır canım neden kalınmasın.Ben de düşük yaptım,şuan dört aylık hamileyim çok şükür,darısı sana ve diğer bebek isteyenlere inşallah.Canını sıkma yine olur inşallah..

Allah razı olsun canım Rabbim bebegini sana bağışlasın banada hatta isteyen herkese nasip etsin inşallah

kalınır canım neden kalınmasın.Ben de düşük yaptım,şuan dört aylık hamileyim çok şükür,darısı sana ve diğer bebek isteyenlere inşallah.Canını sıkma yine olur inşallah..
Bişey sormak istiyorum düşükten kaç ay sonra hamile kaldın ilaç falan kullandın mı biraz anlatır mısın

Mrhb canım ben geçen sene ekim ayında ilk kez hamile kaldım evkeneli 2 yıl olmuştu artık istiyorduk fakat hamileliğimi öğrendiğimden itibaren 1 hFta sonra kanamalrım başladı aynı adet gibi rapor aldım yattım bir süre 9 hafataya kadar götürdük kalp atışını da duyduk ama bir dahaki kontrolde bebegimin kalbinin durdugunu öğrendim ve geçen sene doğum günümde kürtaj oldum 2 ay bunalıma girdim gözümün yaşı durmadı ultrason fotografına baktım baktım agladım, aradan 4 ay gecti şubat ayı gibi tekrar istedik ama hamilekalamadım üstelik üzüntü ve stresten yunurtlama hormonları fsh ve lh baskılanmış 0 ın altına düşmüş bir ayda yumurta bile geliştiremez duruma gelmişim çünkü çok taktım çok üzüldüm , sonra kollarımda agrılar başladı bir genel cerrahiye gittim gögsümde kist çıktıgını öğrendim hamile kalırsan annenin kendi sütü kisti eritir dediler birde ona üzüldüm.mayıs ayında tekrar hamile kaldım ama saglıksız döllenme olduğunu söylediler 6 haftalıkken düşük yaptım temmuz ayında 40 gün sonra olan bir adet dönemi gecirdim ve ramaza ayıydı o zaman rabbimin takdirine bıraktık korunmasız ilişkilerimiz oldu agustosun 5 inde tekrar hamile oldugumu öğrendim ve çok şükür bu günlere geldim bir kızım olacak Allah nasip ederse, daha önce yaşadıgım acı tecrğbeler benim kalbimde evlat sevğisini kat be kat arttırdı rabbim böyle olması ı uygun gördü demekki diyorum çok şükür bebegimi gecen sene kaybettiğim gün yani doğum günümde bu sene 4 aylık hamileydim eger birir bana üzülme bu sene kaybettin ama diğer sene bebegin karnında olacak dese inan hiç üzülmezdim bu kadar hastalık gecirmezdim sevgili arkadaşım Allah gönülden isteyen hiç kimseyi evlatsız bırakmaz hiç üzülme hayırlı zaman ne zaman ise o zaman gelir meleğin sen içini ferah tut ve bekle

Bişey sormak istiyorum düşükten kaç ay sonra hamile kaldın ilaç falan kullandın mı biraz anlatır mısın
Ben düşükten sonra drum iki ay vermesine rağmen kendim düşünmemiştim,kararsızdım çünkü.Altıncı ay bir anda karar verdik ve şükür ki o ay hamile kaldım.Sıkıntı yaşamadım yani ama ilaç olarak folikasit kullandım korunmayı bırakmadan önce.İnşallah Rabbim ennn kısa zamanda sana ve evlat isteyen herkese nasip etsin,kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldursun inşallah..

Bende 4 yıl sonra kavuştuğum meleğimi 13 haftalıkken kaybettim şubat ayında sonradan tedaviye başladık bikaç ay klomen kullandım ve hiç umudum kalmamışken haziran ayında tekrar hamile kaldığımı öğrendim lütfen umudunuzu inancınızı kaybetmeyin

Allah yardımcın olmuş olmuş canım ya bundan sonrada hep olur inşallah Rabim bebeğini sana bapışlasın bada nasip etsin inşallah
Mrhb canım ben geçen sene ekim ayında ilk kez hamile kaldım evkeneli 2 yıl olmuştu artık istiyorduk fakat hamileliğimi öğrendiğimden itibaren 1 hFta sonra kanamalrım başladı aynı adet gibi rapor aldım yattım bir süre 9 hafataya kadar götürdük kalp atışını da duyduk ama bir dahaki kontrolde bebegimin kalbinin durdugunu öğrendim ve geçen sene doğum günümde kürtaj oldum 2 ay bunalıma girdim gözümün yaşı durmadı ultrason fotografına baktım baktım agladım, aradan 4 ay gecti şubat ayı gibi tekrar istedik ama hamilekalamadım üstelik üzüntü ve stresten yunurtlama hormonları fsh ve lh baskılanmış 0 ın altına düşmüş bir ayda yumurta bile geliştiremez duruma gelmişim çünkü çok taktım çok üzüldüm , sonra kollarımda agrılar başladı bir genel cerrahiye gittim gögsümde kist çıktıgını öğrendim hamile kalırsan annenin kendi sütü kisti eritir dediler birde ona üzüldüm.mayıs ayında tekrar hamile kaldım ama saglıksız döllenme olduğunu söylediler 6 haftalıkken düşük yaptım temmuz ayında 40 gün sonra olan bir adet dönemi gecirdim ve ramaza ayıydı o zaman rabbimin takdirine bıraktık korunmasız ilişkilerimiz oldu agustosun 5 inde tekrar hamile oldugumu öğrendim ve çok şükür bu günlere geldim bir kızım olacak Allah nasip ederse, daha önce yaşadıgım acı tecrğbeler benim kalbimde evlat sevğisini kat be kat arttırdı rabbim böyle olması ı uygun gördü demekki diyorum çok şükür bebegimi gecen sene kaybettiğim gün yani doğum günümde bu sene 4 aylık hamileydim eger birir bana üzülme bu sene kaybettin ama diğer sene bebegin karnında olacak dese inan hiç üzülmezdim bu kadar hastalık gecirmezdim sevgili arkadaşım Allah gönülden isteyen hiç kimseyi evlatsız bırakmaz hiç üzülme hayırlı zaman ne zaman ise o zaman gelir meleğin sen içini ferah tut ve bekle[/QUOTE canım Allah yardımcın olmuş ve bundan sonradanhep olur inşallah rabbim bebeğini sana bağışlasın banada nasip etsin inşallah

Bn 5ay once kaybettim bebegimi korunmadim hic sonra rabbim nasip etti yeniden hamileyim hersey iyi gidiyo

Back
X