Umut olsun hikayem HAMILEYIIIM

Fatmanurdan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
34
22
3
35
Kızlar benim hikayem biraz uzun evlendim evlendigimin ilk ayında ara kanama yüzünden doktora gittim ve kistim olduğunu öğrendim ve geçer dedim önemsemedim aradan 3 ay geçti ama şikayetim devam etti ve doktora gittim ve her iki yumurtaligimda ikişer tane kistim çıktı doktor kansersin ve acil ameliyat olman gerekli dedi başka doktora gittim tahlil yaptirdim tahlillerim temiz cikti oda dogal yollarla çocuğun olmaz kistlerin yani sıra pko hastasıyım ama ben yılmadım kendimin doktoru oldumm 3 ay soğan kürü uguladim ve ardındaan incir havuç kürü ve hayıt tohumunu kullandım ve bugün hamile olduğumu ögrendim

Gözünüz aydın hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur bi an önce

Hayırlısı olsun canım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin inşallah rabbim.. O doktorlara inat doğal yollarla hamile kalabilmek ne kadar güzel değil mi... Umut verici gerçekten... Ne olmaz denilenler hamile kalıyor hic kimse umudunu kaybetmesin Rabbim vaktini zamanını biliyor veriyor sonunda..

Bebegin hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun büyüsün inşallah prolaktin değerin nasildi canım

Aynen öyle canım doktorlar moral bozmaktan başka birşey demiyorlar hatta beni kanser yaptı ameliyat parası alabilmek için sonrq ben kendimin doktoru olmaya karar verdim azim ettim Rabbim nasip etti çok şükür hatta ben çok erken öğrendim hamile olduğumu yumurtlamadan 8 gün sonra

Aynen öyle canım doktorlar moral bozmaktan başka birşey demiyorlar hatta beni kanser yaptı ameliyat parası alabilmek için sonrq ben kendimin doktoru olmaya karar verdim azim ettim Rabbim nasip etti çok şükür hatta ben çok erken öğrendim hamile olduğumu yumurtlamadan 8 gün sonra

Hayırlı olsun gözünüz aydın.Rabbim sağlıklı bir şekilde devam ettirsin hamileliginizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…