umut olsun sizlerede :)

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
73
merhaba hanımlar bende sizin gibi bu siteye aylar yıllarca ümitsizce girdim bi ümit aradım çünkü 1.5 senedir bebeğimiz olmuyordu.artık ümidimi kesmiştim tüp bebek düşünüyordum ki :) 4 ocaktan beri adet olmayıp doktora gidene kadar :) her zaman adet gecikmelerim oluyordu zaten diye ümitlenmemiştik ama mucize oldu ve şuanda 5 haftalık hamileyim çok şükür :) önce size kısaca hikayemden bahsedeyim ben 1.5 sene yasmin kullandım bebek düşünmüyorduk henüz.daha sonra ilacı bıraktım folik asite başladım bir kaç ay olmayınca doktora gitmeye karar verdik doktor 6 ay deneyin gelin dedi o 6 ayda olmadı tekrardan gittik ve benim bu sırada adet düzensizliklerim başladı acaba hamilemiyim vs stresten.doktor yumurtalıklarımın az çalıştığını söyledi ve bana klomen verdi daha sonraki aylardada klomen ve çatlatma iğnesi verdi.3 ay böyle tedavi gördüm sonuç bulamadım.sonra psikolojim bozulunca ara verdik 1-2 ay daha sonra tekrardan başka doktora gidelim dedik.tanıdık vasıtasıyla ege ünv hastahanesinde doc.dr bulduk ona gittik vee mucizemizi o gün öğrendik haftayada tekrar kontrolümüz var :) doktor dediki bu tedaviyi boşuna olmuş olabilirsin rahim filmi gerekli falan.hala inanamıyorum ve ben boşuna tedavi olmuşum hiçbir sorunum yokmuş adet düzensizliğide tamamen psikolojik bebek olmaması tamamen psikolojikmiş:) Sizlere umut olsun diye bu hikayemizi paylaşmak istedim.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve doktor çok önemli iyice araştırmadan güvenmeyin derim.

hayırlı mübarek olsun darısı kadir kıymet bilecek herkese.

amin inş sizlere o kadar dua ediyorum ki çünkü biliyorum o sıkıntıları üzüntüleri hepsini yaşadım.

Canim benim cok sevindim Rabbim hepimize nasip etsin bende bebek com istiyorm 1.5 senedir 19 martta film cekildm insallah etkisj olurda kalirim

Canim benim cok sevindim Rabbim hepimize nasip etsin bende bebek com istiyorm 1.5 senedir 19 martta film cekildm insallah etkisj olurda kalirim
İnş Allah hayırlı zamanda nasip etsin.hiç takma kafana tamamen psikolojik etki ediyor akışına bırak o gelicek zamanı bilir :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..Bende 7 aydır evliyim 5 aydır çocuk düşünüyoruz şuanda bişey yok..adetlerim düzenli hormon testi yaptırdım doktor yumurta tembeliği gibi görünüyor dedi..bana da psikolojik gibi geliyor olmayışı

Günaydın kizlar bende 8 aylık evliyim doktor a evlendikten 3 ay sonra gittim hiç bir sorun yok dedi adetlerimde duzenlidir günü gününe ınsallh bizde ansızın mutluluk haberlerini alırız

Canim bisey diycem ayin 16snda hsgden sonra 2 gun ara verip gunasiri hala devam ediyorum bata son10 gun ama basim cok agriyo kasiklarim birde bugun peceteye silerken pembeli cok az kan vardi nedir sence umutlanmakta istemiyorum

Hayirlosi olsun canim senin anlattiginin aynisibende yasiyorum bu ay 5. İgnem 5 nisanda belli olacak soonuc olumsuz olursa bende ara vereccegim bende
Hayirli olsun canim bende senin giniyim 1 yildir deniyoeruz bu ay 5. Klomen be ignem 5 nisanda belli olacqk olumsUz olursa bende araverecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…