merhaba hanımlar bende sizin gibi bu siteye aylar yıllarca ümitsizce girdim bi ümit aradım çünkü 1.5 senedir bebeğimiz olmuyordu.artık ümidimi kesmiştim tüp bebek düşünüyordum ki :) 4 ocaktan beri adet olmayıp doktora gidene kadar :) her zaman adet gecikmelerim oluyordu zaten diye ümitlenmemiştik ama mucize oldu ve şuanda 5 haftalık hamileyim çok şükür :) önce size kısaca hikayemden bahsedeyim ben 1.5 sene yasmin kullandım bebek düşünmüyorduk henüz.daha sonra ilacı bıraktım folik asite başladım bir kaç ay olmayınca doktora gitmeye karar verdik doktor 6 ay deneyin gelin dedi o 6 ayda olmadı tekrardan gittik ve benim bu sırada adet düzensizliklerim başladı acaba hamilemiyim vs stresten.doktor yumurtalıklarımın az çalıştığını söyledi ve bana klomen verdi daha sonraki aylardada klomen ve çatlatma iğnesi verdi.3 ay böyle tedavi gördüm sonuç bulamadım.sonra psikolojim bozulunca ara verdik 1-2 ay daha sonra tekrardan başka doktora gidelim dedik.tanıdık vasıtasıyla ege ünv hastahanesinde doc.dr bulduk ona gittik vee mucizemizi o gün öğrendik haftayada tekrar kontrolümüz var :) doktor dediki bu tedaviyi boşuna olmuş olabilirsin rahim filmi gerekli falan.hala inanamıyorum ve ben boşuna tedavi olmuşum hiçbir sorunum yokmuş adet düzensizliğide tamamen psikolojik bebek olmaması tamamen psikolojikmiş:) Sizlere umut olsun diye bu hikayemizi paylaşmak istedim.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın ve doktor çok önemli iyice araştırmadan güvenmeyin derim.