Erkek İnfertilitesi umut olsun...

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

mamzana

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2014
78
22
36
merhaba arkadaşlar bende burda aylarca bize umut olsun diye çok fazla yazı okudum. çocuk düşünmeye başladıktan 6 ay sonra bir kadın doğum uzmanına gittim beni kontro etti ve herhangi bir sorun ıkmadı doğal olarak eşimden sperm testi istedi.eşm sperm testi yaptırdı ve sonuç toplamda 1 milyonlardaydı hızı yapısı falan sıfırdı ve biz şoka uğradık.bize normal yollarla çocuğunuz olması imkansız dedi.yaşadığımız küçük bir yer ve burada başka bir özel hastaneye gittik eşimde varikosel olup olmadığını öğrenmek için eğer varsa tedavi için belki bize umut olur diye düşündük.sonuç olarak çekilen doplerde varikosel çıkmadı.sonra tüp bebek tedavisi için araştırmalara başladık ve istanbul a gittik.tüm istenilen tetkikleri yaptırdık ve sadece istediğimiz bir zamanda adetin 3. günü tedaviye başlamamız kalmıştı.tabi bu sıradada eşime doğal beslenme olsun aktarlardan alınan macunlar olsun keçi boynuzu kürü olsun herşeyi yaptık.sonra gittiğimiz o tüp bebek merkezinin üroloji uzmanına gitmek istedik tüp bebek yaptırmadan önce en azından proxeed plus fln verirse şansımızı arttırmak için.tabi bu arada proxeed plus ta kullandı eşim.o üroloji uzmanı varikosel için eşime eliyle kontrol yaptı ve siz tekrardan dopler çektirin dedi.eşim daha sonra bir üniversite hastanesinde dopler çektirdi sonuç çift taraflı varikosel bir taraf 3 bir taraf 4. derece çıktı.biz hemen apartopar eşim varikosel ameliyatı oldu.doktorumuz bazı ilaçlarda verdi ama en az 3 ay bekleyeceksiniz spermlerin düzelme göstermesi için dedi hatta 6 ay 1 yıl kadarda sonuçların düzelmesi sürebilir dedi ve bize hep umut verici konuştu.
ve kızlar sonuç olarak ameliyattan tam 3 ay sonra hamile kaldım.rabbime binlerce kez şükürler olsun inşallah rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin. lütfen bol bol dua edin ve umudunuzu kaybetmeyin.

maşallah maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip etsin. bizde bir ay önce ameliyat olduk nasip beklıycez artık. iyi dr larla karşılaştırsın rabbim hepimizi.

Merhaba , bebeğiniz hayırlı olsun , saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallh . Esimde varıkosel amelıyatı gecırdı cıft taraflı ama bızde o sıfır sperm ve amelıyattan sonrada degısıklık olmadı.Doktorunuzun adını alabılır mıyım hangı sehırde bılgı verırsenız cok sevınırım'ö!

Merhaba , bebeğiniz hayırlı olsun , saglıkla kucagınıza alırsınız ınsallh . Esimde varıkosel amelıyatı gecırdı cıft taraflı ama bızde o sıfır sperm ve amelıyattan sonrada degısıklık olmadı.Doktorunuzun adını alabılır mıyım hangı sehırde bılgı verırsenız cok sevınırım'ö!

X