umut olur musunuz

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.367
133
merhaba hanimlar cok kötüyüm insAllah yapacaginiz yorumlar beni ferahlatır.
eşim iki defa vorikasel amelyati oldu
malesef sperm sayisi sifir düzelme olmadi tup bebek merkezine gittik orda bi kez daha test vericek ordada bulunmazsa tese amelyati dediler böyle olup sonuc alan var mi lutfen bi umut isigi olun bana

Merhaba canim..bi tanidigimiz vardi..varikasel ameliyati olmustu ve sperm sayisi 0a dusmustu diye hatirliyorum ben..ama suan esi2. Cocuguna hamile..keciboynuzu pekmezi felan denedinizmi..tedavilerin yanisira..sperm icin etkili oldugunu duymustum..

Bnm eşimde varikosel ameliyatı oldu dahada kotuyu gitti. Ben çevremden çok duydum hiç spermi olmayıp tüp bebekle bebek sahibi olan Ankara'da centrum var orayı duymusdum tesede iyi diye

Merhaba canım. Eşim de spermegrom ile test veremedi iki defa. Tüp bebek merkezine gittigimizde verdi ama sperm bulunamadı. TESE dediler. Hemen o gün oldu. 20 dk.lik bir operasyon. Sıkıntılı bir şey değil. Ve o şekilde 4 canlı sperm bulgusu elde edildi. Spermler toplandı ve o hafta içinde tedavimiz sonuçlandı. Şu an 6 haftalık bebek bekliyoruz inşaallah. Varikosel ameliyatı olmadan da TESE operasyonu yapılabilirdi. Devlet hastaneleri eşime de testislerde kaçak var demişti ama tüp bebek merkezinde direk TESE operasyonu yapıldı. İnan TESE varikoselden daha az can yakab ve daha etkili bir operasyon. İçin rahat olsun.

bebegini saglkla kucagina alirsin insAllah canim tsk ederim kac para tuttu sizinki acaba

Merhaba canim..bi tanidigimiz vardi..varikasel ameliyati olmustu ve sperm sayisi 0a dusmustu diye hatirliyorum ben..ama suan esi2. Cocuguna hamile..keciboynuzu pekmezi felan denedinizmi..tedavilerin yanisira..sperm icin etkili oldugunu duymustum..
inanki denemedigimiz sey kalmadi canim 1 yildir ama sonuc yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…