Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçi benim aklıma yatanda orası canım mesafesi çok uzak tedavi sürecinde çok gidiliyor mu
ilk iki denememi ist tüp bebek merkezinde 3. ve 4. denememi umut tüp bebekte yaptırdık.ilk ikisinde hamile kaldım ama devam etmedi.umut tüp bebekte hiiç hamile kalamadım
bende umutta 2 aşılama 1 tup denedim.dr um suleyman beydi.hepsinden negatif aldım.ama ben merkezi beğenmedim.niye orda devam ettin dersen.cahillik işte iyinin iyisini görmeden hangisi daha iyi bilemiyosun.umut tupmerkezi bildiğim kadarıyla erkek infertilesinde daha başarılıymış.bizde eşimde sorun yoktu.neyse daha sonra ist tupmerkezine gittim.drum emre bey.ordanda negatif aldım.ama drumda merkezde şahaneydi.negatif aldım ama yine ve yine oraya giderim.drum hastaya gore tedaviyi çiziyo.yani prosudur diilde sana göre ayarlıyo tedaviyi.ve çok ilgili.mesela bana ekstradan büyüme hormanu verdi.değişik bi makinesi vardı ilacın.yani herkeze vermiyor o ilacı ama bana onun daha iyi geliceni düşündüğünden.ama tabi diğer iğnelerin yanı sıra.buyume hormonu yumurtaları buyutuyomuş ve kalitesini artırıyomuş.senin kararın ama emre beyin bana çok artısı oldu.umuta gittiğim günlere yanıyorum.eğer sorun olursa daha ayrıntılı özeldende cvplarım.birz karışık yazdım k. bakmayın...
yok ne kusuru estağfurullah... Eşimde istanbul tüp bebeğe gidelim diyor ama kararsızım .. Asıl benim dıktorum yücel karaman ama onunda ssk ile anlaşması ve çok maliyetli oluyor... İlk denememi daha makul ama iyi bir yerde yapayım diyorum.
tüp bebek raporu çıkarırsan.ilaçlar hariç 745 tl yatırıyosun hastaneye.normalde diğer hastanelerle aynı fiyat bildiğim kadarıyla.istersen istanbul tüp merkezini ara emre karatekelioğluyla öngörüşme yapmak istiyorum diye soyle belki ücret odemeden görüşebilirsin.merkezi araştırman çok iyi ama dr u gözün tutmazsa ilgili değilse zaten parayı gözün görmez.keşke daha fazla verseydimde falanca yere gitseydim dersin.oyuzden drlarlada görüşmeni tavsiye ederim.rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş.
yok tabi doktorlarla görüşme yapıcam zaten ama emre beyin adına baya bi duydum. yok ücret ödemek problem değilde ben aret beyi düşünmüştüm.
canm bide özel olmazssa eşindemi prblem sendemi.bizde bende rezerv azlığı var
Neden oyle dediniz.ben gitmeyu dysunuyordum daumut tüp bebek merkezi ne gitmeyin ben gittim ve cok pişmanım canımı çok yaktılar allahta onların canını yaksin