tadaviye başladığımız gün iğnelere başladğmz günümü kastettn canım adetten sonramı başlıoruss ya ben nöbet usulü çalışıorm onun için sormştm neyse ayarlarız herhalde.bide adetn 2 günü çğrıolar yaa o zamndamı vaginal ulrtaonla bakıoo drlarsaol bu arda canım allah hepmzn gnlüne göre versn..
hayırlı uğurlu olsun tedavin canım..inşallah güzel haberlerini almak nasib olur..bende dün merkezdeydım ignelere başladık bakalım gonal f 450 /225doz
+femara tb +vitaminler salı günü kontrol için gidiceqim sabahtan bakalım bol şanslar hepimize ve umarım bu süreç sonunda minik yavrularımızı kucağımıza alırız hepimiz
Sevqiler...
maşallah canım .bu aşamalara kadar gelmişsin..İnşallah vakit şimdiki vakittiir çok uzun zamandır bekliyorum mucizemi dün yumurta toplama işlemim yapıldı 6 tane yumurta toplandı bakalım kaçtanesi dölenencek ve pgt gidecek
meraba bende aynı ilaçları kullanıyorum ve aynı gün yani salı ordayım inşallah görüşebiliriz dr. kim?
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..herkeze slm bende umut tup bebek hastanesıne gıdıyorum suleyman beye suanda 3 tane olustu yarın kontrolum var bakalım ıns olusmuslardır bana dua edın...
maşallah canım .bu aşamalara kadar gelmişsin..
bol bol dua ettt.rabbim emeklerini boş çıkarmasın..
canım seninde tedavin başlamış hayırlı uğurlu olsun.maşallah ne çokk hamiş adayımız varrr bu sıralarr :) inşallah herbirinizden ayrı ayrı hamile haberleri alırız..
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..
Kızlar bugün umuttan aradılar, ikili testimizin sonucu güzel çıkmış çok şükür.
Rabbim hepinize bu günleri yaşamayı nasip etsin inşallah.
Meraba herkese rabbim herkesin gönlüne göre versin inşlh.......duacısıyım herksein.......klaracım nasılın nasıl bebişin..inşlh.....ben senle tanışmak istiyorum klaracım sende istersen...burdan çok konuşmak mümkün olmuyor cnm....face varsan yada telini özelden yazrsan çok sevinirim.....aklımıza takılanları sorssrız birbirimize çokiyi olur....moral olur banada çok canım ...istersen tabiki canım...... Herkes hayırlı haberler alsın inşlhhhhh.....buarada benim adım klaracım esra .....
meraba bende aynı ilaçları kullanıyorum ve aynı gün yani salı ordayım inşallah görüşebiliriz dr. kim?
hayırlı uğurlu olsun tedavin canım..inşallah güzel haberlerini almak nasib olur..
Evet tedaviye başladığımız günü iğnelerin 1.günü olarak yazmıştım. Ama şöyle de anlatayım, kafan karışmasın. Aklına takılan birşey olursa yine sorarsın.
Adetin 2.yada 3.günü tedaviye başlanıyor, ilk kontrol oluyor ve iğnelere başlanıyor, 5 günlük iğne dozu yazılıyor.
Sonra 2.kontrole çağırıyorlar ve yumurta gelişimine göre 2-3 günlük daha doz belirleniyor,
sonra 3.kontrole gidiyorsun ve 2-3 gün sonrasına opu tarihin belli oluyor.
4. gidişinde opu yapılıyor ve
5.gidişinde transfer, bu da opudan 3 veya 5 gün sonra oluyor.
Yani toplamda 5-6 kere gitmiş oluyorsun. Umarım bu defa daha açıklayıcı olmuştur :)
Tüm kontrollerde vajinal ultrasonla bakılıyor.
Amin, Allah hepimizin gönlüne göre versin, sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Gerçekten muhteşem, nasıl bir mucize, nerden nereye geliyorlar, gözle görülemezken şimdi ne durumda, Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Maşallah sonlara yaklaşmışsın sen, inşallah sağlıcakla kavuşursun yavruna. Aslında soracaktım sana Süleyman bey doğuma hangi hastanelerde giriyor diye, tabi sezeryana giriyordur.
Bide bişey sorucam çatlaklar oluştu mu karnında? Yada oluşmaması için ne kullandın ve ne zaman başladın?
Belki birgün umutta da karşılaşırız.
evt canım döndümm çok şükür evimee.canım tevazu ediyorsun topiğin gülüsünsen.maşallah hamiş oldun ama diğerleri gibi ayrılmadın aramızdan ve her sorulan soruya elinden geldiğince yanıtladın..hakkını yemeeCanım döndün galiba Sakarya'ya. Nasılsın, seni burda görmek güzel. Topiğin tadı tuzusun bana göre arkadaşlar alınmasın ama eskilerden biri olarak, pozitif yorumlarınla, tatlı dilliğinle, herkese cevap vermeye çalışmanla,.....
Güzel güzel dinlen şimdi, aklına olumsuzluk getirme, belirti aramamaya çalış.
Kendine ve bebişlerine iyi bak.
Bol bol dua..
Kızlar bugün umuttan aradılar, ikili testimizin sonucu güzel çıkmış çok şükür.
Rabbim hepinize bu günleri yaşamayı nasip etsin inşallah.
Evet nasıl büyüdü nasıl şekillendi inanamıyorum artık kucağıma almak kokusunu duymak istiyorum sayılı gün ama bir türlü geçmiyor bu ara biraz rahatsız olduğum için sürekli yatıyorum yattığım için zaman hiç geçmiyor.
Süleyman bey bir hastaneye yönledirme yapmıyor doktor ücreti için muhasebedeki arkadaşlara yönlendirdi merkeze yakın olduğu ve yoğun bakım ünitesi iyi olduğu için medipol hastanesini öneriyorlarmış yada ben hangi hastaneyi tercih ederse oraya geliyormuş. Eşimle konuştum medipol hastanesine sıcak bakıyor eğer bir aksilik olmazsa medipol olacak.Genetik galiba anneme çekmişim çok fazla çatlağım olmadı ara ara badem yağı sürüyorum
Siz nerede doğum yapmayı planlıyorsunuz?
dr. ulun bey yarın öglen gidicem iş yerinden ancak oyle ızın alabıldım ınsallah karsılasır ve tanısırz cok ısterımmm
Evet nasıl büyüdü nasıl şekillendi inanamıyorum artık kucağıma almak kokusunu duymak istiyorum sayılı gün ama bir türlü geçmiyor bu ara biraz rahatsız olduğum için sürekli yatıyorum yattığım için zaman hiç geçmiyor.
Süleyman bey bir hastaneye yönledirme yapmıyor doktor ücreti için muhasebedeki arkadaşlara yönlendirdi merkeze yakın olduğu ve yoğun bakım ünitesi iyi olduğu için medipol hastanesini öneriyorlarmış yada ben hangi hastaneyi tercih ederse oraya geliyormuş. Eşimle konuştum medipol hastanesine sıcak bakıyor eğer bir aksilik olmazsa medipol olacak.Genetik galiba anneme çekmişim çok fazla çatlağım olmadı ara ara badem yağı sürüyorum
Siz nerede doğum yapmayı planlıyorsunuz?
evt canım döndümm çok şükür evimee.canım tevazu ediyorsun topiğin gülüsünsen.maşallah hamiş oldun ama diğerleri gibi ayrılmadın aramızdan ve her sorulan soruya elinden geldiğince yanıtladın..hakkını yemeeiyi niyetlii birisinn yüzünede yansımış iyi niyetinnn maşallah...
benim bugun 5.günümm ama içimde bir belirsizlik varrr yada umutsuzluk diyelim sanki bu kezde olmayacak gibi geliyorrr:18::18:
olumsuzda düşünmek istemiyorum amaa işte allah emanet yavrularım diyip dualara sığınıyorumm..
çok sevindim canımmm maşallahhhhepberaber hayırlısı ile kucağına alcağın günleride göreceğiz inşallah ..
evt canım döndümm çok şükür evimee.canım tevazu ediyorsun topiğin gülüsünsen.maşallah hamiş oldun ama diğerleri gibi ayrılmadın aramızdan ve her sorulan soruya elinden geldiğince yanıtladın..hakkını yemeeiyi niyetlii birisinn yüzünede yansımış iyi niyetinnn maşallah...
benim bugun 5.günümm ama içimde bir belirsizlik varrr yada umutsuzluk diyelim sanki bu kezde olmayacak gibi geliyorrr:18::18:
olumsuzda düşünmek istemiyorum amaa işte allah emanet yavrularım diyip dualara sığınıyorumm..
olumsuz düşünme hayırlısıyla olacak umudunu kaybetme ...
kız banaa hakediyorummmKızıcam bak, olumsuzluk yok. Belirsizlik her zaman vardır ama olumsuz düşünme, Allahın izniyle, dua ile olacak inşallah.
aminnn.tatlım inşallah hayırlısı ile olur..olumsuz düşünme hayırlısıyla olacak umudunu kaybetme ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?