merhaba kızlar umut tüp bebek merkezınde Preimplantasyon Genetik Tanısı yapılıyor mu
Evet canım yapılıyora.s ben cuma günü görüştüm ve kendm istedim genetik tanı yapılmasını yapıyoruz dedi dr.um
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar umut tüp bebek merkezınde Preimplantasyon Genetik Tanısı yapılıyor mu
Evet canım yapılıyora.s ben cuma günü görüştüm ve kendm istedim genetik tanı yapılmasını yapıyoruz dedi dr.um
Hana merhaba.Tedavin hayırlı olsun.Seninle meslektaşız.Enver beyin bahsettiği tedavide olan diğer avukat hanım siz misiniz acaba?
Bende artık tedaviye baslıyorum. bu ay deneyecegim. ins olumlu olur hersey
zaten herseyi gelip sizlerle paylasacagım. dualarınız benimle olsun
Aaa gerçek mi?:1shok:O avukatın ben olup olmadığımı bilmiyorum:1no2: canım ben ilk defa geçen cuma gördüm kendisini yarın sabah da kontrolüm var. Meslektaş olduğumuza sevindimkaydirigubbakcemile5 sen başladın mı tedaviye?
arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler