Tüp Bebek Merkezleri Umut tüp bebek mrkz

Bende artık tedaviye baslıyorum. bu ay deneyecegim. ins olumlu olur hersey
zaten herseyi gelip sizlerle paylasacagım. dualarınız benimle olsun

Evet canım yapılıyora.s ben cuma günü görüştüm ve kendm istedim genetik tanı yapılmasını yapıyoruz dedi dr.um

Hana merhaba.Tedavin hayırlı olsun.Seninle meslektaşız.Enver beyin bahsettiği tedavide olan diğer avukat hanım siz misiniz acaba?

Hana merhaba.Tedavin hayırlı olsun.Seninle meslektaşız.Enver beyin bahsettiği tedavide olan diğer avukat hanım siz misiniz acaba?

Aaa gerçek mi?:1shok:O avukatın ben olup olmadığımı bilmiyorum:1no2: canım ben ilk defa geçen cuma gördüm kendisini yarın sabah da kontrolüm var. Meslektaş olduğumuza sevindimkaydirigubbakcemile5 sen başladın mı tedaviye?

Bende artık tedaviye baslıyorum. bu ay deneyecegim. ins olumlu olur hersey
zaten herseyi gelip sizlerle paylasacagım. dualarınız benimle olsun

Hayırlı olsu tedavin denizgüneşi..İnşallah olumlu sonuç alırsın:Saruboceq: ve :CüvCüv: olursun...

Aaa gerçek mi?:1shok:O avukatın ben olup olmadığımı bilmiyorum:1no2: canım ben ilk defa geçen cuma gördüm kendisini yarın sabah da kontrolüm var. Meslektaş olduğumuza sevindimkaydirigubbakcemile5 sen başladın mı tedaviye?

Sen olabilirsin o zaman.Tedavin hayırlı olsun.İnşallah bu sefer bebeğine kavuşursun.Bana gelince ise Benim tedavim başladı , yumurta toplamam yapıldı, 20 den fazla yumurta toplandığı için transferim hazirana kaldı.29 yaşındayım , 3. denmem.Senin kaçıncı denemen?

merhaba arkadaşlar bende bir eğitimciyim umutun emekli sandığıyla anlaşması yok ben ilk denememi umutta yaptırdım alman hatanesinde kotrollerim yapıldı yumurta toplama ve transfer orda yapıldı yani en önemli olanlar malesef başarısızlıkla sonuçlandı.Sonuçtan sonra konuşmak için gittiğimizde eşimin doktoru emre bey eşimi tanımadı bile bize sizin tüp bebekten başka şansınız yok dedi biz ilk denememizi yapmıştık bile....şaka gibiydi şimdi emekli sandığıyla anlaşması olan bir yer arıyorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum:kızgın:

ArkadaŞom geÇmıŞ olsun.emre bey Çok ıı bır Ürolog
amcamın oĞlu baŞka bır yerde tese olmuŞtu sperm bulamadılar emre bey m.tese yaptı sperm buldu.ılk denemelerınde olmadı .2.denemelerınde dondurulmuŞ spermle yaptılar Şımdı 6 aylık kızları var.moralını bozma bence sen yıne emre beye gÜven
Çok yoĞun ve Çok hastası olduĞu ıÇın sıkıntı yaŞamıssın

kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun umut tüp bebeği bende araştırıyorum ama daha karar veremedik biz. :delphin:

Kızlar merhabai ben bu cumartesi günü Enver Beyde muayene oldum. ılaç almak için regl olmamı bekliyorum. Dr yumurta rezervlerimin iyi olduğunu yüksek ihtimalle tutacağını hatta 3 değil 2 embriyo konulması gerektiğini söyledi. Ama yinede takdir ilahi diyerek olmama riskide olabileceğini iletti.
Bakalım hayırlısı.

kızlar merhaba ben şubat başı ilk denememi orada yaptım enver bey evet iyi bir doktor ama 2.denememi orada yaptırmayı düşünmüyorum.çok çok fazla araştırdım ve arkadaşın dediği gibi kimsede ayakta falan karşılamıyor tamam hemşireler iyi olabilir ama bazılarına ikiden fazla soru sorsan sinirleniveriyor.sonuçta bizimde psikolojimiz malum ilk denememdi doğal olarak bazı şeyleri de sorabiliriz.ben 2.denememi temmuz ayında memorial da düşünüyorum kısmetse.ama enver bey iyi bir doktor.Allah herkesin yardımcısı olsun...

arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

arkadaşlar ben iki kez aşılama oldum ve tutmadı açıkcası üçüncüyü denemk istemiyorum tüp bebek veya mikroenjeksiyon istiyorum iki aşılamadan sonra devlet karşılıyormuş herhalde ancak tüpbebek konusunda bilgim yok ne yapmak lazım hangi hastane ii fiyatı nekadar (devlet destekli) raporu nasıl alacağız randevu almak gereklimi yani bellibir sıra ilemi yapıyorlar yardımcı olusanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

merhaba ozlem rapor oldugu taktirde umut tüp bebek merkezinde tedavi yaptırabilirsin.
zaten 804 liradan fazla alamıyor hiçbir merkez rapor oldugunda.
hadi hayırlısı ins kavusursun bebisine.

selam kızlar,bende umut tüp bebekte tedavi olmayı düşünüyorum.ilk görüşmede ultrasona alıyorlarmı,ultrason ücreti ne kadar?

Back
X