S sera579 Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2013 64 1 48 İstanbul 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sera579 #1 Arkadaslar ben subat ayinda umut tup bebekte tedaviye basliyicam tavsiye ettiginiz doktor varmi birde orada tedavi goren arkadaslar sizce nasil bir yer tavsiye edrrmisiniz ben daha once eurofetil istanbulda yaptim hic memnun kalmadim
Arkadaslar ben subat ayinda umut tup bebekte tedaviye basliyicam tavsiye ettiginiz doktor varmi birde orada tedavi goren arkadaslar sizce nasil bir yer tavsiye edrrmisiniz ben daha once eurofetil istanbulda yaptim hic memnun kalmadim
ALYA_DUA 21.05.2014 CANIM BABAM... Kayıtlı Üye 2 Nisan 2013 3.612 2.069 448 37 13 Ocak 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi sera579 #2 ordada bır doktor var baska doktor yok canım orda tedavı goruyorum memnunıyet kısiye gore degısır ben memnun degılım... ama memnun olan cok kısı var
ordada bır doktor var baska doktor yok canım orda tedavı goruyorum memnunıyet kısiye gore degısır ben memnun degılım... ama memnun olan cok kısı var