Tüp Bebek Merkezleri umut tüp bebekte deneyenler....

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
43
Hatay
kızlar umut tüp bebekte deneyenler kaçıncı denemenizde tuttu...sorun neydi???yazabilir misiniz....şimdi şu bir haftadır takip ediyorum umut tüp bebekte ilk demenesinde tutan çok var.... ama benim gibi 3.4 deneme yaptırıp sonuç alamayan ama umut tüp bebekte bebişine kavuşan daha rastlamadım....yada dikkat etmedim....ne olur umutta yaptıran ve bu şekilde sonuca ulaşanlar yazabilir mi? kızlar ne olur bu çok önemli olursa bu benim 5. denemem olacak ve maddi olarak bu son şansımız olabilir.onun için iyice araştırarak gitmem lazım...para hiç önemli değil...neresi bizim derdimize deva olacaksa oraya gideriz.... ((( kızlar ne olur bizi bizden başka kimse anlayamaz eğer bu yazdıklarıma cevap yazarsanız çok sevinirim....allah herkesi bu yolda daha fazla yormadan bebişine kavuştursun inşallah....

sorun neydi?
kaçıncı denemede tuttu?
ne gibi aşamalardan geçtiniz?
tutunma şansını artıracak ne gibi işlemler yapıldı???

Son düzenleme:

canım ben daha denemedim, ama inşallah kavuşursun bebeğine tez zamanda,tabii bizler de ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Ben de umut annesi olacağım inşallah.

Bizim sorunumuz aslında sebepsiz gibi, çünkü bu durumda olup bebeği olan birçok kişi okudum. Ben de çift taraflı 2,5 cm lik çikolata kisti var, dk hapı ile erimiyor sadece kontrol altına alınıyor, tedaviden önceki ay kullandırdı doktorum. Eşimde sayı hareketlilik sorunu yok, morfoloji de önceki testlerde sorunlu gözükmüyordu, hatta çok iyiydi, ancak umutta yaptırdığımız testte %3 çıktı.
İlk denememizde bebeğimiz bizimle çok şükür, doktorum Süleyman bey.
Tutunma şansını artırmak için herhangi bir işlem yapılmadı.

Sormak istediğin başka şeyler de olursa seve seve cevaplarım.

İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarına kavuşur, her zaman duam sizlerle..

Son düzenleme:
umut tüp bebekle ilgili genelde olumlu yorumlar var.bende çok araştırdım.sonra merkezden çok hangi doktor ilgili hangisi iyi diye düşündüm.çok araştırma yaptım ve hakkında 1 tane bile olumsuz yoruma rastlamadığım bir doktoru buldum.onun olduğu tüp bebek merkezine de başladım.tedavim henüz başlamadı sonuc da yok ortada ama doktorum çok çok iyi birisi.en önemlisi çok ilgili.inş bebeğine en kısa sürede kavuşursun

teşekkür ederim canım....inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun....

canım yazdıkların için güzel dileklerin için çok teşekkür ederim....allah yavrunu sana bağışlasın canım....

yaaa inanmıyorum kızlar yaaaa....40 kişi sayfayı görüntülemiş 3 kişi cvp vermiş...yok mu başka umut annesi....

yaaa inanmıyorum kızlar yaaaa....40 kişi sayfayı görüntülemiş 3 kişi cvp vermiş...yok mu başka umut annesi....

Bence yanlış sayfadasın.Umut tüp bebek merkezine gidenler sayfası var birde umut anneleri sayfası var.Umut hastaları oralarda toplanır.Orda sana bilgi bolca verirler.Bu arada bende umut annesiyim.Bol şans

Bende Umut Tüp bebek merkezinde ilk denemede evladına kavuşanlardanım. Doktorum Ulun beydi. Sorunumuz PKO. Kızımız 13 aylık oldu. Kısmetse yıl sonuna doğru dondurulmuş tedavisi ile kızıma kardeş için yeniden Umut tüp bebek merkezinde olacağız. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.

bende umutta denedim ikinci denememi ama olumsuz oldu..şimdi kararsızım bılmıyorum.

Merhaba. Bende umutta ilk tedavimde hamile kaldim.dr. ulun beydi ama ayrilmis hastaneden.sorun sebepsizdi.ben merkezden memnun kaldim.dilerim sen de en yakin zamanda muradina erersin.Allah bu ugurda savas veren herkesin yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…