nihancım tedaviye başladın mı ?
arkadaşım evet tedaviye başladım bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nihancım tedaviye başladın mı ?
Nihan tedavin hayirli olsun.
Senden güzel haberler bekliyorum. Benim esimde azosperm.
Esin mikro tese oldu mu ?
yumurta toplama işlemi gözlemlediğim kadarıyla vücudunun ilaca olan tepkisine göre oluyo bazılarında ilerleme olmadığı için tedavisi iptal edilenlerde vardı benim gittiğim yerde..
bizde çok üzüldük ilk zamanda önemsemedik ama sonra...
ramazandan sonra nasipse başlıcam alman hastanesinde yine aynı şeyler bu seferkiler saklanır umarım.
uzun protokol hemen hemen aynı tabi senin sağlık durumuna göre ilaç seçiliyor vücüdunun tepkisine göre işlem yapılıyo benimle beraber tedavi olan 3 arkadaşa gonal-f verdiler sadece bana pregon verdiler yaşım 24 ve eşim ve bende sorun yok diğerleri 30-35 arasıydı ve eşleri ile karşılıklı problemleri vardı belki yaş ve problemde etkiler ama işlem aynı ortalama en fazla 20-25 gün iğne kullanıyorsun
ne gibi bi ayarlama yapmalısın merak ettim ---sakıncası yoksa tabi---
Bende Umutta 2. tedavimi oldum ve şuan test tarihimi beklemekteyim.Fusfulu yazdıklarınıza aynen katılıyorum Eksiği var fazlası yok.Bende yumurta rezerv azlığı var.İİk tedavimde çok yüksek dozlar kullandı prof.drum ama 3 yumurtayı zor elde etti 2 tanesi döllenincede 2. gün hemen transfer etti ve tabiki tutmadı.Olan tabiki bana oldu 2.haftalık tedavi süresince 46 kilodan 53 kiloya çıktım.Bu duruma sevgili prof.drum sadece gülümsemekle yetindi.Başarısızlığına ise çok şaşırdı ben saşırmazken.Umutta ise Enver bey 8 yumurta elde etti femara protokolüyle ve hepside döllendi 5. gün 3 tanesini transfer etti.Kendisine ve ekibine hemşirelerden hastabakıcılarına kadar teşekkür ediyorum.Bunlar bile benim için çok büyük mutluluklardı ilk deneyimimden sonra.Bakalım bu mutluluğum 26 ağustosta mucizeye dönüşecek mi?
Merhaba arkadaşlar benimde umut tüp bebek merkezinde takiplerim yapılıyor benim sorunumda eşimin sperminin olmamasıydı ben daha önce farklı bir merkezde tedavi görmüştüm ve o merkezde hayatımın en kötü günlerini geçirmiştim ilgisizlik kullanılmak umutsuzluk bütün kötü duyguları yaşatmışları bana ama umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayınca bu bütün kötü duygular gidip yerine sayılabilecek bütün iyi duygular geldi...........................
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:KESİNLİKLE HERKESE ÖZEL UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNİ TAVSİYE EDİYORUMM:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
kızlar belkı hatırlayanlar olur hazıran ayından berı tüp bebek yaptırmaya çalışıyorum ama tam para biriktirdim yarısı çalındı vs. Kısmet bu ayaymıs hem maddı hemmanevi hazırım yarın gidip ilk görüşmemi yapıp ilaçlarımı alıyorum. Benımkıde sebepsiz infertilite denıldı ama en son enver bey bana yumurta rezervinde azalma var demıştı. Bakalım bu ay başlıyorumbenıde aklayın listeye varsa kızlar. Sans dileyin.yarın gelip dr ne dedi ne yapıcaz yazarım sızlere.