Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebekte şansını temmuz ve ağustosda deneyecekler..

Kızlar lütfen bir bilgiye ihtiyacım var bana yardımcı olun.
Umutta uzun protocolle tedavi olan arkadaşlar.; ılk iğneye başladığınız günden (lucrin+ diğer yumurta iğneleri ) sonra kaçıncı günü yumurtalarınız toplandı. Ve uzun protocolde hangi iğneleri kullandınız.

ben çapa da uzun protokol ile tedavi gördüm adetimin 21, günü lucrine 10 ünite ile başladım 11 gün kullandım adetimin 3,günü lucrin 5 ünite + pregon900 ile 300 ünite başladım 7 gün kullandım sonra 1 gün sadece lucrin kullandım ertesi gün akşamındada ovitrelle yaptım 1 günde hiç ilaç kullanmadım ertesi gün yumurta toplama işlemi yapıldı 22 tane yumurta toplandı 3 embroyo oluşturuldu profesör kongreye gideceği için erkenden 2.grade de transfer edildi ama olmadı tutunamadı yavrucuklarım :a015: geri kalan yumurtalarımda ilgisizlikten çöp oldu hiç bize sormadılar bile

yumurta toplama işlemi gözlemlediğim kadarıyla vücudunun ilaca olan tepkisine göre oluyo bazılarında ilerleme olmadığı için tedavisi iptal edilenlerde vardı benim gittiğim yerde..

yumurta toplama işlemi gözlemlediğim kadarıyla vücudunun ilaca olan tepkisine göre oluyo bazılarında ilerleme olmadığı için tedavisi iptal edilenlerde vardı benim gittiğim yerde..

Çok üzüldüm, kolaymı o kadar yumurta üretmek ve aldırmak geri kalanları bari saklasalardı bari ona göre yeniden aynı ilacı iğneleri kullanmak zorunda kalmazdınız.
Benimde ona göre bi ayarlama yapmam lazım. Umut tüp bebekte genelde aynıdır ondan sordum uzun protocolü bende umutun hastasıyımda.

bizde çok üzüldük ilk zamanda önemsemedik ama sonra...
ramazandan sonra nasipse başlıcam alman hastanesinde yine aynı şeyler bu seferkiler saklanır umarım.
uzun protokol hemen hemen aynı tabi senin sağlık durumuna göre ilaç seçiliyor vücüdunun tepkisine göre işlem yapılıyo benimle beraber tedavi olan 3 arkadaşa gonal-f verdiler sadece bana pregon verdiler yaşım 24 ve eşim ve bende sorun yok diğerleri 30-35 arasıydı ve eşleri ile karşılıklı problemleri vardı belki yaş ve problemde etkiler ama işlem aynı ortalama en fazla 20-25 gün iğne kullanıyorsun
ne gibi bi ayarlama yapmalısın merak ettim ---sakıncası yoksa tabi---

bizde çok üzüldük ilk zamanda önemsemedik ama sonra...
ramazandan sonra nasipse başlıcam alman hastanesinde yine aynı şeyler bu seferkiler saklanır umarım.
uzun protokol hemen hemen aynı tabi senin sağlık durumuna göre ilaç seçiliyor vücüdunun tepkisine göre işlem yapılıyo benimle beraber tedavi olan 3 arkadaşa gonal-f verdiler sadece bana pregon verdiler yaşım 24 ve eşim ve bende sorun yok diğerleri 30-35 arasıydı ve eşleri ile karşılıklı problemleri vardı belki yaş ve problemde etkiler ama işlem aynı ortalama en fazla 20-25 gün iğne kullanıyorsun
ne gibi bi ayarlama yapmalısın merak ettim ---sakıncası yoksa tabi---

umarım bu sefer hayırlı sonuçlarla ayrılırsın

inş. canım allah hepimizin yüzünü güldürür inş.hiç kimseyi bu şekilde imtihan etmesin rabbim düşmanımı bile. isteyen herkes annelik - babalık duygusunu tatsın hayırlısıyla. çok zor bi durum
senin tedavi nasıl gidiyor nihancım

arkadaşlar ben de umut hamilelerindenim.öncelikler burda okuduklarımı cevap vermek istiyorum.istiyorum ki orda tedaviye başlayan bayanlar tedirginliklerinden kurtulsunlar.ilaçların dozlarının az verildiği ile ilgili bazı şeyler yazıldı.bu arada ben tedaviye yeni başlamıştım burda okuduklarımdan biraz etkilendim biraz da eczacı arkadaşımızın olması sebebiyle , ilaçları kendim aldım.gördüm ki 150 lik puregon uygulandı bana.yanı daha fazla değil.kendim aldığım için daha fazlasını uygulamamı istemediler.ikinci konuda laboratuvarın iyi olmadığıydı erkek infertilesi konusunda,bununla ilgili de sunu söyleyebilirim eşimde az da olsa morfolojik bozukluk görünmüştü bu da engel teşkil etmedi gördüğünüz gibi.belki tek eleştirilebilecek konu,çok yoğun olması ve pahalı merkezlerde olan lüksün olmaması olabilir.ne gibi derseniz,embrio resmi almıyorsunuz,tek kişilik odalarda kalmıyorsunuz,transferde yerlesirken size ait bı kameranız yok yani embrioların yerlestıgını goremıyorsunuz.bence bunlar o kadar da onemlı olaylar değildi.onun dısında ilgili ve umutlular.dr um Enver Bey di. az önce değerimi söylemek için aradım,nasıl sevindiğini anlatamam.hep yanınızdalar.bunlar benim görüşlerim.
lütfen hangi merkeze gidiyor olursanız olun,doktorunuza ve merkezinize güvenin.allah isteyen herkese anne ve baba olmayı nasib etsin hayırlısıyla.sevgilerimle.

Bende Umutta 2. tedavimi oldum ve şuan test tarihimi beklemekteyim.Fusfulu yazdıklarınıza aynen katılıyorum Eksiği var fazlası yok.Bende yumurta rezerv azlığı var.ıık tedavimde çok yüksek dozlar kullandı prof.drum ama 3 yumurtayı zor elde etti 2 tanesi döllenincede 2. gün hemen transfer etti ve tabiki tutmadı.Olan tabiki bana oldu 2.haftalık tedavi süresince 46 kilodan 53 kiloya çıktım.Bu duruma sevgili prof.drum sadece gülümsemekle yetindi.Başarısızlığına ise çok şaşırdı ben saşırmazken.Umutta ise Enver bey 8 yumurta elde etti femara protokolüyle ve hepside döllendi 5. gün 3 tanesini transfer etti.Kendisine ve ekibine hemşirelerden hastabakıcılarına kadar teşekkür ediyorum.Bunlar bile benim için çok büyük mutluluklardı ilk deneyimimden sonra.Bakalım bu mutluluğum 26 ağustosta mucizeye dönüşecek mi?

Bende Umutta 2. tedavimi oldum ve şuan test tarihimi beklemekteyim.Fusfulu yazdıklarınıza aynen katılıyorum Eksiği var fazlası yok.Bende yumurta rezerv azlığı var.İİk tedavimde çok yüksek dozlar kullandı prof.drum ama 3 yumurtayı zor elde etti 2 tanesi döllenincede 2. gün hemen transfer etti ve tabiki tutmadı.Olan tabiki bana oldu 2.haftalık tedavi süresince 46 kilodan 53 kiloya çıktım.Bu duruma sevgili prof.drum sadece gülümsemekle yetindi.Başarısızlığına ise çok şaşırdı ben saşırmazken.Umutta ise Enver bey 8 yumurta elde etti femara protokolüyle ve hepside döllendi 5. gün 3 tanesini transfer etti.Kendisine ve ekibine hemşirelerden hastabakıcılarına kadar teşekkür ediyorum.Bunlar bile benim için çok büyük mutluluklardı ilk deneyimimden sonra.Bakalım bu mutluluğum 26 ağustosta mucizeye dönüşecek mi?

bende femera kullandım.hayırlı haberlerini alırız inşallah.pozitif düşünmeyi unutma.

Merhaba arkadaşlar benimde umut tüp bebek merkezinde takiplerim yapılıyor benim sorunumda eşimin sperminin olmamasıydı ben daha önce farklı bir merkezde tedavi görmüştüm ve o merkezde hayatımın en kötü günlerini geçirmiştim ilgisizlik kullanılmak umutsuzluk bütün kötü duyguları yaşatmışları bana ama umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayınca bu bütün kötü duygular gidip yerine sayılabilecek bütün iyi duygular geldi...........................

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:KESıNLıKLE HERKESE ÖZEL UMUT TÜP BEBEK MERKEZıNı TAVSıYE EDıYORUMM:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar benimde umut tüp bebek merkezinde takiplerim yapılıyor benim sorunumda eşimin sperminin olmamasıydı ben daha önce farklı bir merkezde tedavi görmüştüm ve o merkezde hayatımın en kötü günlerini geçirmiştim ilgisizlik kullanılmak umutsuzluk bütün kötü duyguları yaşatmışları bana ama umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlayınca bu bütün kötü duygular gidip yerine sayılabilecek bütün iyi duygular geldi...........................

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:KESİNLİKLE HERKESE ÖZEL UMUT TÜP BEBEK MERKEZİNİ TAVSİYE EDİYORUMM:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

Merhaba nihan transferin nasil gidiyor insallah iyi gidiyor.
Esin mikrotese oldu mu yoksa ne zaman olacak ? Insallah bir sürü sperm bulunur.

kızlar belkı hatırlayanlar olur hazıran ayından berı tüp bebek yaptırmaya çalışıyorum ama tam para biriktirdim yarısı çalındı vs. kısmet bu ayaymıs hem maddı hemmanevi hazırım yarın gidip ilk görüşmemi yapıp ilaçlarımı alıyorum. benımkıde sebepsiz infertilite denıldı ama en son enver bey bana yumurta rezervinde azalma var demıştı. bakalım bu ay başlıyorumbenıde aklayın listeye varsa kızlar. sans dileyin.yarın gelip dr ne dedi ne yapıcaz yazarım sızlere.

kızlar belkı hatırlayanlar olur hazıran ayından berı tüp bebek yaptırmaya çalışıyorum ama tam para biriktirdim yarısı çalındı vs. Kısmet bu ayaymıs hem maddı hemmanevi hazırım yarın gidip ilk görüşmemi yapıp ilaçlarımı alıyorum. Benımkıde sebepsiz infertilite denıldı ama en son enver bey bana yumurta rezervinde azalma var demıştı. Bakalım bu ay başlıyorumbenıde aklayın listeye varsa kızlar. Sans dileyin.yarın gelip dr ne dedi ne yapıcaz yazarım sızlere.

hayırlısı olsun

kızlar geldım hemen anlatayım bu ay malesef başlayamıyoruz tam maddı manevı hazırız dedık meğer kıstım olmus enver bey doğum kontrol ılacı verdı bır ay daha beklıcez:(

Back
X