Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayirli olsun canim seninkide
demek 4. denemeniz olcak ,insallah bu son olur
bizim daha ilk olcak ,insallah ilk ve son olur
herkese slmm bende umut tup bebekte tedavı goruyorum su andaa transferımın 5. gunu ve heyecanla sonucu beklıyorum 3 asılamadan sonra ıllk tup bebek denemem ıns bnm ve ugrasan emek veren herkesınn emeklerı bosa cıkmazzzz
Ekim ayında umut tüp bebek merkezinde şenlik var galiba?
allah yardımcın olsun
inşallah canım inşallah
bende ekim 25 gibi orda olacağım tedavimi eşim tese olcak inşallah bulunur..
belki karşılaşırız:) seni azosperm bölümünden de hatırlıyorum biz çok şükür atlattık azospermi inşallah sizde atlatırsınız ilk defa mı ameliyat olacak eşin
evet canım bende hatırlıyorum malesef biz atlatamadık bu azoyu sizin adınıza çok sevindim yok eşim 2007 yılında tese olmuştu gelişmemiş sperm hücreleri bulunmuştu sperm bulunamamıştı birde emre beyde deneyelim dedik inşallahhhh bu sefer bizde gülenlerden oluruz..[/QU
inşallah bulunur inşallah beraber hamile kalırız:):) bende de çikolata kisti çıktı 5.5 cm ameliyat önermedi şu aşamada ulun bey. eğer benden yeterli sayıda yumurta toplanmaz ise tedavi iptal olacak ve ameliyat olucam hakkımızda hayırlısı artık yaşayıp göreceğiz nerde yaşıyorsun sen
canım tokatta yaşıyorum senin eşin tese oldumu
geçmiş olsun belgincim ulun beye muayane oldum ramazan bayramı ertesi.. kısmetse 22-23 ekim gibi orada olacagım inşallah rahatsızlıgında geçer bir an önce tedaviye başlarsınız ve inşallah bol bol sperm bulunur .. bende biraz çikolata kistimi takıyorum kafama ama herşey nasip..herşey yolunda giderse 1 ay kalıcam istanbulda transferden 4-5 gün sonra kurban bayramı da denk geliyor iyice dinlenmeyi düşünüyorum herşey nasip kısmet yaşayıp göreceğiz
iyi akşamlar kızlar bende çarşamba günü için süleyman beyden randevu aldım
canım aynı zamanda orada olacaktık ama malesef ben kasıma kaldım neyse olsun inşallah sen o zaman hamile kalırsın bende kasımda bayram için istanbula gideceğim hem ulun beye muayene felan olurum ön görüşme yapmış olurum sonrada tedaviye başlarım inşallah peki canım adetimin 2.günü pazara denk gelirse 3.günü tedaviye başlanılıyormu bide acaba ben gitmeden kendim burda vursam iğnelerimi olurmu ilkinde benim uzun protokoldü ve ben burda başlamıştım lucrine felan...
dün telefonla görüştüm ulun beyle adetinin 2. veya 3. günü gel dedi. daha önce konuştuğumuzda izmirden gelip gitmen çok zor olur dedi ilaçlara başlayınca belli aralıklarla yumurtalarımızı takip edeceklermiş tedavinin her aşamasında orada olacagım bence sen de öyle yap ev hanımısın sanırım bende çalışıyorum işyerinden 1 ay izin aldım