Umut var mı?

laavinyaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
38
8
6
31
Adetim 5 gün gecikti. İdrar testim negatif çıktı. Bu saaaten sonra pozitif çıkma ihtimali var mı böyle bir durum yaşayan var mı?

Kan vermek yerine idrar testini beklesem gecikmeden kaç gün sonra doğru sonuç alabilirim

arkadaşlar bilginize ihtiyacım var 3 yıldır evliyim ilk defa bu ay denedim adetimden sonra 15 gün boyunca yumurtlama dönemini takip ettim şuan adetime 2 gün var karında şişlik birazda göğüs hassasiyeti var çok sabırsızlandığım için belki her gün test yaptım 1 haftadır :( ama hepsi negatif çıktı adet geçmeden kanda vermek istemedim sizce kan versem şuan çıkarmı yada adete 2 gün kala negatif çıkan test artıya dönermi

benimki 6 gün geçirmişti testte negatifti geç döllenme sanmistim bir gün sonra adet oldum :KK43:
selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Partnerim de tam içerde kalmadığını söyledi kondomun. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı

Selam,uzun uzun yazıp sizi sıkmayacağım bayanlar.
göğüs ağrı sızı,uçları acıyor ve şiş bayağı hissediyorum dokunamıyorum.
Ara ara yemek yerken yedikten sonra mide bulantısı oluyor,aşırı sinirli ve bi o kadar da duygusalım… kaşık ağrısı batma oluyor ara ara,adet günü civarında 1 gece az birşey pembemsi kanama olmuştu sonra bi daha gelmedi.sık idrar ve bolca gaz oluyor Aklıma gelenler şuan bunlar,test yaptım 1 hafta kadar geçmişti negatif,yarında kan vereceğim idrar kesin sonuç değil,geç döllenme olabilir diyen çok demişlerdi.
Sizce hamilemiyimdir kızlar.çok umutlandım ilk kez böyle oluyor. Heves etmek istemedim ama baya gecikme oldu ilk kez.

Selam,uzun uzun yazıp sizi sıkmayacağım bayanlar.
göğüs ağrı sızı,uçları acıyor ve şiş bayağı hissediyorum dokunamıyorum.
Ara ara yemek yerken yedikten sonra mide bulantısı oluyor,aşırı sinirli ve bi o kadar da duygusalım… kaşık ağrısı batma oluyor ara ara,adet günü civarında 1 gece az birşey pembemsi kanama olmuştu sonra bi daha gelmedi.sık idrar ve bolca gaz oluyor Aklıma gelenler şuan bunlar,test yaptım 1 hafta kadar geçmişti negatif,yarında kan vereceğim idrar kesin sonuç değil,geç döllenme olabilir diyen çok demişlerdi.
Sizce hamilemiyimdir kızlar.çok umutlandım ilk kez böyle oluyor. Heves etmek istemedim ama baya gecikme oldu ilk kez.

Back
X