- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
Uzun zamandan beri hayatı anlamsız bulma hissi vardi..yasadiklarim o kadar üst üste gelmişti ki artık sıkıntılara tepki bile veremez olmuştum.. ruhsuz..her seyi boşvermiş,halsiz ve isteksiz ..her şey bana artık simsiyah görünmeye baslamisti...haberleri bile izlemiyordum artik..bazen ölmekten bazen ise kendimi öldürmekten korkar oldum..hayat böyle ise cehennem nasıl ki dedim..tam bu noktada pskiuatra gitmete kara verdim.doktorum panik atak ve orta düzeyde Depresyon geçirdiğimi söylediniz.o günün gecesinde feci bir atak tuttu..gece birden uyandım ..icimden kotu bir ses kendine zarar ver,kendini aşağı at diyordu.sanki kıyamet kopuyordu.
"Hayır yapamam. "Dedim.bu arada kusma nobeti tuttu..daha doğrusu kusamama nobeti..sonra pencereyi actim.."Bak aşağıya . .hiç bir şey yok .."dedimm.."sen kendine zarar veremezsin.."dedim..Aglasam rahatlayacaktım ama aglayamiyordum.sabah ettim.
Doktorum panik atak geçirdiğimi söyledi.. Korkma bu hastalıktan kendine zarar vermezsin,canına koymazsın dedi..
Bunları söylerken bile kendimi kötü hissediyirumm..maksadim derdimi anlatmak...belki benim nyasadiklarimi
Yasayaniniz vardir..
Ilaclarimi kullanıyorum..Doktorum tek başıma da bu süreci anlayabileceğini soyledi..psikoterapiye baslayacagim..
Daha iyiyim ilaçları kullandikca..
Fakat hep ilaçla mi yasayacagimmm..ogrendigim bu korkuları unutabilecek miyimm?hiç yaşamamış gibi..gececek mi...
"Hayır yapamam. "Dedim.bu arada kusma nobeti tuttu..daha doğrusu kusamama nobeti..sonra pencereyi actim.."Bak aşağıya . .hiç bir şey yok .."dedimm.."sen kendine zarar veremezsin.."dedim..Aglasam rahatlayacaktım ama aglayamiyordum.sabah ettim.
Doktorum panik atak geçirdiğimi söyledi.. Korkma bu hastalıktan kendine zarar vermezsin,canına koymazsın dedi..
Bunları söylerken bile kendimi kötü hissediyirumm..maksadim derdimi anlatmak...belki benim nyasadiklarimi
Yasayaniniz vardir..
Ilaclarimi kullanıyorum..Doktorum tek başıma da bu süreci anlayabileceğini soyledi..psikoterapiye baslayacagim..
Daha iyiyim ilaçları kullandikca..
Fakat hep ilaçla mi yasayacagimmm..ogrendigim bu korkuları unutabilecek miyimm?hiç yaşamamış gibi..gececek mi...