Umut verın bana..

ınş canım ınş............29 haftamda dogdular.............reyhan ela hala toprlanamadı.........kan degerlerı ıyı degıl ab kan gereklı oldu bulmak zor bu kanı.........yıne epey ugrastan sonra bı doner bulduk capada aındı kanı ısınlanıp verılecek bebege..............ınş ıyı olur .........ınş hepsı kılo alıp saglıkla gelırler evlerıne rabbım nerde varsa yardım etsın................duanızı eksık etmeyıın.........

güzel kalpli arkadaşım,
benim oğlanla cebelleşmekten giremiyorum eskisi kadar sık..kızların 2 si toparlandı Ela yı mı bekliyorsunuz ? canavar gibi çıkacaklar onlar sen hiiiçç tasalanma..o kadar yoldan geldiler, sen nelere dayandın..AB grup kan arıyor musun hala ??..ben çevreme duyurayım istersen, hala lazım mı ???

canım serenase sagol ...........ınş buluesu ınş ıyı olurlar canım............kan bulduk sonunda ama cok zor ab bulmak...........aılede yok.........yakın kısı olmucakmış ..........cok sukur ayaladık canım..........sabah daha ıyı dedıler ama artık kan almaktan damar yolları cok kotu olmuş gıremıyolarmış canım benım cok mınuk ellerı parmakları zaten.........ınş bı daha olmaz ınş ıyı olur ..........dua edın ...............rabbım razı olsun hepınızden tek tek...........

bugun muharrem ayının ılk gunu............rabbım bu mubarek gun hurm etıne dualarımızı makbul eylesın............ınşşşşşşşşşşş guzel gunler versın ...............rahmetını merhanmetını esırgemedsın bızden amınnnnnnnnnnnn

inşallah muallim ablam bugünler geçecek .... rabbim yüzünüzü güldürecek allahın izniyle....yavrum kıyamam yaaa...... çok üzülüyorum böyle duyunca....

bugun muharrem ayının ılk gunu............rabbım bu mubarek gun hurm etıne dualarımızı makbul eylesın............ınşşşşşşşşşşş guzel gunler versın ...............rahmetını merhanmetını esırgemedsın bızden amınnnnnnnnnnnn

amın canım
ınsallah ıyı olacak Ela nda dualrımız hep senınle
benım kanım ab rh negatıf senın bebegındemı negatıf hamıle oldugum ıcın veremıyorum ama lazımsa doktorla konusur alabıldıklerı kadar vermeye calısırım yeter kı mınıgıne bı faydamız olsun

canım benim moralini bozmak yok emin ol bu günlerde geçecek.Allahımın izniyle sımısıkı sarıldılar hayata bi daha bırakmayacaklar.dualarım hep seninle

canım benim yaaa inşallah bu günlerde geçicek... geçen gün onurumdanda kan almışlar babası dr. götürdü ben diğerleriyle evdeydim yanında olamadım içim acıdı....muallimcim inşallah bu günler geçicek eve geliceksizniz biz bunları geçmiş olarak konuşucaz kalbim dualarım sizinle

inşallah bugünleri atlatır minik kızlarını evine getirir koşturmalara başlarsın allah onlara güç sağlık uzun ömürler versin

Rabbim bebeklerini sana bagislasin arkadasim,Allah cok buyuk o iki yavruyu sana veren o Guzel Rabbimiz onlari sana bagislayacaktir inshaAllah amin
dualarim seninle

Muallimcim bebişlerine Allahtan şifa diliyorum hiç merak etme çok yakında hepsi kucağında olucak inşallah,sanırım 29. haftada doğum yapmışsın çok kötü bir hafta değil birde hepsinin kız olmasıda şans çünkü kız bebekler gerçekten çok güçlü oluyorlarmış..benim bebeklerimde 12 gün küvezde kaldılar.... yoğun bakımda 26. haftada 790 gr doğmuş birde kız bebek vardı şimdi sağsalim oda annesinin kucağına kavuştu....Sen şimdi moralini yüksek tut ki sütün kaçmasın kendine iyi bak ki üç minik cadıyla yorucu ve güzel bir maratona hazır olasın....

muallim dua ediyorum canım. İnşallah iyi olur hepsi biran önce evlerine dönerler. Allah güç kuvvet versin inşallah.

muallim üzme kendini bizim kaldığımız hastane de 450 gr doğan bebeği bile taburcu etmişler senin kiler o kadar da küçük değil hem benim dr.um 28 den sonra korkma diyordu hep hepinizi öpüyorum allah yavrularınızı bağışlasın bu arada tebrikleeeerrrrrrr...

Dualarım seninle Rabbim sana ve bebeklerine Sağlık ömür versin... ıyi haberlerini alınca seviniyoruz.Rabbim Yavrularını size bagıslasın. Sevgiler :nazar::nazar::nazar::nazar:

cok sagolun canlarım..............guzel dualarınız umut verıyoo rabbım razı ols sızden ............ınş guzel gunler yakındır .................

ablacım miniklerin için dua ediyorum sürekli aklımdasınız eminim ben sağsalim kollarında olucaklar sen de inan buna...

Back
X