Umut verın bana..

canımm, hiiçüzme kendini.. hayata sıkı sıkı bağlansınlar imş. benim arkadaşım 6 aylık 600 gr. doğum yapmıştı, inan şuan anaokuluna başladı, Rabbim isterse herşey olur, dualarım sizinle...

canım benim, Allah yardımcınız olsun..... inşallah bebeklerinle birlikte döneceksin evine.... böylebir annenin kızları pes etmezler merak etme hiç.... SENı ÇOK SEVıYORUZ.... ÖPTÜM

canım çok geçmiş olsun... biz de çok merak etmiştik seni... inşallah en kısa sürede toparlanıp yanına gelir kızların. hiç moralini bozma artık 500 gr doğanlar bile yaşıyor... seni tebrik ediyorum. çok güzel eldin bu zamana kaar.. kolay mı biz bir taneyi zor taşıyoruz, sen 3'ünü birden yüklendin...

dularımız bütün kalbimiz seninle... Allah yardımcınız olsun. neredesin zeynep kamilde mi? opuyorumnanaktan

cok sagolun arkadaslar.................sozlerınız bıraz ols rahattı............cok zor bı surece gırecem belkı ınşşşşşş saglıkla gelışırler ............cokı zor bu bekleyoış...........hepınızı opuyorum sagolun dua edın ınş.........bıseyım yoktu cumartesı sabahı bırden asırı kanamam olsu ............hemen amelıyata aldı dr..........ruya gıvbı..............ınş hersey ıyı olur..............

canım cok gecmış olsun .. allah her zaman yanında olsun bebeklererıne dayanma gucu versın ...her sey guzel olacak .. umudunu kaybetme .. bebeklerın cok saglıklı .. bu haftaya kadar dayandılar .. bu mucadeleyı de kazanacaklardır .. allaha emanet olun

Canim cok gecmis olsun bir an once yavrularina kavusursun insallah.Genelde ucuzler 28 haftadan sonra gelmiyorlarmi belki biraz kuvezde kalicaklar ama eve de donucekler inaniyorum ben buna.

canımmm şimdi gordum....hiç üzülme burda da bı bebek 900 gr dogmustu 4 ay once aıle cahıl güç bela hastaneye gonderdık.evde dogum ve hıç bakım yok ...o bebek sımdı 6 aylık oldu ve saglıklı...senınkıler hastanede bılınçlı bır aılelerı var ve rabbım buyuk ...dualarım senınle....

Allah şifa versin bebeklerine, inşallah sağlıkla büyürler:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

muallimcim geçmiş olsun canım arkadaşım. güçlü ol hiç korkma allahın izniyle bebeklerine kavuşacaksın canım. hele hele kız bebekler öyle savaşçı ve güçlü oluyorlar ki........

geçen hafta çarşamba zeynebi hasta diye dr.a götürdüm. kapıda bekliyorduk içerden üçüzler çıktı;) anneleriyle konuştum 28. haftaya girdiklerinde olmuş doğum ve en kiloluları 900 gr mış. şimdi 6,5 aylıklar ve öyle güzellerki maşşallah. cin cin bakıyorlardı onları inceleyen meraklı insanlara. dualarımız seninle ve bebeklerinle. biraz uzun kalabilirler küvezde ama hiç prob. değil. sağlıklı olsunlarda nasıl olsa çıkacaklar. sen güçlü ol hissetsinler annelerinin onları ne büyük heyecanla beklediğini. hergün gidip görürsün. çok şükür tıp çok ilerlemiş durumda. allahım istedikten sonra neler oluyor neler.

muallim im
nasıl merak ettik seni birbirimize soruyorduk... nedeni buymuş ...
Sakın korkma, benim tanıdıklarım 870 gram doğan tek bebeği şu an 2,5 yaşında turp gibi bir kız.Kızlar daha dayanıklı savaşçı ve güçlü kuvvetli oluyorlar.. 1000 gr civarındaki bebekleri yaşatıyoruz artık diyor hep doktorum..Senin için bu risk hep vardı zaten 32-33 te alacaklardı şimdi 3-4 hafta erken gibi düşün ..ama onlar anneleri gibi savaşacaktır, sen üstüne düşeni yaptın, şimdi sabır ve dua edeceğiz hep beraber.allah bugüne dek yardımcın oldu bundan sonra da olacaktır lütfen kendini hırpalama..

Sağlıklı haberlerini bekliyoruz hem senin hem 3 kızının..Birşeye ihtiyacın varsa hemen bildir, yanına da geliriz.

kızlar cumaretsı asırı kanama sonucu sezeryana aındım..........bebeklerım çok kuçuk hepsu kuvezde cok uzgunum moralım bozuk dua edın.................1 140 1 50 970..................ınş annelerının kollarına gelırler..............

canım hic korkma Allahım sana sabır versin bebegini kuvezde gormek ne kadar kotu cok ıyı biliyorum ama cıkacak ordan kızların sakın kendini uzup sutune sekte verme o oyle bi mucizeki hicbir ilac onun kadar etkili degil kiloları da gayet iyi sakın uzulme

kızlar cumaretsı asırı kanama sonucu sezeryana aındım..........bebeklerım çok kuçuk hepsu kuvezde cok uzgunum moralım bozuk dua edın.................1 140 1 50 970..................ınş annelerının kollarına gelırler..............

Rabbim inş tez zamanda kavuşturur bebişlerini size inş emekleriniz boşa gitmez uzun ömürler versin inşşş duacıyız a.s.:nazar:a.s.

canım sıkılmamaya çalış 750 gram doğanı biliyorum ki seneler önce şu zaman daki tıp imkanlar nerde o dönemlerde umut verin demişsin ama inana umuda ihtiyacın yok canım Allahın izniyle bak negüzel bakmışsın bebeklerine bu haftalarda bu kilolar sen eve gidiceğiniz günleri düşün kendini yıpratıpta sütünden mahrum etme minikleri

canım sıkılmamaya çalış 750 gram doğanı biliyorum ki seneler önce şu zaman daki tıp imkanlar nerde o dönemlerde umut verin demişsin ama inana umuda ihtiyacın yok canım Allahın izniyle bak negüzel bakmışsın bebeklerine bu haftalarda bu kilolar sen eve gidiceğiniz günleri düşün kendini yıpratıpta sütünden mahrum etme minikleri

canım Allahım evlatlarını sana bagışlasın inşallah saglıklı bir şekilde kucagına alırsın inşallah

muallimcim inşallah kızlarını sağlıkla eve götüreceksin. dualarım seninle...bir haber spikerinin bebeği 600 gr doğmuş ve şu anda gaiba 2 yaşında ve gayet sağıklı..üzme kendini herşey güzel olacak inşallah...

cok sagolun kızlar ınş ınş hep dua edıyorum makıneden cıkıp normal beslenmeye gecseler ınş daha moral bulucam............rabbım razı ols sızden dualarınızı beklıyorum.............

Back
X