- Konu Sahibi el-muallim
yok cnm ben alamıyorum sadece dokunmama izin var onada enfeksiyon kapar diye ben dokunmuyorum bugün bi sorayım belki verirler kucağıma ama çok küçük nası tutarım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim çok şükür çok sevindim maşallah bebişlere Rabbim dualarımızı kabul etti inş benim kızımda bian önce kilo alır 1.500 olunca biberona geçicekmiş kızım inş bian önce alır kilosunu sende haftaya kavuşursun inş
canım hıram cok sukur ...........rabbım sıkıntı vermesın ...ınş kızında guçlu annesı alıcak kılo benımkıler daha ıyı beslenıyo kılo aldıkca bıberonu daha ıyı alıyolar ........nasıl sık sık goruyomusun alıyomusun kucana ben gıdınce ıstoyorum alıyorum kucama ınan bı rahatlıyolar kı ama yıne bırakıyoruz kuveze sıcakta olsa anne sıcaklıgı gıbı olurmu.........ınş canım kısa zaman sonra hıç boırakmıcaz alıcaz ınşş rabbım yar ve yardımcımız ols......cok sagol canım
elmuallim .....nasılsın canım.....kızlar tek tek yuvalarına gelmeye başlıyorlar ha........inşallah hepsinin en kısa zamanda yuvalarına geldiği günleri görürsün........az kaldı canım........sıkıntılı günlerin bitmesine az kaldı..........ALLAH banada böyle yavru,yada yavrular nasip etsin.inşallah.......tabii isteyen,bekleyen herkesede nasip etsin.......
yok cnm ben alamıyorum sadece dokunmama izin var onada enfeksiyon kapar diye ben dokunmuyorum bugün bi sorayım belki verirler kucağıma ama çok küçük nası tutarım bilmiyorum
dualarımız sizlerle kızlar..Allah sağlıkla evinize almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi..
muallim abla hele sen hele sen..eşim bile sorup duruyor seni..dua ediyor bizim ufaklıklar gelmeden inşallah çıksın şu üçüzler diye..Allah hayırlısını göstersin hepimize..
canım benım ınş verecekler kucagına ...........oksıjen alıyomu hala ........ben kucagıma 1 300 ıken aldım eysanı gercekten cok mınık ....ama anne olunca alınıyoo ınan........bı sor ben hep sordum hemsıreye aoksıjenden cıkınca verdıler ...artık bıberon alıyo bazen ben yedırıyorum ..bıberona gectımı senın mınk....ınş canım hepsı gecek ınşş