Umut verın bana..

yok cnm ben alamıyorum sadece dokunmama izin var onada enfeksiyon kapar diye ben dokunmuyorum bugün bi sorayım belki verirler kucağıma ama çok küçük nası tutarım bilmiyorum

cnm benim çok şükür çok sevindim maşallah bebişlere Rabbim dualarımızı kabul etti inş benim kızımda bian önce kilo alır 1.500 olunca biberona geçicekmiş kızım inş bian önce alır kilosunu sende haftaya kavuşursun inş

canım hıram cok sukur ...........rabbım sıkıntı vermesın ...ınş kızında guçlu annesı alıcak kılo benımkıler daha ıyı beslenıyo kılo aldıkca bıberonu daha ıyı alıyolar ........nasıl sık sık goruyomusun alıyomusun kucana ben gıdınce ıstoyorum alıyorum kucama ınan bı rahatlıyolar kı ama yıne bırakıyoruz kuveze sıcakta olsa anne sıcaklıgı gıbı olurmu.........ınş canım kısa zaman sonra hıç boırakmıcaz alıcaz ınşş rabbım yar ve yardımcımız ols......cok sagol canım

dualarımız sizlerle kızlar..Allah sağlıkla evinize almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi..
muallim abla hele sen hele sen..eşim bile sorup duruyor seni..dua ediyor bizim ufaklıklar gelmeden inşallah çıksın şu üçüzler diye..Allah hayırlısını göstersin hepimize..

elmuallim .....nasılsın canım.....kızlar tek tek yuvalarına gelmeye başlıyorlar ha........inşallah hepsinin en kısa zamanda yuvalarına geldiği günleri görürsün........az kaldı canım........sıkıntılı günlerin bitmesine az kaldı..........ALLAH banada böyle yavru,yada yavrular nasip etsin.inşallah.......tabii isteyen,bekleyen herkesede nasip etsin.......

canım buluesu bıtanem benımle beklıyosun ya..........rabbım sanada versın ınşş ınşş.............bu yıl senın yılın olsun tedavın cok guzel gecsın canım sıkıntısız ınş.......cok sagol gercekten zorlu gunler gectı eve gelseler hepsı unutulacak ınş canım

yok cnm ben alamıyorum sadece dokunmama izin var onada enfeksiyon kapar diye ben dokunmuyorum bugün bi sorayım belki verirler kucağıma ama çok küçük nası tutarım bilmiyorum

canım benım ınş verecekler kucagına ...........oksıjen alıyomu hala ........ben kucagıma 1 300 ıken aldım eysanı gercekten cok mınık ....ama anne olunca alınıyoo ınan........bı sor ben hep sordum hemsıreye aoksıjenden cıkınca verdıler ...artık bıberon alıyo bazen ben yedırıyorum ..bıberona gectımı senın mınk....ınş canım hepsı gecek ınşş

dualarımız sizlerle kızlar..Allah sağlıkla evinize almayı nasip etsin inşallah bebeklerinizi..
muallim abla hele sen hele sen..eşim bile sorup duruyor seni..dua ediyor bizim ufaklıklar gelmeden inşallah çıksın şu üçüzler diye..Allah hayırlısını göstersin hepimize..

canım burcın cok sagol canım......sende al saglıkla mınıklerını ınş sıkıntısız ....ınş sanırım bırını haftaya verırler ....esınede cok selam guzel dualarınız ıçın rabbım razı ols tum sıkıntıda olanları kurtarsın rabbım......hepımızı sevındırsın ....onların mıs kokuları hıçboseye benzemıyoo

bebişler iyi galiba işallah bi an önce dönerler evede sende onlarda kurtulursunuz hastanelerden
allah kimseyi düşürmesin yarabbim sen ordakilerede sağlık sıhhat ver
dün benim ikizlerden biri bulaşık makinası için kullanılan şu parlatıcıdan içti
hastaneye götürdüm bi gece yattık ne olur ne olmaz diye gözetim altında kaldı
hala yorgunluğunu atamadım üstümden
bide ordaki hasta çocukları unutamıyorum
allahım sen hepsine şifa ver yarabbim benim gelinlerimede:sinifsinif:

ay canım ya cok gecmış olsun............ıyıler dımı sımdı.........cok dıkkat lazım ya........amın canım rabbım hepsıne sıfa versın..........hımm sen gelınlere ıyı alıştın kız....ınşş eve gelırlerde rahat ederız canım......ama ıyı kaynana olacagıma soz vermıyoom bakkk senın oğlamnlar cok ceker elımden alsanaalsanasmile

canım benım ınş verecekler kucagına ...........oksıjen alıyomu hala ........ben kucagıma 1 300 ıken aldım eysanı gercekten cok mınık ....ama anne olunca alınıyoo ınan........bı sor ben hep sordum hemsıreye aoksıjenden cıkınca verdıler ...artık bıberon alıyo bazen ben yedırıyorum ..bıberona gectımı senın mınk....ınş canım hepsı gecek ınşş

inş cnm oksijen almıyor çok şükür 1320 gr henüz vermiyorlar kucağıma sadece dokunuyorum 1500 olunca biberona geçicekmiş

Rabbim yardımcınız olsun her topiğe girişimde dua ediyorum arkadaşlar ve inanıyorumki melekleriniz birgün kollarınızda olacak Allahın izniyle

turser amın canım ınşşş
hıram cok guzel masallah kızına canım ......merak etme oksıjen yoksa zaten cok ıyı ..........bıberona gecer yakında benımkıler bırı bubucuktu bıberona baslayınca ama dıgerlerı 1300 lerdeydı denedıler azcık yoruluyoo dedıler ama sonra yavas yavas alıştılar belkıde beraber alıcaz meleklerımızı......rabbım yardımcımız ols

dscf0094t.jpg

artık hortumlardan kurtuldumm cok sukur ben dılaaaaaaaaa teyzelerımm

ohh sükür canim zafere az kalmis
benimkide yolda teyzesi dün rüyamda erken dogum olmus görüyorum
yüzünü göstermiyorlar öyle cirpiniyorum ki görmek icin:(
simdiden korku saldi benide.rabbim hepimizin melegini bize bagislasin dogum yapmamislara vaktinde dogum yapmayi nasip etsin rabbim.
yapmis hastaneden cikmayi bekliyenleride tez kavustursun rabbim annelerinin kokusuna insallah

buluesu burcın tırıa cok sagolun ..........pınarcım cok sukur canım ......feyza canım rabbım tamamına erdırsın ınş öle ruyalar olur kafanı takma ınş vaktınde gelsın canım......rabbım nerde varsa herkese kolaylık versın

Back
X