Umut verın bana..

muallimcim RABBıM inşalllah tez yakında şifasını verir inşaaallllhhh....kucagınada almayı nasip eder RABBıM ...canım benim dularımız senle canım...muallimcim herkez için bol bol dua edip sonra kendim için ediyorum...ama şuna inanıyorumki o üç afacan sana mum tutturacak muallimim...hangisinin peşinden koşacagına şasıracaksın..kaydirigubbakcemile2....kıs birde gör bak yaşıtlarını bilem geçecekler......neyse muallimcim kendine iyi bak ..opuyorumnanaktan...iyi bayramlar..

Canım nasılsınz varmı bir gelişme Bu arada Bayramın mübarek olsun inş bu bayram hatrına rabbim yardımcın olur

cok gecmiş olsun canım benım .....cok zor dua etmekten baska yapabılecegımız hıcbırseyımız yok................umarım senın melekelrınde benım meleklerımde ve dıger meleklerde sag salım saglıkla annelerının kucaklarına gıderler.......................rabbım yardımcımız olsun......

Muallim canım benim...Çok şaşırdım canım doğum yaptığını yeni öğrendim.Rabbim yavrularını sana bağışlasın,ınş.sağlıkla kucağına al onları..Bütün dualarım seninle..Allah yardımcın olsun canım kardeşim...Yüzünü güldürsün...

cok sagolun ...............yuregınız kadar guzel dualarınız ıçın sagolun...........ınş ıyı olurlar beklıyoruz............

canım benim rabbim en tez zamanda bebişlerini sana kavuştursun inşallah sağlıcakla...dularım seninle canım allahım yar ve yardımcın olsun...

canım benim yaa
Allah yardımcınız olsun
Allah evlatlarını sana bağışlasın inşallahhhh

ël muallim canim insallah hayirlisi ile yavrularina kavusursun. hep 3 annelerini takip ediyorum dua ediyorum.bir anda görüünce sasirdim.sükür ki igneleri falan olmustum insallah sabret canim sen dayanki kizlarina güc gelsin.insallah en kisa zamanda müjdeyi verirsinn

selam.............bı tanesı makıneden dun cıktı............ınş ıyıye gıder ve ınş dıgerlerıde cıkar yavas yavas.....................herkese cok tesekkur ederım...........dualarınızı eksık etmeyın sabah hacı arkadasım bı teyzecık vardı aradı...............ondandaa bol dua ıstedım ..............opuyorum sızı

maşallah kuzucuklara muallimcim gördünmü nasılda güçlüler inş daha iyi olucaklar sen sakın üzülme eve geldiklerinde seni yeteri kadar üzücekler zaten dualarımız sizinle

Back
X