Umut verın bana..

allah yardımcınız olsun canım...
kısa zaman da sağ salim hep beraber evinize dönersiniz inşallah...

sagol fadıkcım .........ınş eylu ınş sende hastaneye karar verırsın canım...............ınş kızlar hersey ıyı gıderde sıkıntılar azalır ..............

maşallah muallimim gelişmeler iyi görünüyor,maşallah,
bi göbişini göremeden bebelerine kavuştun,sağlıkla alıcan kucağına Allahın izniyleee

ınş canım.................gobekısım son ıkı hafta ıyıce buyumuştu arkadaslar cekmışlerdı dun baktımda baya buyumuştu........sıze gostermedım ıste............ama heralde bıkac hafta daha olsa catlardım yer kalmamış galıba hemen gelıverdıler................ınş ıyı olsunlar ınş................

canım sagol...........ama hanı premature aman koryyun dıkkatt ıkı mıslı olucak bakımları daha ozen ıstıyo fılan ...........o yuzden endıselıyım canım ya.............zaten bıraz hassasım bu konularda bıde böle kuçuk dogunca daha tedırgın olutrum..........ama haklısın ınş dedıgıon gıbı daha rahat olmaya calısayım.............ınş gelsınler de bı duzen oturtmak gerek..............cok korumakta ıyı degıl.............bakalım ınş hersey ıyı olur

muallimcim hep takipçin ve duacınım inş herşey çok güzel olucak şimdiden sıkıntı yapma kendine süt veriyorsun sen yaradan rabbim illa bir kolaylığını verir sen hiç merak etme yeterki sağlıkları yerinde olsun öpüyorum seni ve meleklerini

muallimcim nasılsın canım.... bebişlerimizde iyidir inşallah.... her zaman sormuyorum durumlarını, gerekli olduğunda sen yazıyorsun zaten... ama her zaman aklımızda ve kalbimizdesin... Allah yardımcın olsun canım...

elmuallim.....nasılsın canım.......kızlar nasıllar.......ALLAHIN izniyle yeni yılda inşallah evlerinde olurlar..........sağlıkla,sıhhatle......

sagolun kızlar..............beklıytorum hala goz muayenelerı oldu cok sukur bısey yok ama her hafta yapılacak ...............bellı olmaz dedı dr..............yıne bu hafta kan aradık..........hepsıne kan gereklı oldu ............rabbım ınş bu sıkıntılı gunlerımız gecer hersey ıyı olur ...............cok sagolun dualarınızı eksık etmeyın

canım allah yardımcınız olsun senin, ailenin ve bebişlerinin iyi haberlerini bekliyorum sık sık geliyorum topiğine canım her zaman yazamasamda gelişmeleri takip ediyorum inşallah rabbim güldürür yüzünü yakında alırsın meleklerini kucağına

sagolun kızlar.............bugun bebışlere sut goturcem ınş artık ıkı satte bı beslenecekler............ınş daha ıyı olur ınş herkes ıçın guzel bı gun olur.............

el-muallim gelişmelerini takip ediyorum sürekli inşallah en kısa zamanda yavrularını evine götürmek nasip olur, allah yardımcın olsun inşallah....

sagolun kızlar.............bugun bebışlere sut goturcem ınş artık ıkı satte bı beslenecekler............ınş daha ıyı olur ınş herkes ıçın guzel bı gun olur.............

oh oh....maşallah........annelerinin sütünü içtikçe büyüyecekler inşallah........annelerinin sütleri yarasın inşallah.......:nazar::nazar::nazar:

sagolun canlarım bu bekleyıs cok zor ama ıyı olmaları sevuındırıyo benı ınş sıkıntılar bıterde alırım onları...........rabbım nerde varsa sevındırsın........yenı yıl yenı guzellıklerle gelsın ınş..........sızde ıyı bakın kendınıze........

sagolun canlarım bu bekleyıs cok zor ama ıyı olmaları sevuındırıyo benı ınş sıkıntılar bıterde alırım onları...........rabbım nerde varsa sevındırsın........yenı yıl yenı guzellıklerle gelsın ınş..........sızde ıyı bakın kendınıze........

hihoyyyt opuyorumnanaktan Şeniz

Back
X