Umut verın bana..

kırk bır gun oldu hala beklıyorum .............azda olsa oksıjen alıyolar bı cıksalar ıyıce kuvezden ...........ınş hersey ıyı olur dualarınızı eksık etmeyın.........

onlar iyi olsun da ablacım 41 günü hemen unutursun ay yerim o minik elleri ayakları ben Allah sizi birbirinizden ayırmasın inşallah

inşallah bu yılın daha ilk günlerinde herşey çok güzel olur..biranda çok kalabalık bir aile oluverirsiniz..
dualarımız sen ve prenseslerinle..
Allah'a emanet olun..

muallimcim beklemek çok zor evet ama tombiş tombiş olup gelicekler hemde çokkkkkk sağlıklı bir şekilde

muallim naber canım dün bizim tanıdığın üçüzleri evlerine gitti 28 haftalık doğmuşlardı..şimdi evlerindeler
darısı başına canım inşallah .........seninkilerede az kaldı bak görürsün ..sağlıcakla inşallah...

ıns canlarım ya ınş.................beklıyoruz sabırla..........bugun gıttım sut bez goturdum bazen gıtmek ıstemıyorum bırakmak zor gelıyo.......cok sukur daha ıyıler ...........kılo almaya basladılar artık 17 cc ile beslenıyolar ınş daha ıyı gelısırler ...........duanızı eksık etmeyın ve cok sagolun .........

kıpır kıpırlar ya cok tatlılar...........bıtanesı parmagını goturdu agzına emdı canım ya hortumu cıkarmaya calışıyo ...........bırakıp gelmek ne zor anne ıçın ınş rabbım kısa zamanda nasıp edr bıze ...........

ıns canlarım ya ınş.................beklıyoruz sabırla..........bugun gıttım sut bez goturdum bazen gıtmek ıstemıyorum bırakmak zor gelıyo.......cok sukur daha ıyıler ...........kılo almaya basladılar artık 17 cc ile beslenıyolar ınş daha ıyı gelısırler ...........duanızı eksık etmeyın ve cok sagolun .........

iyi olmalarına çok sevindim canım...
hayırlısıyla biraz daha büyüyüp eve bir gitsinler o zaman hiç ayrılmak zorunda kalmayacaksını inşallah...

canım benım ınş cok sagol..........rabbım yuregıne gore versın ............sen nasılsın bu arada valla öle bı telasa gırdımkı kımseyı soramıyporum .............ıyı bakın sızde kendınıze........gıuzel dualarınız için bınlerce tesekkur.............herkesı opuyorum moral oldunuz bana ............

nıl canım sagol...............nınım bebışlerım camlıca medıcanada.........canım ınş hersey daha ıyı olur

kıpır kıpırlar ya cok tatlılar...........bıtanesı parmagını goturdu agzına emdı canım ya hortumu cıkarmaya calışıyo ...........bırakıp gelmek ne zor anne ıçın ınş rabbım kısa zamanda nasıp edr bıze ...........

canım topiğini daha önce görmemştim.hep merak ediyorum küçükleri.iyi olmalarına çok sevindim.allah şifa versin.

kurabıye sagol canım..................salıha canım cok sukur toparladular az da olsa ..........kılo almaya basladılar ..........guzel dualarınız ıçın cokk tesekkur............bugun sabah norolojı dr geldı muayene ettı cok ıyı dedı ............ınş takıp edıcez dedı............sutun sakın kesılmesın cok onemlı dedı .........ınş hersey guzel gıder ...........ınş sıkıntısız alırım kucama ............

ayyy maşallah muallimim yaaa,
var ya bebekleri görmeye izin verilse gelip beraber bir gelip görmeyi çok isterdim seninleeeopuyorumnanaktan

canım benım çok sagol.........ama abıusıne bıle zor gosterdıler ...........tum aıle merak ıçınde............ınş cıksınlar ...........resınmlerını cekıcem haftaya koyarım ınş...........cok mınıkler ama cekıcem yınede...........cok opt

Back
X