Umut verın bana..

el muallimciğim geçmiş olsun canım yeni okudum haberini bitanem rabbime şükürler olsun bebişler iyi canım rabbime şükürler

sagolun kızlar ...........evet cok sukur su an daha ıyıler ınşş baska sıkıntı olmadan kılo alıp gelıtrler .............rabbım razı ols ..........guzel gunler yakındır ınş

sagolun kızlar ...........evet cok sukur su an daha ıyıler ınşş baska sıkıntı olmadan kılo alıp gelıtrler .............rabbım razı ols ..........guzel gunler yakındır ınş

inşallah canım inşallah bak fotolarını ekle ama tamamı canımcımolumunekankayizsmile

muallimcim komşunla beraber bakıcan demek yanlız olmaman ii olmuş en azından alışana kadar kendinden sallanan beşikleri aldınmı

evet canım ılk zamanlar komsumla bakarım ınş sonra duzene sokunca daha ıyı olur sallanan otomatık besık alıcamm belkı haftaya alırım daha bısey alkmadım gıysılerı var sadece araba kolt da alıcam oda sıparısı ınşşş .................

hadi bakalım meleklerin gelmesinede az kaldı inş güle güle kullansınlar şimdiden otomati şu beşiklerden düşünüyorum bende senin fikirlerini alırım

ılk aylarda yatarlar ıcınde gerekırse azcık sallanırlar otomatık ya ıyı olr dıyorum kaswada almış rahat dıyodu.........ılerdede hem otururlar ınşlşş hemde mama sandalyesı oluyo ıyı olur yanı .........ınş gelsınler saglıkla..........

evet canıım yenı geldım sut goturdum baktımmm baktımm cıktım uyuyolardı...........bırakmak zor geldı ...............seda 1 270 ela 1 200 dıla 1 80 olmuş dogum kılolatrını gectıler ınş hızlı alırlar ınşşş

evet canıım yenı geldım sut goturdum baktımmm baktımm cıktım uyuyolardı...........bırakmak zor geldı ...............seda 1 270 ela 1 200 dıla 1 80 olmuş dogum kılolatrını gectıler ınş hızlı alırlar ınşşş
canım guzel haberlerını aldıkca cok mutlu oluyorum ve mevlama dua edıyorum hayırlısıyla kuzucuklarını sana bagıslasın dıye

inşallah biran önce evlerine saglıklı şekilde gelirler canım

ınşş canlarım guzel dualarınız ne guzel..............rabbım razı ols sızlerden ............

ınş bebeklerım gelır kısa zamanda ...........resımlerını cekım dedım ama ıkısı yan donmulştu uyuyolardı ...............eyşan seda donmemıştı arkasını onu kızlar ................dıger ıkısı küsmüş gıbı dönmıuştu arkalarını ...........bol dua edın gelsınler bıran once teyzelerı

küserlermi hiiççç annesssiii,
maşallah kiloları çok iyi,
1 aya çıkarlar Allahın izniylee..

canım....maşallah eyşan sedaya........annesine ne güzel poz vermiş........inşallah en kısa zamanda ALLAHIN izniyle gelecekler evlerine prenseslerin ......dualarım sizinle........

sagol canım hymayyy ınşş..............
buluesu canım nasılsın benı yalnız buırakmadın hıç sen ve burdajkı tumm dostlar...........cok sagol canım ınş gelırlerde bıter hasret.........darısı sana ınşşş

maşallah muallim sedaya...hıc merak etme anneıs onlar dayanaklı bbeklere en kısa surede annelerının kolalrına gelecekler...dualrımdasın.............

ınş canım cok sagol.............nasıl senınkıler uslumu annesı............
ben yıne sut bez goturceeeeeeeeeeeeeem............azcık da goreyım.............ınş bırazcık buyumuşlerdır..............rabbım ıyı etsın..........guzel gunler herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee

Back
X