Umut verın bana..

slm cnm inş iyidir bebişlerin bişey sorcam cnm benim bebişi yine bağlamışlar huda arada girer diyor doktor seninkilerde takılımıydı bu hud çok korkuyorum bişey olcak diye bu arada 1020 gr oldu şükür 16 cc besleniyor inş bian önce büyürler

canım dr dogru demış benımkılerde bı gırdı bı cıktu huda............daha yenı cıktı bıtanesı..........benıkde en kuçugu 1070 oldu .............en buyuk olan 1270 dı ınş buyucekler canım ınş........benımkılerde 17 cc alıyo üç satte bı.........masallah kızlarımıza ............ıyı olucaklar ınş canım dua edelım bolbol

sagol nılcım............gıttım geldım cok sukur cok ..........ıyıler........arrtık oksıjenı kesmışler ..........20 cc verdım dedı hemsıre.........ınş bıkac haftada daha ıyı alırlar kılo...........cok tatlılar bırakmak ne zor......baktıım baktım geldım kedının cıgere bakması gıbı baktıım valla............dualarınızı eksıuk etmeyın ............

maşallah rabbim dualarını kabul ediyor inşşş .....

oksijenide kesmişler çok savaşçı senin kızlar maşallah sbhanallah

sagol canım........hemsıremızde öle dedı..........dedıkı cok savascı cok guclu kızların var dedı bu kadar kuçuk dogmalarına ragmen yasaması gereken cogu seyı yasamadılar cok sanslısın dedı..........cok sukur rabbıme ..........ınş sıkıntısız atlatırız canım ..........ınş hersey yoluna gırer..........

el muallim canım senin bebeklerini hep okuduğumda hastaneden çıkmışlar gibi düşünüyorum içime hep öyle doğuyor inşallah en kısa sürede sağlıklarına kavuşurlar. Allah yardımcın eolsun meleklerinin ve senin kaç haftalık doğdular canım. şimdi kaç haftalık oldular

ınş canım cıkarlar ınş cok sagol.............28+4 ıle dogdular..............50 gun oldu.............

ayy maşallah demek oksijen desteği yok artık çok sevindim tatlım diyim sana heran al kızlarını haberi gelebilir inan ben bile heyecanlandım

ınşş canlarım.........ıyıler coook sukur ............ama kılo almaları gerek alırlar kısa zamanda ınşşşşcanlarım rabbım kavustursun ınşşş

maşalllah....
Ne kadar ilerleme göstermiş minik kızlar böyle...... :nazar:Rabbim daha da güzel günlerini göstersin inşallah....
Bacakları koları boğum boğum, tombiş tombiş lokum gibi olsunlar en kısa zamanda inşallah....
Allah size de güç kuvvet versin bundan sonrası için....

muallimcim gözun aydın canım..artık eve dönus zamanları gelmiş minik prenseslerin..gözun aydın canım...cok az kaldı....

buzdevrı ccok sagol amınnnnnnnnn canım benım...........
ozgecım ınş az kaldoıı dımı artık cok ozledım bı alım kucama ya eve gelsınler ınş ..........kendımı ınan hala hamıle hıssedıyorum az bı agrım olsa duraklıyorum yuregım carpıyo bısey oldu duye soınra ya hamıle degılımkı bebeklerım kuvezde dıyorum rahatlkıyorum o kadar kendımı dınledım tedırgın gecırdım kı hamılelıgı az bı agrıda o hamıleyım sanıyorum bıan.........canım ınş ınş az kaldı bugun goz dr gelıcek öğlen gıdıcem ınş ıyı cıkar hersey.........senın bebışler nasıll uslu mu kızların resınmlerı koysana ablaları napıyo oğlum artık sabrının sonunda hergun sorruyooo ınş bıter bıu ayrılık

uzaktan takip ediyorum muallim masallah kizlarina canim
cok güzel mücadele ettiler annesi,insallah az kalmis rabbim tez kavustursun insallahhh.
artik kilo almayada baslarlar insallah.rabbim yardimciniz olsun.sag salim kavusun insallah.

ınşş canlarım.........ıyıler coook sukur ............ama kılo almaları gerek alırlar kısa zamanda ınşşşşcanlarım rabbım kavustursun ınşşş

muallimcim şuan sadce anne sütümü veriliyor benimkiler biberonla beslendikten sonra arada kilo alsınlar diye mamada verildi çabuk kilo alırlar merak etme benim kızım çıktığında 1500 gr dı

feyzacım cok sagol canım ...........
pıtos sanırım annesutune e proteın katıyolar.........20 cc verıyolar ınş canım artık hızlı alırlar.........ama ıkı olmadan vermezler gıbı bıberona gecmek ıçın bıbuçuk olmayı beklıyolar.........ınş cook bekletmezler annelerını..............

muallimcim sen merak etme herşey yoluna girer öyld bi obur yaramaz olurlarki sen ne oldugunu bile anlamazsın valla ))) ama bişeyi merak ettim pitos demişya 1.500 ken çıkardılar diye 2 kilo olmadan küvezden çıkarıyorlarmıki .

muallimcim şuan sadce anne sütümü veriliyor benimkiler biberonla beslendikten sonra arada kilo alsınlar diye mamada verildi çabuk kilo alırlar merak etme benim kızım çıktığında 1500 gr dı

triacım benim kızım 1550 gr doğmuştu sonra kilo verdi 1300 falan düştü 1500 gr iken 12. günü geldi eve maşallah en sağlıklısı o tahada 1970 gr ken çıktı

Back
X