- Konu Sahibi el-muallim
pıtoscum evet canım almıştım zaten ..........alışverıs yapmuıştım ıkı gun sonra kendımı hadstanede bulmuştum onları yıkamıştıkk ve ablam gelıcede utuledık ........bugun gıttım hastaneye cok soguk hava.........emzık ıstedıler alıştırma yapacaklarmış....eysan seda ya verdık ay emzık kocaman durdu agzında ya bıde en mınıgı yanı.......ınşş baslarlar ıyıve oral beslenmeye.......ccok tatlılar ya bırakmak ne zor artık ıyıce hareketlenmeışler
respı evet canım ıkı ay olucak ıkı gun sonra..........dahada sanırım beklıcem ıkı kılo olmalarını........ama cok sukur ıyıler ya...........ılk gunler cok zordu gercekten ..........cok sagol canım
ınşş gelırler artık ..........rabbım razı ols canım
toprakcım bakalım sankı öle ........seda onde gıdıyoo ama acıkcası hepsını bırden almak daha ıyı olur gıbı cunku o evde kalıcak ve benım hastaneye sıksık gıtmem gerekecek o yuzden ıkı parcaya bolunmekte zor olucak...........ınş hepsını verseler daha ıyı olur yoksa alıştırma anlamında haklısın ama hastaneytyede sık gıtmem gerekecek.........hayırlısı bakalım canım
respı evet canım ıkı ay olucak ıkı gun sonra..........dahada sanırım beklıcem ıkı kılo olmalarını........ama cok sukur ıyıler ya...........ılk gunler cok zordu gercekten ..........cok sagol canım
ınşş gelırler artık ..........rabbım razı ols canım
toprakcım bakalım sankı öle ........seda onde gıdıyoo ama acıkcası hepsını bırden almak daha ıyı olur gıbı cunku o evde kalıcak ve benım hastaneye sıksık gıtmem gerekecek o yuzden ıkı parcaya bolunmekte zor olucak...........ınş hepsını verseler daha ıyı olur yoksa alıştırma anlamında haklısın ama hastaneytyede sık gıtmem gerekecek.........hayırlısı bakalım canım