Umut verın bana..

aman allahım gerçekten melek bunalar kurban olsunlar yaaaa muallimmmmm valla çok içim ısındıııı bunlara rabbim tez zamanda kavuştursun

maşallah mualim yaaa üçüde melek gibi..yalnız dilanın pozuna bayıldım..güneşleniyo kuzum sanki:)
üçünede maşşallahh ..ne güzelde kilo almışlar hiçde minik gelmedi gözüme...sırada eve gelmek var hadi bakalım:)

el muallim uzun zamandır girmiyordum. sırf senin durumunu merak ettiğim için bir bakayım dedim ve çok sevindim. rabbim sağlıklı büyümeyi nasip etsin kuzucuklara.

canım ya muallimcin valla sayılı günler kaldı minişler giyinmişlerde abileri yakışıklı kızlar güzel ooo yandın sen valla .inşallah tez zamanda kendi yataklarında çekilmiş resimlerinide koyarsın canım

pitos buluesu zuzu trıa cok sagolun canlarım..........ınşşşşşşşşş gelıcekler dımı beklıyorum .......ama hele sımdı buyudukce bırakmak daha cok zor...........cok sukur ıyıler
erkder...........canım benım cok sagol canım.........neden gırmıyosun gır canım bazen nasılsın ıyı bak kendıne canım benım mınıkler ıcın de sızlerden bol dua ıstıyorum .......desteklertınız ıçın cok sagolun kızlar rabbıme cok sukur topralandıular ınş gelırler sıcak evlerıne

muallim canımmmkıyafetlerini giydiklerine göre çok az kalmılş mis kokulularına kavuşmaya. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim.

Ya maşallah ablacım çok duygulandım ne tatlı bu kızların senin Rabbim inş kucağında görmemizide nasip eder cnm darısı bize inş

ınş wavycım .......senınkıler nasıl ıyı bak kendıne havalar cok soguk
canım hıram cok sagol ınş canım kavıusalım artık cok zor beklemeler cok kuçukler daha ya .......nasıl annesı senınkı kac kılo oldu sut verıyolar dımı ınşş bıran once gelırler canım ınşş

bugun saat ıkıde sut gotureyım dedım hava cok kotu olursa goturemem dıya .........arabamı calıştıramadım yol cok kaygandı bıde arabayı bıraktım taksıye atladım ........yol cok kotuydu ya trafık felç taksı oğlumla benı yolda bıraktı cıkamam dedı kayıyorum .........hado ordan yuruduk ana caddeye mınıbuse bındık ama ellerımız buz tuttu mınıbus bes dakkalık yolu yarım saatte zor geldı neyse vardık sukur hastaneye konulştuk bebışlerlle azcık cıktık hastaneden bu sefer taksı yok gıdemıyoz yol kotu dedıler zar zor bı otıbus bı taksı aktarmayla saat besbucukta evdeydım yaa rabbım yardım etsın ıst kar olunca felç oluyooooooooo.............

ınş wavycım .......senınkıler nasıl ıyı bak kendıne havalar cok soguk
canım hıram cok sagol ınş canım kavıusalım artık cok zor beklemeler cok kuçukler daha ya .......nasıl annesı senınkı kac kılo oldu sut verıyolar dımı ınşş bıran once gelırler canım ınşş

inş cnm benimkide 1160 olmuş cnm 25 cc veriliyor oksijende kesildi şükür dün ilkkez dokundum bebişime çok küçük pamuk gibi elleri falan ben dokununca heyecanlandı nefesi kesildi bende çok ellemedim enfeksiyon kapar diye inş büyürler bianönce

canım hıramm masallahh cok ıyı canım artık senınde kılo alması kaldı bebegının ınşş canım bıde asgızdan beslenseler ınşşşşşşş rabbım kavustursun bızı ınşşşşşşşşşş

canım benim çok az kalmış bebişlerine kavuşmana inş.sağlıkla gelirler evlerine.ayrıcada çok şekerler maşallah allahım nazarlardan saklasın hepsini.tüm dualarım seninle canım

canım Allahın izniyle çok az kaldı kuzularına kavuşmana... çook büyümüşler maaşallah... Rabbim kızlarına sağlık ve sana sağlık versin... Bir an önce hayırlısıyla kavuşmanız dileğiyle... ınan en çok senin güzel haberlerini aldığımda mutlu oluyorum çünkü gerçekten çok zor günler geçirdin... Mutlu günler yakındır cnm az daha sabır...

leyl umudumsun sagolun canlarım.............tuba cok sagol canım ınşşş az kaldı dımı beklemek zor ama cok sukur ıyıler sagol canım dualarınızı eksık etmeyın

çok tatlılar allah bağışlasın ve allah kavuştursun benimde ikizlerim var işallah tez zamanda kavuşursun yavrularına geldiklerinde unutucaksın çektiğin hasreti o günleri düşünmeyi fırsatın kalmayacak

Back
X