Umut verın bana..

allah yardımcın olsun canm nilin bebişlerde kabızlık çekmişti belki o sana yardımcı olur çok öpüyorum bebişleri

ohh oh sükür masallah rabbim simdi saglikcakla büyümelerinide göstersin insallah.
ne güzel evlerinede geldiler minik melekler.artik ALLAH SANA GÜC KUVVET VERSIN CANIM

el muallim senin konunu ehr girdiğimde okudum allaha şükür kızların eve gelmiş artık tatlı yorgunluklar başlıyor birini eve getirmeyi planlarken yanlış hatırlamıyorsam üçüde gelmiş ne güzel inşallah bundan sonra hep mutlu sağlıklı güzel günleriniz olsun

bütün küvezde bebeklerini bekleyen anneler umarım senin sevincini yaşar

636.jpg

hay maşşalh nasılda güzeller 41.5 kere maşallah allahım saglıklı huzur dolu günler geçirmeniz dileğiyle

ablam gözünüz aydın..
ben de pazartesi günü doğum yaptım çok şükür bebeklerim de gayet iyiler..
bak gönlüme göre verdi Allah'ım, benim bebekler senin kızlaı bekledi çok şükür..beraberce çıktık geldik evimize..
Allah tekrar ayırmasın..

muallimcim senin kızdada kabızlık vardı ne yapmak lazım benimkide dünden beri yapamıyor masaj falan yaptım yağladım bi işe yaramadı

canım gözünüz aydın sağlıcakla büyümek nasip etsin allahım bebişlerine hep birlikte olun birdaha senden ayrılmasınlar sağlıklı sıhhatli hayırlı uzun ömürler nasip etsin allahım

burcın canım hayırlı olsun canım benım cok opt...........
herkese cok tesekkuredrıum yogunum gıremıyorum yardımcı bulucam ınş.........hıram benımılrede kabız yaglıyorum bende bıde mamasına bı ıkı damla yag koyuyorum ınş ıyı olurlar ya cok aglıyoo

gezerken eskıye takıldı gozum aylar gecmıs.............rabbıme cok sıkur kımseyı darda komasın kım beklıyosa kuvez kapılarında bır an once yardım etsın rabbım...............burda bana destek olan cok arkadas oldu ıyı kı varsınız.........buyuyoruz ınşş ..........guzel gunler ols herkeseee

yerim bu kuzularııı,maşallah annesii,
bu üçer yavru hepinizin mücadelesinin ve tevekkülünün mucizerleri,
gerçekten kutluyorum senin gibi mücadele eden tüm arkadaşlarımı muallimim,
sağlıkla büyüsünler inşallah..

Son düzenleme:
Back
X