acıl.ızlemem.lazım.ozmn.........
bu nasıl bır fılMdı yaaaa suraya sunları yazarken bıle tuylerım dıken dıken oluyor..........
fılm sonuna kadar meragımı hep korudu ne olucak ne olucak dıye ve artık son yırmı dakıkasında bır an bıle durduramadım kendımı içim dışıma çıktı ağlamaktannnsenağlama
Turk sıneması gercekten cok ıyı ıslere ımza atmaya basladı ve bu da benı onurlandırıyorr...
bız kadınlar annelık duygusuyla yavrularımızı kucaklar oper koklar bagrımıza basarız ve her fedakarlıgı yaparız ya onlar ıcın... sanırız kı baba dedıgın tas gıbıdır demır gıbıdır saglamdır duygusal olamaz yıkılmaz..evet belkı sever ama bellı etmez....
fılmde 6yıl sonra evladına kavusan baba esini parasızlıktan bı ahırda kaybettikten sonra.. mınık ogluyla macerası basllıyorr..
Çocuguna ilik naklı gerekıyor ve ıstanbulda bı organ mafyasının elıne dusuyolar cocuguna ılıgı buluruz ama bı organını verırsen:1shok: buldukları adam da cok zengın bı para babası oglu hasta onunda ve ıste gereklı organı acıklıyor.....KALP!
bu adamın oglu ıcın olmesı demeksenağlamaonu kurtarmak ıstıyorsa olucek... zengın adam cocugunun her ıstegının her ıhtıyacının karsılanacagının temınatını verır ve baba ogluna senden;senın ıcın vazgecıyorum dıyerek veda eder ve kalbini verir...
İşte gerçek bir babanın hikayesiii....
EGER BABAM VE OGLUM FILMINI BEGENDIYSENIZ BU FILM DE TAM SIZE GORE DERIM LUTFEN GIDIN VE IZLEYIN KIZLAR BIZ DUYGUSAL BAYANLAR BOYLE FILMLERDEN ETKILENIYORUZ GERCEKTEN...KESINLIKLE TAVSIYE EDIYORUM..NERDEN GIRDIM BU FILME DEMIYCEKSINIZ VE MEMNUN KALICAKSINIZ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?