Umut

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.619
773
39
2309_4078_orta.gif

Umut Filminin Konusu

Yurtdışında hapis yatan Yılmaz, köyüne döndüğünde yuvası paramparça olmuş, bebekliğinden beri görmediği altı yaşındaki oğlu Umut kendisine yabancılaşmıştır. Yılmaz, bu kez oğlunu tümüyle yitirme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Umut’u kurtarmak için kendini bir can pazarlığının içinde bulur. Karşısına çıkan bir teklif, onu en kritik kararla yüz yüze getiririr. Şimdi yüreğini ortaya koyup karşılığında oğluna geleceğin yolunu açabilecektir.

Yönetmen : Murat Aslan
Senaryo :
Oyuncular : Fikret Hakan, Zafer Algöz, Selim Erdoğan, Zeynep Tokuş, Bertan Ceylan
Filmin Türü : 0
Orijinal Adı : Umut
Yapımcı Firma : 0
Yapım Yılı : 0
Yapım Ülkesi : Türkiye
Orijinal Dili : Türkçe
Filmin Süresi : 0 dakika
Resmi Sitesi :
Dağıtıcı Firma : Özen Film
Vizyon Tarihi : 27.02.2009

bu nasıl bır fılMdı yaaaa suraya sunları yazarken bıle tuylerım dıken dıken oluyor..........
fılm sonuna kadar meragımı hep korudu ne olucak ne olucak dıye ve artık son yırmı dakıkasında bır an bıle durduramadım kendımı içim dışıma çıktı ağlamaktannnsenağlama
Turk sıneması gercekten cok ıyı ıslere ımza atmaya basladı ve bu da benı onurlandırıyorr...
bız kadınlar annelık duygusuyla yavrularımızı kucaklar oper koklar bagrımıza basarız ve her fedakarlıgı yaparız ya onlar ıcın... sanırız kı baba dedıgın tas gıbıdır demır gıbıdır saglamdır duygusal olamaz yıkılmaz..evet belkı sever ama bellı etmez....
fılmde 6yıl sonra evladına kavusan baba esini parasızlıktan bı ahırda kaybettikten sonra.. mınık ogluyla macerası basllıyorr..
Çocuguna ilik naklı gerekıyor ve ıstanbulda bı organ mafyasının elıne dusuyolar cocuguna ılıgı buluruz ama bı organını verırsen:1shok: buldukları adam da cok zengın bı para babası oglu hasta onunda ve ıste gereklı organı acıklıyor.....KALP!
bu adamın oglu ıcın olmesı demeksenağlamaonu kurtarmak ıstıyorsa olucek... zengın adam cocugunun her ıstegının her ıhtıyacının karsılanacagının temınatını verır ve baba ogluna senden;senın ıcın vazgecıyorum dıyerek veda eder ve kalbini verir...
İşte gerçek bir babanın hikayesiii....
EGER BABAM VE OGLUM FILMINI BEGENDIYSENIZ BU FILM DE TAM SIZE GORE DERIM LUTFEN GIDIN VE IZLEYIN KIZLAR BIZ DUYGUSAL BAYANLAR BOYLE FILMLERDEN ETKILENIYORUZ GERCEKTEN...KESINLIKLE TAVSIYE EDIYORUM..NERDEN GIRDIM BU FILME DEMIYCEKSINIZ VE MEMNUN KALICAKSINIZ....:delphin:

bu nasıl bır fılMdı yaaaa suraya sunları yazarken bıle tuylerım dıken dıken oluyor..........
fılm sonuna kadar meragımı hep korudu ne olucak ne olucak dıye ve artık son yırmı dakıkasında bır an bıle durduramadım kendımı içim dışıma çıktı ağlamaktannnsenağlama
Turk sıneması gercekten cok ıyı ıslere ımza atmaya basladı ve bu da benı onurlandırıyorr...
bız kadınlar annelık duygusuyla yavrularımızı kucaklar oper koklar bagrımıza basarız ve her fedakarlıgı yaparız ya onlar ıcın... sanırız kı baba dedıgın tas gıbıdır demır gıbıdır saglamdır duygusal olamaz yıkılmaz..evet belkı sever ama bellı etmez....
fılmde 6yıl sonra evladına kavusan baba esini parasızlıktan bı ahırda kaybettikten sonra.. mınık ogluyla macerası basllıyorr..
Çocuguna ilik naklı gerekıyor ve ıstanbulda bı organ mafyasının elıne dusuyolar cocuguna ılıgı buluruz ama bı organını verırsen:1shok: buldukları adam da cok zengın bı para babası oglu hasta onunda ve ıste gereklı organı acıklıyor.....KALP!
bu adamın oglu ıcın olmesı demeksenağlamaonu kurtarmak ıstıyorsa olucek... zengın adam cocugunun her ıstegının her ıhtıyacının karsılanacagının temınatını verır ve baba ogluna senden;senın ıcın vazgecıyorum dıyerek veda eder ve kalbini verir...
İşte gerçek bir babanın hikayesiii....
EGER BABAM VE OGLUM FILMINI BEGENDIYSENIZ BU FILM DE TAM SIZE GORE DERIM LUTFEN GIDIN VE IZLEYIN KIZLAR BIZ DUYGUSAL BAYANLAR BOYLE FILMLERDEN ETKILENIYORUZ GERCEKTEN...KESINLIKLE TAVSIYE EDIYORUM..NERDEN GIRDIM BU FILME DEMIYCEKSINIZ VE MEMNUN KALICAKSINIZ....:delphin:

cnm bnm şımdı o fılmı ızlemekten gelıyorum ve bnce herkesler ızlemelı bu fılmısenağlama
özellkle ana baba olanların içi daha da bi fazla cız edeceksenağlama
daha ilk başta ağlamaya başladıım bnsenağlama
ılkkez bı sınemada ağladıım çook fılm ızledıım ama bu ılk oldu bnm ıçıınsenağlama
nasıl bı fılmdı bu böyle yaasenağlama:a015::çok üzgünüm:
bnde evladım için kalbımı değil heryerimı ona binkez feda olsunsenağlama
offffff offf ana baba olmak ne zor şeymıış bıkez daha anladımsenağlama

ay ben vizyona girdiği gün izledim baba rolundeki oyuncu daha önce komed de oynadığı için sürekli ara ara yapmacıklık hissettirdi ama yinede gayet güzel film izlenmesini tavsiye ederim

bu filmi bi kez sinemada izlemiştiim
bir kez dahada izlemeyi çok istedim ama bir türlü bulamamıştım ne nette nede cd cilerde vardı
geçende sürekli bi dvd aldığım yere gittim
her gittiğimde soruyorduum varmı die bu seer sormadım ama bi baktım orda aldımhmn
eve gittim heycanla koyduum
ve yine aynı etki bu sefer hmde diledğimce ağladım hıçkıra hıçkıra
şunu çok isterdiim güneşi gördüm yada bir ıssız adamınn yaptığı gişeyi bu filmde hak etmmişdi bncee
yinede çok çok çok güzel bir film
tavsiye ederim

ben, umut filmini dün sizi en çok ağlatanlar filminden duyarak izledim.moralim çok bozuktu kafam dağılsın diye izledim.ağlayacağımı hiç düşünmüyordum.ağlamaktan helak oldum.şiddetle tavsiye ediyorum.
hele adamın ameliyat önlüğünü giyip kurbanlık koyun gibi gitmesi,oğlunun da arkasından koşup gelip sarılması beni bitirdi.keşke daha çok reklamı yapılsaymış.

bu filmi ağlamaktan öldüm =( helede filmin sonundaki şu söze "senin için senden vazgeçiyorum"

parasızlıgın gözü kör olsunnnnnnn!!!!!!!!!!

Back
X