Umutla umutsuzluk arası..

Nureyda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2019
100
123
103
Bugün iki farklı markadan gebelik testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı ama ben bir türlü inanamıyorum. Eşim erken gebelik testi almış %99.8 kesin sonuç olan bir test. Onu da yarın sabah yapacam inşaellah ama içim çok kıpır kıpır. Bir yanım korku her an adet oldum gibi hissediyorum.

Bugün iki farklı markadan gebelik testi yaptım. İkisi de pozitif çıktı ama ben bir türlü inanamıyorum. Eşim erken gebelik testi almış %99.8 kesin sonuç olan bir test. Onu da yarın sabah yapacam inşaellah ama içim çok kıpır kıpır. Bir yanım korku her an adet oldum gibi hissediyorum.
Gebeliğin ilk haftaları adet olacakmış hissi oluyor hayırlı olsun bizlere de nasip etsin 🤲

Gebeliğin ilk haftaları adet olacakmış hissi oluyor hayırlı olsun bizlere de nasip etsin 🤲
İnşallah öyledir 1.5 yıldır bekliyorum. Böyle düşününce bile daha uzun süredir bekleyenler var bencillik yapıyormuş gibi hissediyorum ama

Canım arkadaşa katılıyorum gebeliğin ilk haftaları adet olacak hissi oluyo genelde
Rabbim inşallah sağlıklı evlat nasip etsin sanada
M Minnos Hnl arkadaşımızada ve diğer tüm isteyenlere 🤲🤲

Back
X